Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Vaso έγραψε:
η διδασκαλία της Αγάπης ειναι αυτή που συντελείται αληθινά μέσα μας!
Χωρίς όρους, χωρίς δογματισμούς...έτσι απλά σαν την καθημερινή στάλα της Ζωής μέσα στην αιώνια Αγάπη και Σοφία του θεου...
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ψηφίσει οδηγία που θα τεθεί σε πλήρη ισχύ τον Απρίλιο του 2011, σύμφωνα με την οποία θα απαγορευθούν όλα τα συμπληρώματα διατροφής, θα απαγορευθεί η διδασκαλία εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας, θα κλείσουν οι σχολές ομοιοπαθητικής κοκ. Ήδη από φέτος το καλοκαίρι απαγορεύεται η πώληση βιβλίων σχετικά με τη χρήση βοτάνων και ιχνοστοιχείων.
Χρειάζονται 35 εκατομμύρια υπογραφές για να σταματήσει το έγκλημα αυτό εναντίον της υγείας και, κυρίως, κατά του δικαιώματος και της ελευθερίας επιλογής!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
VasilisM έγραψε:Βάσω εγώ συμφωνώ για μια απάντηση στο Βήμα.
Λες? δεν θέλω και πολύ...
Κι εγώ συμφωνώ!
Γιατί να μην ακουστεί και αντίλογος; η άλλη άποψη... και είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί σου ακόμα και αν δεν γνωρίζουν από ρέικι...
Αν αποφάσιζες να το κάνεις εγώ πάντως θα το στήριζα, προσωπικά δεν νομίζω πως μπορώ να το υποστηρίξω στον βαθμό που χρειάζεται γι αυτό και δεν αναλαμβάνω την ευθύνη της απάντησης.
στην ουσία αν κατάλαβα καλά, αυτο είναι η άπάντηση της Ο.Ο.Δ.Ε. στο i-petition που αναρτήθηκε στο blog σχετικά με τον νόμο που είναι να ψηφιστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο
δεν περίμενα κάτι διαφορετικό απο αυτο το Ο.Ο.Δ.Ε.
μέσα στο internet τελικά παίζεται όλο το παιχνίδι
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...