Το λατρευω αυτο το εικονιδιο Τασουληηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!
αααααααααααααα κλαιωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Θέλω να πω ευχαριστώ στο δικαστήριο που αθώωσε τα δυο παιδιά που διέρρηξαν το μαγαζί μου πριν καιρό και συγχαρητήρια στον εισαγγελέα που είδε κατ ευθείαν όλη την εικόνα της συγκεκριμένης οικογένειας και ζήτησε και ο ίδιος από το δικαστήριο την απαλλαγή και των δυο αδελφών από οποιαδήποτε ποινή από την στιγμή που και εγώ δεν συμφωνούσα να διωχθούν ποινικά.
Εύχομαι τα καλύτερα στα παιδιά αυτά και στην οικογένεια τους.
Υ.Γ
Χαίρομαι που δεν άκουσα ούτε στιγμή κάποιους από τους αστυνομικούς που δε σταμάτησαν να με προτρέπουν για μήνυση των παιδιών και την ποινική δίωξη τους.
Δε πίστεψα ούτε λεπτό ότι η θέση τους είναι πίσω από κάποια κάγκελα και αισθάνομαι πολύ όμορφα που όλα τελείωσαν τόσο καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alexandros την 07 Νοέμ 2010 11:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...
-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Κι εμενα καποτε μου ειχαν κλεψει το μηχανακι και οταν εγινε το δικαστηριο μετα απο 7 χρονια, κατεθεσα οτι δεν επιθυμω την διωξη τους γιατι ηταν παιδια εξαρτημενα απο ναρκωτικα και ειχαν καταφερει μεσα σ αυτο το διαστημα να απεξαρτητοποιηθουν.
Το ευχαριστω και η ευγνωμοσυνη αυτων των παιδιων και των γονιων τους ηταν η καλυτερη αποζημιωση που θα μπορουσα να παρω.
το αγαπημένο μου παραμύθι όταν ήμουν μικρή ήταν οι Αθλιοι...και συγκεκριμένα την στιγμή που ο παστορας δεν επιθυμεί την δίωξη του Γιάννη Αγιάνη, που του εκλεψε από το σπίτι που τον φιλοξενούσε δύο ασημένια κηροπήγια...
Εχω κλάψει πολύ σ' αυτήν την εικόνα...
ευχαριστώ και τους δυό σας που μου την ξαναθυμήσατε...