ναι ναι να έρθετε μαζί μας, άνιμα!
Ιφιγενειάκι μου, το γνωρίζω ότι ένας μικρότερος τόπος έχει και τις δυσκολίες του, όμως δεν με αντιπροσωπεύουν πια ούτε οι ευκολίες της Αθήνας, ούτε οι δυσκολίες ενός μικρότερου τόπου...
Ο περιορισμός τελικά είναι μέσα μας μόνο και αυτό το έχω ξεκαθαρίσει εδώ και χρόνια!
Ποτέ δεν θα πάω σε έναν τόπο για να "κοντράρω" τα ήθη του, άλλωστε μου αρέσει πολύ η χαμηλών τόνων ζωή...
Ετσι κι αλλιώς κι εδώ που μένω στο Χαλάνδρι πάντα υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται μαζί μου, αλλά δεν είναι κάτι που με ενοχλεί...΄Οταν κανείς δεν βρίσκει ενδιαφέρον στην ζωη του, προσπαθει να βρει ενδιαφέρον από την ζωή των άλλων...Αυτό δεν αλλάζει πουθενά τελικά, αλλά έχω αποδεχτεί και αυτήν την πλευρά των ανθρώπων...
΄Οσο για το ότι δεν είναι για νεαρούς η Σύρος εξαρτάται πάντα από τι θεωρει κανείς ότι είναι για τους νεαρούς. Η διασκέδαση (εννοώ μπαράκια κλπ) όντως είναι υποτυπώδης στην Σύρο, αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να διασκεδάζουμε και με άλλον τρόπο.
Η Σύρος δεν είναι και η άκρη του κόσμου τελικά. Τρεις ώρες από την Αθήνα είναι
Πάντως όποιος μπορεί να φύγει για επαρχία, αν έχει δηλαδή άκρες σε κάποιον μικρότερο τόπο και μπορεί να επιβιώσει εκεί, είναι πια η μόνη λύση για ποιοτική ζωή...
Αν βέβαια το έχει η κούτρα μας να κατεβάζει άγχος,

δεν θα το γλιτώσουμε όπου και να πάμε...
Ιφιγενειάκι σε ευχαριστώ, αν χρειαστώ κάτι θα σου πω...