Αστρική Προβολή

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

από δάσκαλο, μέσω του Ανώτερου Εαυτού μου, Ιωαννάκι...

Με το "δική μου περιοχή" εννοώ στον τομέα του δικού μου ασυνείδητου, όχι του συλλογικού! :-D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:x @};- >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Καποτε ειχα παρει ενα βιβλιο πως να προκαλεσεις συνειδητα μια αστρικη προβολη και τωρα μολις θυμηθηκα οτι ολα αυτα που περιεγραφε ειχε να κανει με αναπνοες,οραματισμο και φυσικα τα τσακρα ενας προς ενα οπως κανουμε στον διαλογισμο.
Ποιος να μου το λεγε τοτε οτι ολα αυτα θα τα μαθω μετα απο χρονια :-D
Συνηθως οταν βλεπουμε οτι πεταμε στον υπνο μας και ξυπναμε σαν να πεφτουμε απο ψηλα εχω μια εντυπωση οτι μπορει να βρισκομαστε σε αστρικη προβολη και αναλογα αν βλεπουμε φωτεινο τον κοσμο βρισκομαστε σε ποιο ψηλα πεδια και απο εκει εξαρταται η δικια μας συνειδηση σε τι κατασταση βρισκεται στον φυσικο κοσμο.
Ε? :-?

Η τελευταια φορα που το ειδα ηταν σε ενα απιστευτα ηλιολουστο τοπιο και πεταγα πανω απο καποιο δρομο και μετα σε εναν κηπο σπιτιου σε καποιο μερος σε ενα νησι.
Ξυπνησα και ειχα ακομα την αισθηση στα χερια μου απο ενα μαρμαρινο πρεβαζι που ακουμπησα,πολυ ομορφη αισθηση μου ειχε αφησει :x
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

:x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

^tasoulis^ έγραψε: Συνηθως οταν βλεπουμε οτι πεταμε στον υπνο μας και ξυπναμε σαν να πεφτουμε απο ψηλα εχω μια εντυπωση οτι μπορει να βρισκομαστε σε αστρικη προβολη και αναλογα αν βλεπουμε φωτεινο τον κοσμο βρισκομαστε σε ποιο ψηλα πεδια και απο εκει εξαρταται η δικια μας συνειδηση σε τι κατασταση βρισκεται στον φυσικο κοσμο.
έχω δεί πολλές φορές αυτό το όνειρο :-? :-? :-?

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Κάποτε μία φίλη μου μου είχε πει ότι για κάποιον που θέλει με ασφάλεια να "κολυμπήσει" στην αστρική "θάλασσα", δύο είναι τα σωσίβια που πρέπει να φορέσει :

Το ένα λέγεται "Αγάπη" και το άλλο λέγεται "Απόσπαση"
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:-? :-? :-? :-? :-? ,δεν το έχω σήμερα καθόλου :?

Άβαταρ μέλους
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Έχω κι εγω διαβάσει αρκετά για την απ και ήταν αρκετές οι προσπάθειες μου, ακόμη κι αν κάποιος έχει κατακτήσει την αγάπη και την απόσπαση δυο απο τα πολυτιμοτερα αγαθά γενικότερα και πάλι είναι αρκετά εώς πολύ δύσκολο να βγεις στο αστρικο κάτι που συμβαίνει στον ύπνο μας όμως καθημερινά. Ένας τρόπος κάπως ευκολότερος γιατί τα όνειρα είναι κάτι βιώνουμε καθημερινά, είναι το συνειδητο ονειρεμα (lucid dreams) δηλαδή να καταφέρεις να έχεις συνείδηση στο όνειρο σου κι εφόσον ενώ είσαι σε όνειρο μπορέσεις να αναρωτηθεις αν πραγματικά ονειρεύεσαι, απο εκεί και πέρα έχεις και τη συνειδητοτητα να πας όπου θες.

Όμως με αυτή τη μέθοδο η δυσκολία είναι να μπορείς να διακρινεις τη διάφορα ενός πολύ ζωντανού ονείρου απο την πραγματική εξωσωματικη εμπειρία.

Τα βιβλία πολλά, οι τεχνικές άπειρες, όμως λίγοι μπορούν ενώ σε άλλους συμβαίνει εκεί που απλά ξεκουράζονται!!!
Αγάπη είναι.
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Έχω ένα βιβλίο για το συνειδητό ονείρεμα, σε ηλεκτρονική μορφή αν το θέλει κανείς μου λέει :x
Πολέμα και Οραματίσου
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Ωραια υπογραφη εικονα βασιλη :x
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Ευχαριστώ, είναι ο πνευματικός στόχος εικονοποιημένος :x
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:x :x :x :x @};- @};- @};- @};-

Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Όπως είπε η Βάσω πιο πάνω αστρική προβολή μπορείς να κάνεις,
και χωρίς να βγαίνεις απ το σώμα σου όταν είναι να βοηθήσεις κάποιον.

Το χω κάνει άπειρες φορές και όντως ένιωσαν πολύ καλύτερα τα άτομα αυτά.

Μία τρελή εμπειρία μου ήταν όταν συζητούσα με μια γνωστή μου,
για θέματα φόβου και ότι φοβάται μη με χάσει γιατί με θεωρεί κομμάτι της και νιώθει καλά μαζί μου κάτι σαν προστασία,της είχα φέρει παράδειγμα πως είμαι,σαν ένα αδέσποτο σκυλί που το τάισε και έφυγε πάλι για να κάνει την βόλτα του,δεν σημαίνει πως θα φύγω και δεν θα ξαναγυρίσω όταν πεινάσω θα μαι πάλι εκεί...

Και ρωτά σαν τι σκυλί θα ήμουν άν ήμουν..
Και έδειξα μια φωτογραφία απο ένα αδέσποτο διασταυρωμένο
λυκόσκυλο με αγίου βερνάντου.Και πως θα σε λέγανε ρώτησε,
Σαμψών απάντησα...

Την ίδια μέρα πήγε στην αυλή της ένα αδέσποτο σκυλί,
ακριβός όπως αυτό που της είχα δείξει πηγε του έβαλε φαεί και νερό
Αλλά δεν ήπιε ούτε έφαγε...με ρώτησε γιατί δεν έφαγε και δεν ήπιε και έφυγε;

Λέω ντρέπεται ,μετά απο μια ωρα ξαναπήγε έφαγε το φαεί ήπιε και νερό και δεν ξαναφυγε,μόνο βόλτες κάνει και ξαναγυρνά..

Κουλό αλλά έτσι έγινε..και εννοήτε πως το ονόμασε Σαμψών.

Τώρα στην Αστρική προβολή που βγαίνεις απ το σώμα σου,
έχει να κάνει πιο πολύ όταν ασκείς την τέχνη της Μαγείας,
Θέλει πολλές γνώσεις για να το κάνεις,γιατί αν παει μία στραβή τότε
το αποτέλεσμα θα ναι τραγικό,η ψυχή θα αιορήτε και το σώμα θα μείνει κενό δηλαδή σε κώμα.
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Με το συμπαθειο darksoul αλλα η αστρικη προβολη δεν εχει να κανει με κανενα ειδος μαγειας,ειναι μια φυσικη ιδιοτητα των ανθρωπων που αλλες φορες γινεται χωρις νατο θελουμε και αλλες φορες για καποιους εσκεμενα...επισης εχουμε πολλες αλλες φυσικες δυναμεις οι ανθρωποι που εχουμε ξεχασει και τις θεωρουμε ανεξηγητα φαινομενα. :x

Και φυσικα οι ψυχη δεν αποσπαται απο το φυσικο μας σωμα ετσι απλα,παντα υπαρχει η συνδεση με αυτο,οπως υπαρχει μια ισοροπια στο συμπαν,τιποτα δεν γινεται κατα λαθος,τιποτα δεν γινεται τυχαια. :-D >:d<

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”