Καλώς την AXIA στην ξανθοπαρέα μας.... δεν πιστεύω να μην είσαι ξανθιά;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
όχι ότι έχει καμιά σημασία.... πάλι ξανθιά θα σε βαφτίσουμε.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
να τους ξανθίνουμε ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ακόμη και την ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΗ ΦΟΥΣΤΑ ένα πράμα! γιατί εσένα που να σε βρούμε για ένα ντεκαπάζζζζζζζζζζζζ!
Λίλλιαν εσύ νομίζεις ότι θα ξεφύγεις γελιέσαι.... στην επόμενη συνάντηση σου έχω μια βαφή 8άρι με 30άρι οξυζενέ.... για να μπορέσεις να ξεδιπλώσεις όλες τις πλευρές του χαρακτήρα σου (full blond)
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
ΑΞΙΑ έγραψε:Καλησπέρα σε όλες και όλους που είστε μέλη ή παρακολουθείτε αυτό το υπέροχο φόρουμ.Επιτέλους έφτασε η στιγμή μετά από 6 μήνες , που σας διαβάζω να επικοινωνήσω και γω μαζί σας.Στέλνω την καλησπέρα μου και την αγάπη μου στη Βάσω , τον Γιάννη , την Αννούλα , την Πέννη και σε όλους εσάς , που τόσο καιρό παρακολουθώ τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και απόψεις σας .
Καλως τηνε με το σημαδιακο ονομα
Φαινεται οτι το forum απεκτησε και αντικειμενικα την ΑΞΙΑ του 8)