Ειδήσεις και νέα από το ιντερνετ

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

΄Οτι συμβαίνει στην Γη είναι άδικο, αυτό θέλω να πω...Κανείς δεν είναι ευτυχισμένος, ούτε ήρεμος, οι άνθρωποι παλεύουν με τις αρρώστειες και την πείνα, με τα φυσικά φαινόμενα και δεν τελειώνει η λίστα των αδικιών...Δεν είναι μόνο ο θάνατος αδικία...Γι' αυτό και τα ναρκωτικά είναι σε έξαρση, τα εγκλήματα, οι κλοπές, οι βιασμοί!

Ο πόνος είναι η επιλογή μας για να μάθουμε, ότι δεν μπορούμε να μάθουμε με την αγάπη και την γενναιοδωρία...

Αν δεν θέλεις άλλο αυτόν τον τρόπο μάθησης, τότε θα τον αλλάξεις...Μόνο ο καθένας μας μπορεί να φέρει την αλλαγή. ΄Ολοι μαζί είναι αδύνατον!
:x @};- >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Κάρτα του Πολίτη αντί αστυνομικής ταυτότητας
Θα περιέχει στοιχεία για τις συναλλαγές με το Δημόσιο και θα δημιουργηθεί με προδιαγραφές ασφαλείας
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ | Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Eντός του 2011 θα ξεκινήσει η σταδιακή αντικατάσταση των αστυνομικών ταυτοτήτων με την Κάρτα του Πολίτη. Η κάρτα αυτή θα δημιουργηθεί με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας για να μην μπορεί να πλαστογραφηθεί και θα έχει το μέγεθος και τη μορφή πιστωτικής κάρτας, παρόμοιας με τις ταυτότητες κατοίκων πολλών ευρωπαϊκών χωρών.

Οπως εξήγγειλε ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, «...δικαίωμα στη σύνταξη, δικαίωμα στην εκπαίδευση, δικαίωμα στην επανακατάρτιση, στο επίδομα αναπηρίας,στο βιβλιάριο υγείας. O λα θα αποτυπώνονται στην Κάρτα του Πολίτη.Σπάζοντας τη δαιδαλώδη γραφειοκρατία,αξιοποιώντας ορθολογικά τα χρήματα αυτά, που υπάρχουν- και ναι,όταν κάνει κανείς ορθολογική διαχείριση χρημάτων,βρίσκει χρήματα και γι΄ αυτούς τους πολύ σημαντικούς στόχους- προχωράμε στην Κάρτα του Πολίτη». Και πρόσθεσε ότι ως το τέλος του 2011 «οι πολίτες θα είναι σε θέση να αντικαταστήσουν την αστυνομική τους ταυτότητα με μια κάρτα, με την οποία θα πραγματοποιείται πλήθος συναλλαγών με τη Δημόσια Διοίκηση, χωρίς να απαιτείται κανένα άλλο έγγραφο». Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Διεύθυνση Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ. που θα αναλάβει την έκδοση των νέων καρτών μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί οδηγία για το πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία. Στην κάρτα θα περιέχονται «όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για τη διευκόλυνση των πολιτών στις συναλλαγές τους με το Δημόσιο ακόμη και μέσω Διαδικτύου», όπως ανέφερε στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Ανάμεσα στα άλλα θα υπάρχουν, εκτός από το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και ο Ειδικός Εκλογικός Αριθμός.

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στο Μέγαρο Μαξίμου η τότε υπουργός Υγείας κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τη χαρακτήρισε ως «κάρτα ηλεκτρονικού ΚΕΠ» και πρόσθεσε ότι θα περιέχει «και όλα εκείνα τα στοιχεία για να εξυπηρετείται πολύ γρήγορα ο πολίτης όταν πηγαίνει στο δημόσιο νοσοκομείο, στο Κέντρο Υγείας όταν ολοκληρωθεί η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας,και να μη χρειάζεται η γραφειοκρατία».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... zz0zu36jpk

Συγκινουμε βαθυτατα απο την ευαισθησια τους για την καλυτερη εξυπηρετηση μας ,αντε σε λιγο να μας βαλουνε και το τσιπακι τους σαν σε ζωα , (παντα για το καλο μας) και θα ξερουν ακομα και ποτε αναιβαζουμε πυρετο :-( :-( :-(
Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Oμάδα αίματος και σπερματοζωάρια ανά χιλιοστό του δευτερολέπτου, ξέχασαν! :?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:-( :-( :-( :-(
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

:? :?
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Πάει το φακέλωμα σύννεφο!!! Σε λίγο θα ξέρουν και πότε… άντε να μη πω…! Και τώρα θα μου πείτε σιγά μη δε το ξέρουν!!!

Και αυτό για το καλό μας είναι!!! Πότε δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθεις σε ιδιαίτερες στιγμές!!!! Αν σε παρακολουθούν όμως ίσως σε σώσουν!!! Εεε???? Παράλογο??? Μπααααα….!!!!

Και μετά την Αμερική που είναι κοντά στη πραγμάτωση, σε έρευνα που έγινε στην Γερμάνια 1 στους 4 ή 5 (δεν θυμάμαι καλά το ακριβή ποσοστό) απάντησε θετικά σε σχετική ερώτηση για την εμφύτευση ηλεκτρονικού τσιπ από την στιγμή που πρόκειται για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους και για το γενικότερο καλό τους.
Τελικά ποσό χαζοί είμαστε που δεν το θέλουμε και εμείς??? Αφού είναι για το καλό μας βρε παιδιά!!! Είναι δυνατόν να μας λένε ψέματα? Πότε μας είπαν ψέματα για να μας πουν και τώρα… Τι καλοί που είναι!!!

Εγώ βασικά επειδή θέλω το κακό μου και έχω αυτό καταστροφικές τάσεις θα προτιμήσω να αρνηθώ όσο μπορώ αυτό το αγαθό τους. Δε θέλω την σωτηρία τους.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια ασχολούμαι με τα ηλεκτρονικά. Σπούδασα, διάβασα, έμαθα και κατάλαβα και δυο τρία λιγοστά πραγματάκια. Όσα χρόνια λοιπον παρακολουθώ το χώρο της τεχνολογίας κατάλαβα ότι όλα γίνονται για το καλό μας και πότε για αυτά που λένε οι κακές γλώσσες. (σας έπεισα πάλι εεε?)

Αυτό που με φόβισε πάνω μα πάνω από όλα είναι όταν πριν πολλά χρόνια διάβασα για την νανοτεχνολογία. Για να πω με δυο λόγια τι είναι αυτό θα δώσω ένα παράδειγμα λίγο γυναικείο για να τιμήσω και την πληθώρα του γυναικείου φύλου που φιλοξενεί αυτό το αγαπημένο σε όλους μας φόρουμ. Για παράδειγμα λοιπόν αντί η νοικοκυρά να έχει ένα ρομπότ να σκουπίζει το σπίτι και να της πιάνει το χώρο λόγο όγκου και να πρήζει και τον άνδρα της ότι μπερδεύετε στα πόδια της σκεφτήκαν το άλλο. Να φτιάξουν εκατομμύρια ρομπότ σε μικροσκοπικό μέγεθος (νάνο-ρομπότ) τα οποία θα προγραμματίζονται και θα εκτελούν μια δουλεία ομαδικά. Έτσι αντί για ένα μεγάλο ρομπότ πολλά - πολλά μικρά θα αναλαμβάνουν να ξεσκονίζουν το σπίτι δουλεύοντας νύχτα-μέρα εντελώς απαρατήρητα σαν μια ομάδα, κατευθυνόμενη από έναν κεντρικό υπολογιστή που θα τα προγραμματίζει για το τι πρέπει να κάνουν.

Σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο που υπάρχει η δυνατότητα να μην είναι καν ανιχνεύσιμο από γυμνό μάτι θα μπορούσε να εμφυτευτεί μέσα μας μέσο κάποιας ένεσης (γρίπης για παράδειγμα) η μιας εισπνοής ενός φαρμακευτικού σπρέι για το κρύωμα ή με άλλους τρόπους και να μας κάνει κακό… Αλλά πάλι σκέφτηκα να χρησιμοποιήσουν μια τέτοια τεχνολογία για το κακό μας? Αποκλείεται! Και νάτο, το είπαν μετά, ότι ανοίγει καινούριους δρόμους στην ιατρική. Θα μας κάνουν μια ένεση με νανορομποτς και θα τα στέλνουν να ανοίγουν μια βουλόμενη αρτηρία στη κάρδια ή να γιατρεύουν το καρκίνο κ.α. Αυτά τα νέα με χαροποίησαν…!!! Είδες λέω που βάζεις το κακό με το μυαλό σου πάντα… θέλουν μόνο το καλό μας και δεν πρέπει να είμαι καχύποπτος και μετά διάβασα και αυτό….

http://www.schizas.com/site3/index.php? ... Itemid=204

Τα συμπεράσματα για τους σωτήρες μας και αν μας έχουν «τσιπάρει» ήδη ή όχι δικά σας…

(Δεν έχω κάτι με τους επιστήμονες, ερευνητές και εφευρέτες. Τους αγαπώ και τους θαυμάζω. Απλά μερικές φόρες έχω την χαζή εντύπωση ότι κάποιοι άλλοι εκμεταλλεύονται την γνώση τους κάνοντας παιχνιδάκια με την ζωή του πλανήτη μας)
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αλέξανδρε.... :-( :-( :-(

Εχω ακούσει κατά καιρούς διάφορες εκδοχές...

για γαλαξιακούς φίλους

για τους Ανουνάκι

για τον πλανήτη Νιμπούριαν και τους νιμπουριανούς που ελέγχουν την ενέργεια του πλανήτη μας..

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φαν αυτών των θεωριών...

όμως σκέφτομαι...Δεν μπορεί ο άνθρωπος να είναι τόσο ανόητος...Δεν γίνεται να δημιουργεί μόνος του τις προϋποθέσεις της αυτοκαταστροφής του...Κάτι άλλο παίζει εδώ...

Εδώ δεν τίθεται θέμα ενός συγκεκριμένου σχεδίου που αφορά στις επιδιώξεις πολιτικών κυβερνήσεων, ούτε οικονομικών συμφερόντων, ούτε εξουσίας, ούτε συνόρων...
Εδώ τίθεται θέμα εξόντωσης του ανθρώπινου είδους...
Δεν μπορεί να είναι ο άνθρωπος τόσο ανόητος! Ακόμα και η ανοησία, παρά την αντίθετη γνώμη του Αινστάιν, πιστεύω ότι έχει ορια...
Κάτι άλλο κυβερνά τις ενέργειες των εγκεφάλων που ορίζουν για την ανθρωπότητα ένα τόσο άδοξο τέλος!!!!!!

@};-

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

τι να πω δεν ξέρω

και εγώ η αλήθεια είναι ότι πάντα δεν μπορούσα να πιστέψω σε τέτοιες εξστριμ συνομοσιολογίες ακριβώς γιατι είναι πιο "πραγματικο" το διαστρεβλωμενο των ανθρώπων βλέποντας εξ ιδιων οποτε λες εντάξει ευθύνη δική μας

αλλα αυτο παραπάει πια! :-(
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Έχω διαβάσει συνεντεύξεις ότι εδώ και χρόνια έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο μείωσης του πληθυσμού και αύξησης του ελέγχου.

Ένα σχέδιο ελέγχου, είναι η εμφύτευση νανο-τσιπάκια στα μικρά παιδιά με τα εμβόλια.
Ένα άλλο σχέδιο είναι η απομάκρυνση των παιδιών από τους φυσικούς του γονείς. :-(
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αυτές οι τακτικές ελέγχου δεν μπορεί να προέρχονται από τον ανθρώπινο εγκέφαλο, γιατί δεν έχουν απολύτως κανένα όφελος για κάποιον άνθρωπο της Γης.
΄Οσοι ενδιαφέρονται για την εξουσία, έχουν πολλούς άλλους τρόπους να την ασκήσουν στους λαούς τους, από το να καταστρώνουν τέτοια ακριβά σενάρια...Μπορούν να τους ελέγχουν (όπως και το κάνουν) μέσα από το συναίσθημα...χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο να πέσουν και οι ίδιοι θύματα μιας εξοντωτικής τεχνολογίας...Γιατί ο ανθρώπινος οργανισμός είναι ίδιος σε όλους...΄Οταν η φυλή εκφυλιστεί, θα ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους... Κανείς μα κανείς δεν θα μείνει αλώβητος από τον εκφυλισμό, γι' αυτό είπα ότι η ανοησία έχει και κάποια όρια...

Η μείωση του πληθυσμού της Γης θα γίνει από την ίδια και όχι από την τεχνολογία...

Αν κάποια στιγμή τα κύτταρά μας αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα, και τα νεκρά κύτταρα μειωθούν σε σχέση με τα καινούργια, ο οργανισμός μας θα θέσει σε ενέργεια το σύστημα αυτοπροστασίας για να αποφύγει την μετάλλαξή μας!

Εκτός κι αν η ματάλλαξη μας αφορά ένα εξελικτικό σχέδιο της Ανώτερης Διάνοιας, που ακολουθεί μια φυσική πορεία (όπως έγινε στους αιώνες της ανθρώπινης εξέλιξης)...
ή...
μιας άλλης μη γήινης διάνοιας!!!

:-( @};-

Εικόνα

Δημοσίευση από Alexandros »

όμως σκέφτομαι...Δεν μπορεί ο άνθρωπος να είναι τόσο ανόητος...Δεν γίνεται να δημιουργεί μόνος του τις προϋποθέσεις της αυτοκαταστροφής του...Κάτι άλλο παίζει εδώ...

Εδώ δεν τίθεται θέμα ενός συγκεκριμένου σχεδίου που αφορά στις επιδιώξεις πολιτικών κυβερνήσεων, ούτε οικονομικών συμφερόντων, ούτε εξουσίας, ούτε συνόρων...
Εδώ τίθεται θέμα εξόντωσης του ανθρώπινου είδους...
Δεν μπορεί να είναι ο άνθρωπος τόσο ανόητος! Ακόμα και η ανοησία, παρά την αντίθετη γνώμη του Αινστάιν, πιστεύω ότι έχει ορια...
Κάτι άλλο κυβερνά τις ενέργειες των εγκεφάλων που ορίζουν για την ανθρωπότητα ένα τόσο άδοξο τέλος!!!!!!
Βάσω συμφωνώ απόλυτα στο ότι εδώ κάτι δεν ταιριάζει στο πάζλ. Έχουν δόξα και ατέλειωτα λεφτά, δεν είναι ο σκοπός τους αυτός. Ποιος όμως ο πραγματικός στόχος τους και ο λόγος του στόχου αυτού?
Και δε με πείθουν ότι θέλουν την μείωση του πληθυσμού της γης για το καλό του πλανήτη.
Εχω ακούσει κατά καιρούς διάφορες εκδοχές...

για γαλαξιακούς φίλους

για τους Ανουνάκι

για τον πλανήτη Νιμπούριαν και τους νιμπουριανούς που ελέγχουν την ενέργεια του πλανήτη μας..

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φαν αυτών των θεωριών...
Στο μακρινό παρελθόν είμαι πλέον παραπάνω από 99% σίγουρος ότι είχαμε φίλους όντα ανώτερης νοημοσύνης που μας βοήθησαν.

Δυστυχώς όμως δε μπορεί να γίνει συζήτηση αν σήμερα έχουμε αυτούς τους φίλους ή όχι για πολλούς λόγους ευνόητους και μη… Θα μείνουμε με τα πιστεύω μας για τις όποιες ανώτερες οντότητες συμφώνα με τις όποιες ενδείξεις ή αποδείξεις μας…
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Είχα διαβάσει τον Νταίνικεν σε πολύ μικρή ηλικία και ήταν μια οπτική του για τις οντότητες ανώτερης νοημοσύνης, που είχαν βοηθήσει τον πρωτόγονο άνθρωπο να εξελιχτεί, που με είχε τότε εντυπωσιάσει...

Πέρα από τους φυσικούς νόμους προστασίας του πλανήτη μας, υπάρχει και ένα πλέγμα ενότητας, που το ονομάζω "Αγάπη" και αυτό μας προφυλάσσει από ενεργειακές εισβολές, σε συμπαντικό επίπεδο...Νομίζω ότι αυτή την βοήθεια έδωσαν οι εξωγήινες οντότητες, δηλαδή έμαθαν τους ανθρώπους της Γης να διαφυλάττουν αυτό το δίκτυο...

Στο πέρασμα των αιώνων αυτή η διαδικασία μάλλον ατόνησε...
Ο άνθρωπος με τον φόβο του απενεργοποίησε αυτό το πλέγμα προστασίας...Σταμάτησε να εμπιστεύεται την Φύση του και να εκδηλώνει την χρήσιμη πλευρά της ζωής του, και αυτό είχε σαν επακόλουθο να μην μπορεί να αναγνωρίζει τις ενέργειες. Ο χριστιανισμός ήταν το επιστέγασμα του φόβου...Από εκεί και πέρα το δίκτυο ενεργειών εξοντώθηκε... για να φτάσουμε στην σημερινή κατάσταση.
Θεωρώ ότι ο άνθρωπος σήμερα είναι εκτεθειμένος στις ενέργειες και πολύ εύκολη "λεία" σε φιλόδοξες οντότητες άλλων γαλαξιών...

Εχω πάντα την διαίσθηση, ότι αυτό το δίκτυο μπορούμε να το επανορθώσουμε...ο καθένας μέσα από τον Εαυτό του και την κατάσταση Αγάπης που μπορεί να βρεθεί...

Μπορώ να εξηγήσω έτσι τους πολλαπλούς δρόμους αυτογνωσίας που έχουν ανοίξει σήμερα τους ορίζοντες της νοημοσύνης του ανθρώπου και το γεφύρωμα των δύο αξόνων του "Αγάπη-Σοφία"...

΄Ολα σήμερα συναινούν στο να καταλυθεί κάθε έννοια θρησκευτικού δογματισμού και ο άνθρωπος να μπορέσει να ξεφύγει από τον φόβο του "εγώ", μεταβαίνοντας στο "εμείς", μέσα από την διάθεση του Εαυτού του στο σύνολο...

Χρειάζεται να επανεξετάσουμε τις αξίες μας και την ζωή μας στο σύνολο, κυρίως χρειάζεται να φύγουμε από αυτήν την «ματαιόδοξη» προσοχή στον εαυτό μας και να ρίξουμε τα τείχη που θεωρούμε ότι τάχα μας προστατεύουν από αυτό που φυσιολογικά έπρεπε να αγαπάμε…

:-(

Εικόνα

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”