ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ και ΠΑΡΟΔΙΚΟΤΗΤΑ
-
ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ και ΠΑΡΟΔΙΚΟΤΗΤΑ
Όλοι χρειαζόμαστε κάποια σημεία αναφοράς στη ζωή μας.
Όμως κάθε μορφή είναι παροδική. Το ίδιο και τα σημεία αναφοράς μας. Είναι και αυτά παροδικά.
Πώς λύνεται αυτό το αδιέξοδο;
Όμως κάθε μορφή είναι παροδική. Το ίδιο και τα σημεία αναφοράς μας. Είναι και αυτά παροδικά.
Paratiriti τα σημεία αναφοράς όταν είναι εξωγενή είναι και παροδικά!!είναι καταστάσεις και πρόσωπα που ίσως εμπνέουν όμως δεν πάυουν να είναι έξω απο εμάς!!
όταν φτάνουμε στην ωριμότητα να βρίσκουμε αξίες και σταθερές ποιότητες μέσα μας τότε η έμπνευση παύει να είναι παροδική γιατί είναι μια διαρκής αξία μέσα μας που συνεχώς εξελίσσεται!!
ακόμα και αυτό που συνεχώς εξελίσσεται δεν βιώνεται σαν παροδικό καθώς ο πυρήνας είναι σταθερός και όσο προχωράμε στην αναζήτησή μας γίνεται όλο και πιο στέρεο το οικοδόμημά μας!!

όταν φτάνουμε στην ωριμότητα να βρίσκουμε αξίες και σταθερές ποιότητες μέσα μας τότε η έμπνευση παύει να είναι παροδική γιατί είναι μια διαρκής αξία μέσα μας που συνεχώς εξελίσσεται!!
ακόμα και αυτό που συνεχώς εξελίσσεται δεν βιώνεται σαν παροδικό καθώς ο πυρήνας είναι σταθερός και όσο προχωράμε στην αναζήτησή μας γίνεται όλο και πιο στέρεο το οικοδόμημά μας!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Re: ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ και ΠΑΡΟΔΙΚΟΤΗΤΑ
Δεν το βλεπω ως αδιέξοδο.Paratiritis έγραψε:Όλοι χρειαζόμαστε κάποια σημεία αναφοράς στη ζωή μας.
Τα πάντα ρει... και καλό είναι όταν τα σημεια αναφοράς (αν εννοεις τα σημάδια, καθρεπτισματα) μεταβάλλονται αν η προθεση μας είναι η εξέλιξη, διοτι τοτε υπάρχει και η υπόνοια ότι πήραμε ότι είχε να μας δωσει η κατασταση ή το προσωπο!
Μάλλον το αντιθετο θα με ανησυχούσε, να μην ήταν παροδική η κάθε μορφη!

Σε οποιο σταδιο βρισκεται η εξέλιξη μας, τα χρειαζόμαστε για να μετράμε την απόσταση με το μοναδικό σημειο αναφοράς που χρειάζεται να εχουμε! Τον Εαυτο μας!

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Re: ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ και ΠΑΡΟΔΙΚΟΤΗΤΑ
Danny έγραψε:Paratiritis έγραψε:το μοναδικό σημειο αναφοράς που χρειάζεται να εχουμε! Τον Εαυτο μας!

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

Ελενάκι, μάλλον θα ξαναρχίσουμε την εκπαίδευση των παραθέσεων...
αυτό το είπε η Ντάννυ και όχι ο φίλος παρατηρητής!

αυτό το είπε η Ντάννυ και όχι ο φίλος παρατηρητής!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

θα πάμε σε λίγο καιρό στις διπλές!!!

Αμαλία έγραψε:απλα πραγματα κοριτσια!!!
μολις βρω και σε πιο τοπικ θα ξεκινησω!!!Elisavet έγραψε:ουάου πως το 'κανες αυτό ?![]()
![]()
![]()
Αμαλία μόλις μάθεις θα μου δείξεις και μένα ?![]()
![]()
![]()

ασφαλώς και έχω υπομονή ουουουουAMALIA έγραψε:Αμε , αμε!!! (οι προηγουμενες μου πηραν 2 χρονια σχεδον) αμα εχεις υπομονη θα σε μαθω!!!Elisavet έγραψε: Αμαλία μόλις μάθεις θα μου δείξεις και μένα ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα που εχουμε και τοπικ εκπαιδευσης!!!![]()
![]()

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...