Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Δεν το εχω διαβασει το βιβλιο αλλα η ταινια χαριζει απιστευτα συναισθηματα
Περιγραφή
Το συγκλονιστικό Best Seller του Richard Matheson 'Θα σε Βρω στον Παράδεισο' είναι ένα μυθιστόρημα που αναφέρεται στη ζωή μετά το σωματικό θάνατο.
Ο Κρις Νίλσεν πέθανε σε ένα τροχαίο ατύχημα, αλλά η ζωή που έζησε στη γη παραμένει στο πνεύμα του πολύ έντονα. Συνεχίζει να είναι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του, την Ανν, και αρνείται να αφήσει το θάνατο να μπει ανάμεσά τους. Η Ανν με τη σειρά της δεν θέλει να συνεχίσει να ζει χωρίς τον Κρις, αφού και οι δυο νιώθουν πως είναι αδελφές ψυχές.
Οι ενέργειες που κάνει ο Κρις μετά το θάνατο της Ανν για να βρεθούν ξανά μαζί, δημιουργούν μια από τις πιο ασυνήθιστες ιστορίες αγάπης που έχουν γραφτεί ποτέ. Παρ' όλο που το μυθιστόρημα μπορεί να διαβαστεί σαν μια ρομαντική ιστορία αγάπης, αυτό που κάνει το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας μοναδικό, είναι ότι ο συγγραφέας ενσωματώνει πολλά χρόνια έρευνας σχετικά με το θέμα της ζωής μετά το θάνατο.
Και ενώ ο Matheson υποστηρίζει ότι οι χαρακτήρες είναι φανταστικοί, ταυτόχρονα δηλώνει πως 'με μερικές μόνο εξαιρέσεις, όλες οι άλλες λεπτομέρειες είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας'. Ωστόσο, το αν μετά το διάβασμα του βιβλίου, θα πιστέψουμε ότι υπάρχει ζωή μετά το σωματικό θάνατο είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό. Τουλάχιστον όμως θα δεχτούμε την πιθανότητα ότι μπορεί να μην ζούμε για πάντα, η αληθινή αγάπη, όμως, είναι αιώνια.
Το βιβλίο έγινε ταινία κόστους 100 εκατομμυρίων δολαρίων με μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία με πρωταγωνιστή τον Ρόμπιν Γουίλιαμς και η προσαρμογή του βιβλίου για την οθόνη έγινε από τον τιμημένο με Όσκαρ σεναριογράφο Ρον Μπας (Ο ’νθρωπος της Βροχής). Παρ' όλες τις 'χολιγουντιανές' παρεμβάσεις, η ταινία ανοίγει ένα παράθυρο γνώσης και ελπίδας.
Ο Richard Matheson έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία στη διάρκεια της συγγραφικής του σταδιοδρομίας, ανάμεσα στα οποία και με το βραβείο Έντγκαρ ’λαν Πόε.
Την έχω δει παιδιά! Είναι καταπληκτική! Προτείνω να την δείτε!!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Μολις την ειδα στην δουλεια και πρωτη φορα μου φυγαν δακρυα χωρις να μπορω να τα κρατησω.
Και γενικος δεν κλαιω.
Hachiko a Dog's Story
To trailer.. http://www.youtube.com/watch?v=FaS37E3gKOU
Πρωταγωνιστούν: Ρίτσαρντ Γκιρ, Τζόαν ’λεν, Τζέισον Αλεξάντερ, Κάρι Ταγκάουα....
Μια αληθινή ιστορία πίστης , αφοσίωσης και ατελείωτης αγάπης. Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός καθηγητή κολλεγίου (Ρίτσαρντ Γκιρ) και στον δεσμό που δημιουργεί με ένα σπάνιας ράτσας σκυλάκι που βρίσκει χαμένο σε ένα σταθμό τραίνων....
Αχ, βρε παιδιά! Κάτι να γελάσουμε αντί να κλάψουμε????
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Το Avatar, κυκλοφορεί απο χθες σε Blu-ray και DVD στα ράφια των καταστημάτων!
Για την ώρα αναφερόμαστε στην 2σδιάστατη έκδοση της ταινίας ενώ αναμένουμε την απόλυτη έκδοση 3D Ultimate Version τον Νοέμβριο που θα έχει κυκλοφορήσει και το 3D πρωτόκολλο στις τηλεοράσεις.
Ακόμα και στα Blurray το Avatar θα κάνει τη διαφορά αφού θα είναι το πρώτο δισκάκι που εκτός απο την ταινία, δεν θα έχει καθόλου extras ή trailers, ή οποιαδήποτε άλλη δυνατότητα.
Το Dvd θα το βρείτε στην τιμή των 20 ενώ το Blu-ray στα 27.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Για να ξεφυγουμε απο τις κωμωδιες και τις συγκινησεις....παρτε να δειτε σε DVD (για οποιους αντεχουν την εντονη δραση και περιπετεια....με λιιιιιιγο αιματακι και φουλ αδρεναλινη.... ) το "νομοταγης πολιτης"....
Παιζουν ο Τζεραλντ Μπατλερ και ο Τζειμι Φοξ ....και οι δυο φοβεροι στους ρολους τους και ειναι απο τις σπανιες φορες που συνανταω σε ταινια...τετοια ευφυια!!!!!!!!!!! (μα τι φαντασια ο σεναριογραφος..)!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Βρε παιδιά, θέλω να δω με το φίλο μου μια συγκεκριμένη ταινία που όμως δεν μπορώ να βρω σε κανένα video club (συγκεκριμένα έχω ρωτήσει σε 5!). Έτσι τώρα σκέφτομαι να την βρω στο ίντερνετ, για κατέβασμα είτε απλά για παρακολούθηση. Με υπότιτλους φυσικά. Ξέρει κανείς κανένα site και κανένα απλό τρόπο που να μη χρειάζεται να κατεβάζω ειδικά προγράμματα; (Ο χώρος στο pc μου είναι μηδαμινός). Έψαξα, έψαξα αλλά μόνο που ζαλίστηκα. Ούτε στο νετ το βρίσκω.
Ευχαριστώ!
Παιδιά είδα πριν μερικές μέρες τα "ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ ΟΣΤΑ"
Είναι ότι καλύτερο έχω δει τελευταία!
Να τη δείτε! Αγγίζει τόσα πολλά θέματα..
Είναι απλά υπέροχη!