ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΕΙΚΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ
Συντονιστής: Vasoula
Σ' ευχαριστώ. Βέβαια δεν κρύβω ότι ψάχνω μια διαδρομή στην οποία πιστεύω και ένα αποτέλεσμα για το οποίο όμως δεν είμαι καθόλου σίγουρη. Αναρωτιέμαι αν είναι αληθινό ή αυθυποβολή αυτό το αποτέλεσμα που όλοι σας έχετε καταφέρει. Αναρωτιέμαι ακόμα αν είναι διαρκές ή όχι. Αναρωτιέμαι, αν και δεν έχω το δικαίωμα από τη στιγμή που πιθανότατα έχω νιώσει αυτό για το οποίο κάποιοι χρόνια πασχίζουν. Από την άλλη, οι θετικές δηλώσεις είναι αυθυποβολή αλλά δεν έχω πρόβλημα μ' αυτό και ξέρω ότι είναι κάτι το αληθινό. Ακούγεται περίεργος και μπερδεμένος ο συλλογισμός μου;
Και εγω νεος στον χωρο ειμαι παντως αλλα μην κανεις το ιδιο λαθος που κανω και εγω δηλαδη....περιμενω παρα πολλα και ειμαι ανυπομονος λιγο
Θα πω μονο οτι συμβαινουν ομορφα πραγματακια με τον εαυτο σου και το ρεικι που κανεις δεν θα σου εξηγηση αν δεν το βιωσεις εσυ η ιδια.
Καμια φορα γκρινιαζω οτι δεν εχω καταφερει και πολλα πραγματα αλλα αν κοιταξω πισω ενα τριμηνο απο τοτε που αρχισα διαπιστωνω οτι τελικα εχουν αλλαξει αρκετα πραγματακια.

Θα πω μονο οτι συμβαινουν ομορφα πραγματακια με τον εαυτο σου και το ρεικι που κανεις δεν θα σου εξηγηση αν δεν το βιωσεις εσυ η ιδια.

Καμια φορα γκρινιαζω οτι δεν εχω καταφερει και πολλα πραγματα αλλα αν κοιταξω πισω ενα τριμηνο απο τοτε που αρχισα διαπιστωνω οτι τελικα εχουν αλλαξει αρκετα πραγματακια.

Δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, όμως έχω κάνει μια φορά ρέικι. Εννοώ μου έχουν κάνει (αχ ας με διορθώσει κάποιος). Δηλαδή πήγα για θεραπευτικό ρέικι κι όχι για να πάρω κάποιον βαθμό. Η γαλήνη και η αγάπη είναι αυτά που ένιωσα, όμως πιο πολύ το ένιωσα σωματικά. Δηλαδή ένιωθα το σώμα μου μαλακό και αισθανόμουν ότι μπορούσα να προκαλέσω τον οποιονδήποτε να με χτυπήσει. Δε θα πονούσα, αντίθετα, θα του επέστρεφα αγάπη.
Ωστόσο, πιο παλιά στον ύπνο μου έζησα κάτι που είναι απείρως μεγαλύτερο από αυτό και δεν είχε καμία σχέση με το σώμα. Ένιωσα απαλλαγμένη από τα στενά όρια και τη περιορισμένη αντίληψη που έχω για τον εαυτό μου. Κοινώς, ΗΜΟΥΝ τα πάντα, μακριά από τις ταμπελίτσες. ΑΥΤΟ ήταν αποκάλυψη για μένα και αδυνατώ να το εκφράσω ακριβώς με λόγια. Δεν ξέρω αν το ρέικι μπορεί να σε φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο κι αν είναι αυτό που εννοείς, ή αν εννοείς τη χαλάρωση, την αγάπη και την απαλότητα στο σώμα που ένιωσα όταν πήγα για ρέικι.
Ωστόσο, πιο παλιά στον ύπνο μου έζησα κάτι που είναι απείρως μεγαλύτερο από αυτό και δεν είχε καμία σχέση με το σώμα. Ένιωσα απαλλαγμένη από τα στενά όρια και τη περιορισμένη αντίληψη που έχω για τον εαυτό μου. Κοινώς, ΗΜΟΥΝ τα πάντα, μακριά από τις ταμπελίτσες. ΑΥΤΟ ήταν αποκάλυψη για μένα και αδυνατώ να το εκφράσω ακριβώς με λόγια. Δεν ξέρω αν το ρέικι μπορεί να σε φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο κι αν είναι αυτό που εννοείς, ή αν εννοείς τη χαλάρωση, την αγάπη και την απαλότητα στο σώμα που ένιωσα όταν πήγα για ρέικι.
Αν έχεις νιώσει μια φορά την έλλειψη αυτοπεριορισμού, στα στενά όρια της προσωπικότητας, Meinall, δεν το ξεχνάς, όταν είναι βιωματική εμπειρία.
Αν είναι όνειρο, θα σβήσει με το χάραμα...
Η κατάκτηση και η σταθερότητα στον Δρόμο μας, όμως, "απαιτεί" κάτι περισσότερο από το όνειρο!
Το ρέικι δεν είναι ο Δρόμος, αλλά είναι ένα μέσον για να μπορέσεις να εντάξεις ολικά τον Εαυτό σου στον Δρόμο που θα επιλέξεις και να μην έχεις συναισθηματικές αυτο-απορρίψεις!
Το ρέικι δεν οδηγεί απαραίτητα στην αυτογνωσία, μπορεί και να παραμείνει στο σώμα σου, αν εσύ δεν πάρεις στα σοβαρά τους καθαρισμούς των ψυχικών σου πεδίών.
Δεν βοήθησε, απαραίτητα, όλους τους ανθρώπους, αλλά και έναν να έχει βοηθήσει για μένα είναι σημαντικό...
΄Ολα εξαρτώνται από το πόσο είσαι διατεθειμένη να εργάζεσαι για την αιτία και όχι για το αποτέλεσμα...

Αν είναι όνειρο, θα σβήσει με το χάραμα...
Η κατάκτηση και η σταθερότητα στον Δρόμο μας, όμως, "απαιτεί" κάτι περισσότερο από το όνειρο!
Το ρέικι δεν είναι ο Δρόμος, αλλά είναι ένα μέσον για να μπορέσεις να εντάξεις ολικά τον Εαυτό σου στον Δρόμο που θα επιλέξεις και να μην έχεις συναισθηματικές αυτο-απορρίψεις!
Το ρέικι δεν οδηγεί απαραίτητα στην αυτογνωσία, μπορεί και να παραμείνει στο σώμα σου, αν εσύ δεν πάρεις στα σοβαρά τους καθαρισμούς των ψυχικών σου πεδίών.
Δεν βοήθησε, απαραίτητα, όλους τους ανθρώπους, αλλά και έναν να έχει βοηθήσει για μένα είναι σημαντικό...
΄Ολα εξαρτώνται από το πόσο είσαι διατεθειμένη να εργάζεσαι για την αιτία και όχι για το αποτέλεσμα...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
anima22 έγραψε:Αφού διάβασα και τις 30 σελίδες (ούφ!), συννενοήθηκα και με τον "σύζυγο" για τα ωράρια, θα ήθελα να δηλώσω πρόθεση να συμμετάσχω σε ομάδα όποτε αυτό γίνει δυνατόν.
Ευχαριστώ!!!

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
εντάξει Ανιμα!
Θα δούμε από Σεπτέμβριο, έτσι κι αλλιώς όλες οι ομάδες το καλοκαίρι δεν είναι ενεργές...υπολειτουργούν λόγω ζέστης!

Θα δούμε από Σεπτέμβριο, έτσι κι αλλιώς όλες οι ομάδες το καλοκαίρι δεν είναι ενεργές...υπολειτουργούν λόγω ζέστης!