ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΕΙΚΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Δεν την ανακάλυψα, μου ήρθε μόνη της. Αλλά χρειάστηκε να υποφέρω πολύ για να γίνει (πολύ->σε ένταση) και δεν ξέρω γιατί έπρεπε να γίνει έτσι.
Να σου πω την αλήθεια, φοβάμαι μη με εγκαταλείψει και πολύ σύντομα θα δείξει. Αλλά για κάποιο λόγο αισθάνομαι σίγουρη. Ή απλώς έχω επαναπαυτεί..δεν ξέρω.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Και μονο οτι εισαι ηδη εδω περα και το ψαχνεις αυτο εχει να λεει πολλα πιστευω. :D
Τα μυνηματα τα εχεις λαβει ηδη για αφυπνιση. :x
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Σ' ευχαριστώ. Βέβαια δεν κρύβω ότι ψάχνω μια διαδρομή στην οποία πιστεύω και ένα αποτέλεσμα για το οποίο όμως δεν είμαι καθόλου σίγουρη. Αναρωτιέμαι αν είναι αληθινό ή αυθυποβολή αυτό το αποτέλεσμα που όλοι σας έχετε καταφέρει. Αναρωτιέμαι ακόμα αν είναι διαρκές ή όχι. Αναρωτιέμαι, αν και δεν έχω το δικαίωμα από τη στιγμή που πιθανότατα έχω νιώσει αυτό για το οποίο κάποιοι χρόνια πασχίζουν. Από την άλλη, οι θετικές δηλώσεις είναι αυθυποβολή αλλά δεν έχω πρόβλημα μ' αυτό και ξέρω ότι είναι κάτι το αληθινό. Ακούγεται περίεργος και μπερδεμένος ο συλλογισμός μου;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Και εγω νεος στον χωρο ειμαι παντως αλλα μην κανεις το ιδιο λαθος που κανω και εγω δηλαδη....περιμενω παρα πολλα και ειμαι ανυπομονος λιγο :oops:
Θα πω μονο οτι συμβαινουν ομορφα πραγματακια με τον εαυτο σου και το ρεικι που κανεις δεν θα σου εξηγηση αν δεν το βιωσεις εσυ η ιδια. :x
Καμια φορα γκρινιαζω οτι δεν εχω καταφερει και πολλα πραγματα αλλα αν κοιταξω πισω ενα τριμηνο απο τοτε που αρχισα διαπιστωνω οτι τελικα εχουν αλλαξει αρκετα πραγματακια. :x @};-
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, όμως έχω κάνει μια φορά ρέικι. Εννοώ μου έχουν κάνει (αχ ας με διορθώσει κάποιος). Δηλαδή πήγα για θεραπευτικό ρέικι κι όχι για να πάρω κάποιον βαθμό. Η γαλήνη και η αγάπη είναι αυτά που ένιωσα, όμως πιο πολύ το ένιωσα σωματικά. Δηλαδή ένιωθα το σώμα μου μαλακό και αισθανόμουν ότι μπορούσα να προκαλέσω τον οποιονδήποτε να με χτυπήσει. Δε θα πονούσα, αντίθετα, θα του επέστρεφα αγάπη.
Ωστόσο, πιο παλιά στον ύπνο μου έζησα κάτι που είναι απείρως μεγαλύτερο από αυτό και δεν είχε καμία σχέση με το σώμα. Ένιωσα απαλλαγμένη από τα στενά όρια και τη περιορισμένη αντίληψη που έχω για τον εαυτό μου. Κοινώς, ΗΜΟΥΝ τα πάντα, μακριά από τις ταμπελίτσες. ΑΥΤΟ ήταν αποκάλυψη για μένα και αδυνατώ να το εκφράσω ακριβώς με λόγια. Δεν ξέρω αν το ρέικι μπορεί να σε φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο κι αν είναι αυτό που εννοείς, ή αν εννοείς τη χαλάρωση, την αγάπη και την απαλότητα στο σώμα που ένιωσα όταν πήγα για ρέικι.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αν έχεις νιώσει μια φορά την έλλειψη αυτοπεριορισμού, στα στενά όρια της προσωπικότητας, Meinall, δεν το ξεχνάς, όταν είναι βιωματική εμπειρία.

Αν είναι όνειρο, θα σβήσει με το χάραμα...

Η κατάκτηση και η σταθερότητα στον Δρόμο μας, όμως, "απαιτεί" κάτι περισσότερο από το όνειρο!

Το ρέικι δεν είναι ο Δρόμος, αλλά είναι ένα μέσον για να μπορέσεις να εντάξεις ολικά τον Εαυτό σου στον Δρόμο που θα επιλέξεις και να μην έχεις συναισθηματικές αυτο-απορρίψεις!

Το ρέικι δεν οδηγεί απαραίτητα στην αυτογνωσία, μπορεί και να παραμείνει στο σώμα σου, αν εσύ δεν πάρεις στα σοβαρά τους καθαρισμούς των ψυχικών σου πεδίών.

Δεν βοήθησε, απαραίτητα, όλους τους ανθρώπους, αλλά και έναν να έχει βοηθήσει για μένα είναι σημαντικό...

΄Ολα εξαρτώνται από το πόσο είσαι διατεθειμένη να εργάζεσαι για την αιτία και όχι για το αποτέλεσμα...

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Καλωσήρθες meinall!! @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από meinall »

@};-
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Το ρέικι δεν οδηγεί απαραίτητα στην αυτογνωσία, μπορεί και να παραμείνει στο σώμα σου, αν εσύ δεν πάρεις στα σοβαρά τους καθαρισμούς των ψυχικών σου πεδίών.

Δεν βοήθησε, απαραίτητα, όλους τους ανθρώπους, αλλά και έναν να έχει βοηθήσει για μένα είναι σημαντικό...

΄Ολα εξαρτώνται από το πόσο είσαι διατεθειμένη να εργάζεσαι για την αιτία και όχι για το αποτέλεσμα...
:x :x :x @};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

Αφού διάβασα και τις 30 σελίδες (ούφ!), συννενοήθηκα και με τον "σύζυγο" για τα ωράρια, θα ήθελα να δηλώσω πρόθεση να συμμετάσχω σε ομάδα όποτε αυτό γίνει δυνατόν.

Ευχαριστώ!!! :x
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

anima22 έγραψε:Αφού διάβασα και τις 30 σελίδες (ούφ!), συννενοήθηκα και με τον "σύζυγο" για τα ωράρια, θα ήθελα να δηλώσω πρόθεση να συμμετάσχω σε ομάδα όποτε αυτό γίνει δυνατόν.

Ευχαριστώ!!! :x
:-D >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

εντάξει Ανιμα! :-D :-D >:d<
Θα δούμε από Σεπτέμβριο, έτσι κι αλλιώς όλες οι ομάδες το καλοκαίρι δεν είναι ενεργές...υπολειτουργούν λόγω ζέστης! :D

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:)) :)) :)) :)) :)) :))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Elen75

Δημοσίευση από Elen75 »

Θα ηθελα και εγω να δηλωσω το ενδιαφερον μου να συμμετασχω σε μια ομαδα.
Οποτε σας ειναι ευκολο πειτε μου!!

Ευχαριστω!! :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Εχεις 2ο βαθμό Ελενίτσα? :-D :-D

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ”