ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Το πιστευεις οτι το ενιωσα?
Φυσικά και το πιστεύω!! Το ξέρω ότι το ένιωσες...Είναι αυτή η εσωτερική όραση που αφυπνίζεται ξανά μέσα σου!! >:d< >:d<

΄Ετσι μπορούμε να νιώθουμε ο ένας τον άλλον, οι άνθρωποι!

Αν μπορούσα να σου δείξω τον Κόσμο μου, θα άλλαζες αμέσως διάθεση...!!! @};-

:-( :-( :-(
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο να μου εδειχνες βασουλα και πιστεψε με ποσο θα το θελα γιατι φοβαμαι μην χασω τον δρομο αλλα πλεον εχω καταλαβει οτι πρεπει να τον βρω μονος μου :x >:d<

(ισως ειναι και καθαρισμοι που περναω :-? )
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ποσο θα το θελα γιατι φοβαμαι μην χασω τον δρομο
Τασούλη μου, η αδυναμία και οι ταλαντεύσεις είναι μέρος της ανθρώπινης Φύσης. ΄Ομως ένας ΄Ανθρωπος που αποφασίζει να "βρει" την θεότητα, ακόμα και αν πλανηθεί από τον συναισθηματισμό της καρδιάς κάποιες στιγμές, δεν θα μπορέσει επί μακρού να αγνοήσει τον πνευματικό του στόχο.

Το να ατενίζεις την Αρετή του Αγαθού, μπορεί να φέρνει πόνο και θλίψη κάποιες φορές, αλλά η ουσία είναι ότι η αφύπνιση σε κρατάει διαρκώς σε εγρήγορση, έτσι ώστε να διαλύει την αυταπάτη του ανθρώπινου "εγώ"!

Ό ΄Ανθρωπος είναι μεγαλειώδης στο Σύμπαν, γίνεται μικρός μόνο στον κόσμο του, όταν δεν μπορεί να νιώσει την σύνδεσή του με τον θεό και τον φοβάται, αντί να τον αγαπάει!

:x :x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Valia »

Vaso έγραψε:
Ό ΄Ανθρωπος είναι μεγαλειώδης στο Σύμπαν, γίνεται μικρός μόνο στον κόσμο του, όταν δεν μπορεί να νιώσει την σύνδεσή του με τον θεό και τον φοβάται, αντί να τον αγαπάει!
δυστυχώς όμως έτσι ζούμε...
Επισκέπτης

:-? :x >:d<
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Valia έγραψε:
Vaso έγραψε: Ό ΄Ανθρωπος είναι μεγαλειώδης στο Σύμπαν, γίνεται μικρός μόνο στον κόσμο του, όταν δεν μπορεί να νιώσει την σύνδεσή του με τον θεό και τον φοβάται, αντί να τον αγαπάει!
δυστυχώς όμως έτσι ζούμε...
Βαλάκι, όποιος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει και άλλη επιλογή, θα συνεχίζει στην ίδια πεπατημένη διαδρομή...
Θα θέλει τα πολλά και δεν θα χαίρεται με τα απλά!

Η γνώση της ζωής διαμορφώνει έτσι το είναι σου, ώστε να αντιλαμβάνεσαι τον Κόσμο Σου να Σε "χωράει"...

Πολύ εύκολα οι άνθρωποι θέλουν να διώξουν τους άλλους από τον Κόσμο τους και τελικά "δραπετεύουν" μαζί τους.

Αυτό που προσπαθούμε να αποφύγουμε, είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουμε και έτσι πιανόμαστε όμηροι των συναισθημάτων μας!

Το 90% του πληθυσμού πάσχει από μελαγχολία! ΄Ολοι μαζί, λοιπόν, στέλνουν μήνυμα στον θεό, ότι η ζωή δεν αξίζει, είναι πολύ κενή...

Και εκείνος, από Αγάπη και μόνο, τους φανερώνει τρόπους να φτάσουν κοντά Του. Αυτούς τους τρόπους, οι άνθρωποι, τους ονόμασαν "ατυχία", γιατί δεν γνωρίζουν άλλον τρόπο να φτάσουν στον θεό, εκτός από τον πόνο!

:x :x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Valia »

>:d< >:d< >:d< :x :x :x Σ ευχαριστώ Βάσω μου :x
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

ΘΕΛΩ να φωτιστει η διαδρομη μου στο θεμα της υγειας μου,ΘΕΛΩ να συναντησω μηνυματα και σημαδια μη τυχον και παρω λαθος δρομο!!
Βοηθησε με :-( ^:)^
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

@};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Η γνώση της ζωής διαμορφώνει έτσι το είναι σου, ώστε να αντιλαμβάνεσαι τον Κόσμο Σου να Σε "χωράει"...

Πολύ εύκολα οι άνθρωποι θέλουν να διώξουν τους άλλους από τον Κόσμο τους και τελικά "δραπετεύουν" μαζί τους.

Αυτό που προσπαθούμε να αποφύγουμε, είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουμε και έτσι πιανόμαστε όμηροι των συναισθημάτων μας!

Το 90% του πληθυσμού πάσχει από μελαγχολία! ΄Ολοι μαζί, λοιπόν, στέλνουν μήνυμα στον θεό, ότι η ζωή δεν αξίζει, είναι πολύ κενή...

Και εκείνος, από Αγάπη και μόνο, τους φανερώνει τρόπους να φτάσουν κοντά Του. Αυτούς τους τρόπους, οι άνθρωποι, τους ονόμασαν "ατυχία", γιατί δεν γνωρίζουν άλλον τρόπο να φτάσουν στον θεό, εκτός από τον πόνο!
@};- @};- @};- @};-

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Αν μπορούσα να σου δείξω τον Κόσμο μου,
Θέλω να πω ένα μεγαλο Ευχαριστω ......που αρχίζω να <βλέπω>.....αυτον τον Κοσμο ..... @};- >:d<
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Επισκέπτης

Θελω μια καινουργια αρχη. >:d<
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Θέλω να ξυπνίσω το πρωί και να μην αισθάνωμαι τον πόνο του χορισμού να μου τσακίζει την καρδιά :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( αν και ξέρω οτι μπορεί να είναι για το καλό μου νιώθω μια απίστευτη θλίψη :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Θέλω να ξυπνίσω το πρωί και να μην αισθάνωμαι τον πόνο του χορισμού να μου τσακίζει την καρδιά :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( αν και ξέρω οτι μπορεί να είναι για το καλό μου νιώθω μια απίστευτη θλίψη :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Το ευχομαι Ιωάννα μου! @};-

οπως λέει και καποιος στην υπογραφη του "οι πληγες σου κρατούν όσο θες εσυ!" :x :x :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Επισκέπτης

ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Θέλω να ξυπνίσω το πρωί και να μην αισθάνωμαι τον πόνο του χορισμού να μου τσακίζει την καρδιά :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( αν και ξέρω οτι μπορεί να είναι για το καλό μου νιώθω μια απίστευτη θλίψη :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Βρε ιωαννουλα ειπαμε να μοιαζουμε σε κανα δυο πραγματα αλλα οχι και ετσι να χωριζουμε ιδια εποχη,ουτε εγω να το εγραφα δηλαδη.

Ιωαννουλα μωρε ξερω ποναει αυτο το ρημαδι και ποσο ακομα οταν μας τρωει το γιατι και δεν ξερουμε τον λογο που εγινε ξαφνικα.
Μας ευχομαι τα καλυτερα ΕικόναΕικόνα

Y.Γ Παντως με εναν διαλογισμο που εκανα και με σκευτομουνα σαν να το εχω ξεπερασει(παρολο που δακρυσα :-( ) ηδη την αλλη μερα ενιωθα αρκετα καλυτερα. O:-)

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”