Ευχαριστω αγγελουδακι

Τάσο μου να ξέρεις, ότι όταν φτάσει αυτή η ιερή στιγμή, και θα φτάσει αν έχεις πίστη και υπομονή, τότε θα είσαι απόλυτα σίγουρος γι'αυτή την "επικοινωνία"!Δηλαδη με τον ανωτερο εαυτο μας ας το πουμε στο περιπου μια τετοια εσωτερικη επικοινωνια υπαρχει?
Το να είσαι μέσα στον κόσμο, αλλά να μην δεσμεύεσαι από αυτόν, σημαίνει ότι έχεις προετοιμαστεί για την αποκάλυψη του θεού εντός σου.
Βασούλα μου!Η γείωση δεν έρχεται με "τρόπους" και "τεχνικές", αλλά με απόλυτη κατανόηση της Φύσης και της ομορφιάς της πανταχού παρούσας θεότητας.
Ισως ενα μικρο ποσοστο ηταν απο πριν στην σκεψη μου αλλα τωρα το νιωθω αρκετα εντονο μετα το ρεικι.Vaso έγραψε: Αυτά όλα που περιγράφεις, ήρθαν σε συνειδητοποίηση μετά το ρέικι, ή ήταν πάντα η δική σου θεώρηση για την ζωή?![]()
Αυτή η θεώρηση ζωής "δεν ανήκω στον κόσμο τούτο" φέρνει απομόνωση και θλίψη για όσα συμβαίνουν γύρω σου, και βρίσκουν εύκολη πρόσβαση και μέσα σου, γιατί διαχωρίζουν το υλικό από το πνευματικό πεδίο, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο θεός βιώνεται παντού!