ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ

Εδώ "παίζουν" οι ηλικίες από 5 έως 555...!!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

:)) :)) :)) :))
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κλασικο ζευγαρι ελληνων στην παραλια,εχει αραξει η γυναικα μπρουμυτα στην ψαθα της και απο πανω ο αντρας την περιεργαζεται.

Λεει ο αντρας..
Γυναικα το ξερεις οτι εχεις παχυνει και οτι ο κωλος σου εχει γινει σαν την ψησταρια?

Η γυναικα του χαμηλων τονων δεν απανταει και γυριζει το κεφαλι της.
Το βραδυ σε μια επισκεψη που ειχαν σε ενα σπιτι,βλεπει ο αντρας μια ψησταρια και ζηταει αμεσως μια μεζουρα. :D
Την μετραει και παει διακριτικα στο αυτι της γυναικας του και της λεει τελικα ειχα δικιο,οντως ο κωλος σου ειναι μεγαλος σαν ψησταρια :P

Η γυναικα του παλι διακριτικη δεν απανταει και συνεχιζει το φαγητο της.
Ερχεται το βραδακι που πανε σπιτι ξαπλωνουν στο κρεβατι αλλα του αντρα της ηρθε ορεξη για ερωτικα παιχνιδακια,χαδακια ωσπου εχει φουντωσει τοσο πολυ που θελει να κανουνε σεξ.
Γυρναει και η γυναικα του και του απανταει...

Εγω ολοκληρη ψησταρια δεν αναβω για ενα τοσο δα λουκανικακι =)) :D :)) :P
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Του χρειαζότανε...................... :? :? :? :? :? :D
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

=)) =)) =)) =)) =))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

μπορει να αναφερετε σε συγκεκριμενα πολιτικα προσωπα , αλλα δεν πειραζει φανταστητε οποιο θελετε, το ιδιο ισχυει!!

Ο Παπανδρέου σε συνάντηση του με τον Obama κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου που του παρέθεσε βρήκε ευκαιρία και τον ρωτά;-“Πως τα καταφέρνεις και η διακυβέρνηση σου είναι τόσο αποδοτική και επιτυχημένη, δεν μας λες και μας ποιο είναι το μυστικό.”

- “Να σου πω” του λέει ο Obama, “ το μυστικό είναι να είσαι περιστοιχισμένος από έξυπνους ανθρώπους»

Ο Παπανδρέου δείχνει προβληματισμένος και τον ρωτά.

- « Μα, πώς όμως θα ξέρω ότι οι άνθρωποι μου είναι πραγματικά έξυπνοι?»

- «Εύκολο» του απαντά ο Obama. «θα τους κάνεις δύσκολες ερωτήσεις κρίσεως και θα αξιολογείς τις απαντήσεις τους.» Τότε σηκώνει το τηλέφωνο του και καλεί τον αντιπρόεδρο Joe Biden να παρουσιαστεί αμέσως.

- «Δε μου λες Joe, αν υποθέσουμε ότι οι γονείς σου έκαναν παιδί και έστω ότι αυτό δεν είναι ούτε αδελφός σου ούτε αδελφή σου, ποιος θα ήταν?»

- «Εύκολο» απαντά ο Joe Biden «θα ήμουν εγώ»

-"Βλέπεις" του λέει?

Ο Παπανδρέου επιστρέφει στην Ελλάδα και καλεί στο γραφείο του τον Πάγκαλο.

- «Δε μου λες ρε Θόδωρε» τον ρωτά «αν υποθέσουμε ότι οι γονείς σου έκαναν παιδί και έστω ότι αυτό δεν είναι ούτε αδελφός σου ούτε αδελφή σου, ποιος θα ήταν?»

Ο Πάγκαλος κομπιάζει και απαντά « Πρόεδρε, να το ερευνήσουμε λίγο το θέμα και επανέρχομαι.»

Βγαίνει έξω ο Πάγκαλος, πάει βρίσκει τους συμβούλους του, τους ρωτά μα όλοι τους ήταν ανίκανοι να απαντήσουν. Στον διάδρομο συναντά βιαστικό τον Παπακωνσταντίνου και τον σταματά. «Δε μου λες ρε Γιώργο, αν υποθέσουμε ότι οι γονείς σου έκαναν παιδί και έστω ότι αυτό δεν είναι ούτε αδελφός σου ούτε αδελφή σου, ποιος θα ήταν?»

- «Εύκολο» του απαντά εκείνος «θα ήμουν εγώ»

Τότε τρέχει ο Πάγκαλος στο γραφείο του πρωθυπουργού, ανοίγει την πόρτα και του λέει.

-«Πρωθυπουργέ μου, σχετικά με εκείνο το πρόβλημα που μου θέσατε, η απάντηση είναι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου..»

Τότε σηκώνεται έξαλλος ο Παπανδρέου, τρέχει προς το μέρος του Πάγκαλου και με βροντερή φωνή του λέει « ΟΧΙ ηλίθιε, η σωστή απάντηση είναι ο Joe Biden !!!!

:D :D
Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αααααααα =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

:D :)) :)) :))

Πεταει μια αλογομυγα και καθεται πανω σε ενα λυκοσκυλο.
Του λεει εσυ τι εισαι?
Λυκοσκυλο απανταει.
Δηλαδη λεει η αλογομυγα?
Ε ναι λεει ο πατερας μου ηταν λυκος και πηγε και γκαστρωσε μια σκυλα και βγηκα εγω.
Λεει και ο σκυλος εσυ δηλαδη τι εισαι?

Λεει η μυγα ειμαι Αλογομυγα.
Και απανταει ο σκυλος..

ΕΛΑ ΚΟΨΕ ΤΙΣ μ******ς :)) :-o :P
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

=)) =)) =)) =)) =))
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

καλοοοοο!!!! =)) =)) =))

Ο υπουργός του κυβερνώντος κόμματος κάνει περιοδεία. Επισκέπτεται ένα σχολικό συγκρότημα και ακούει τα παράπονα των δασκάλων και των μαθητών:
- Κύριε υπουργέ, δεν έχουμε πετρέλαιο για θέρμανση και έρχεται βαρύς χειμώνας...
- Κύριε υπουργέ, δεν μας χωράνε οι αίθουσες, τα μισά θρανία είναι χαλασμένα, τα περισσότερα τζάμια είναι σπασμέα...
Αφού ακούει διάφορα τέτοια τους λέει:
- Μήν ανησυχείτε όλα θα γίνουν το συντομότερο δυνατόν.
Μπαίνει στην μερσεντές και πάει στον επόμενο σταθμό, στις τοπικές φυλακές.
Ακούει και εκεί πολλά παράπονα.
- Κύριε υπουργέ, θέλουμε καλύτερο φαγητό, περισσότερα κλινοσκεπάσματα, πιο πολύ προσωπικό γιατί δεν επαρκούμε...
- Θα γίνουν όλα όσα ζητάτε, μην ανησυχείτε.
Μπαίνει στην Μερσεντές και καθώς φεύγουν αρχίζει να δίνει οδηγίες στον γραμματέα του.
- Λοιπόν, Κωστάκη. Στο σχολείο στείλε ένα συνεργείο να μπαλώσει μερικές τρύπες, και να βάλει μερικά τζάμια, αλλά τίποτε άλλο. Μετά στείλε ένα συνεργείο στις φυλακές να φτιάξει: πισίνα, χαμάμ, τζακούζι, σάουνα, αίθουσα για διασκέδαση με 50άρα τηλεόραση, φλίπερ...
Μένει κάγκελο ο γραμματέας.
- Μα κύριε υπουργέ, τί είναι αυτά που λέτε;
Και απαντά ο υπουργός:
- Κοίτα Κωστάκη. Σχολείο πήγαμε και δεν θα ξαναπάμε.
Στην φυλακή όμως δεν ξέρεις πότε θα μπούμε... Κατάλαβες;
Morihei Ueshiba

Επιστροφή στο “ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...”