απορίες
Συντονιστής: Vasoula
χιχιχιχι!! Παιδάκια, εγώ πάντως αφού τρέλανα τον δάσκαλο του κομπιούτερ και ασπρίσαν τα μαλλάκια του μαζί μου, (είναι η λεγόμενη εκδίκηση της ξανθιάς που άμα λάχει σου προκύπτει κυρίως από τις πιο.....μελαχροινές, ) θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει για την πολλαπλή παράθεση πρότου σκάσει μύτη η αρχηγός και μας πάρει όλους με το σκουπόξυλο εδώ μέσα!!
Πολλαπλή παράθεση :
1)Επιλέγουμε το κείμενο/φράση που θέλουμε να κάνουμε παράθεση, και το κάνουμε αντιγραφή.
2)Αν πατήσουμε το κουμπί της παράθεσης μας βγάζει την λέξη Quote μέσα σε αγκύλες --> {quote}
Αν το ξαναπατήσουμε μας βγάζει πάλι την λέξη Quote αλλά με αυτήν την μορφή --> {/quote}
* Όπου { κανονικά είναι [ . Απλά το βάζω σε { για να μην το δει σαν εντολή και κάνει πραγματικά παράθεση.
Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να πατήσουμε το κουμπί της παράθεσης μία φορά, μετά κάνουμε επικόλληση το κείμενο που είχαμε κάνει αντιγραφή πριν, και μετά ξαναπατάμε το κουμπί της παράθεσης. Έστω οτι κάνω την λέξη Reiki παράθεση. Πρέπει να έχει αυτήν την μορφή.
{quote}Reiki{/quote}
Δηλαδή το κουμπί της παράθεσης θα βάλει σε παράθεση το κείμενο που βρίσκεται ανάμεσα στην εντολή {quote} (<--αρχή παράθεσης) και στην εντολή {/quote} (<-- τέλος παράθεσης).
Και το ίδιο πράγμα μπορούμε να κάνουμε με πολλές φράσεις από διαφορετικά ποστ. Τα προηγούμενα ποστ εμφανίζονται κάτω από την Δημοσίευση Απάντησης, άρα μπορούμε να πάρουμε όποια φράση θέλουμε την ώρα που γράφουμε απάντηση, χωρίς να χρειάζεται να γυρνάμε πίσω.
1)Επιλέγουμε το κείμενο/φράση που θέλουμε να κάνουμε παράθεση, και το κάνουμε αντιγραφή.
2)Αν πατήσουμε το κουμπί της παράθεσης μας βγάζει την λέξη Quote μέσα σε αγκύλες --> {quote}
Αν το ξαναπατήσουμε μας βγάζει πάλι την λέξη Quote αλλά με αυτήν την μορφή --> {/quote}
* Όπου { κανονικά είναι [ . Απλά το βάζω σε { για να μην το δει σαν εντολή και κάνει πραγματικά παράθεση.
Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να πατήσουμε το κουμπί της παράθεσης μία φορά, μετά κάνουμε επικόλληση το κείμενο που είχαμε κάνει αντιγραφή πριν, και μετά ξαναπατάμε το κουμπί της παράθεσης. Έστω οτι κάνω την λέξη Reiki παράθεση. Πρέπει να έχει αυτήν την μορφή.
{quote}Reiki{/quote}
Δηλαδή το κουμπί της παράθεσης θα βάλει σε παράθεση το κείμενο που βρίσκεται ανάμεσα στην εντολή {quote} (<--αρχή παράθεσης) και στην εντολή {/quote} (<-- τέλος παράθεσης).
Και το ίδιο πράγμα μπορούμε να κάνουμε με πολλές φράσεις από διαφορετικά ποστ. Τα προηγούμενα ποστ εμφανίζονται κάτω από την Δημοσίευση Απάντησης, άρα μπορούμε να πάρουμε όποια φράση θέλουμε την ώρα που γράφουμε απάντηση, χωρίς να χρειάζεται να γυρνάμε πίσω.
Πολέμα και Οραματίσου
Συγνώμη που σας ενοχλώ...
Εδώ είναι οι ενότητες ρέικι όμως!
Εντάξει να ξεφύγουμε λίγο, αλλά εδώ έφτασε το θέμα σας στις δύο σελίδες κοντά!
Κάποιος δηλαδή που έχει απορίες για το ρέικι, που θα γράψει βρε παιδιά?

Εδώ είναι οι ενότητες ρέικι όμως!

Εντάξει να ξεφύγουμε λίγο, αλλά εδώ έφτασε το θέμα σας στις δύο σελίδες κοντά!
Κάποιος δηλαδή που έχει απορίες για το ρέικι, που θα γράψει βρε παιδιά?

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Σκεφτείτε, δηλαδή, τι θα πάθει ένα νέο μέλος που θέλει να ρωτήσει κάτι για το ρέικι!
Ας είμαστε λίγο προσεχτικοί, στις ειδικές ενότητες που χαρακτηρίζουν αυτό το φόρουμ!!

Είδες όμως που κι εσύ μπερδεύτηκες?
Σκεφτείτε, δηλαδή, τι θα πάθει ένα νέο μέλος που θέλει να ρωτήσει κάτι για το ρέικι!
Ας είμαστε λίγο προσεχτικοί, στις ειδικές ενότητες που χαρακτηρίζουν αυτό το φόρουμ!!

καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω πως θα μπορουσα να βοηθησω τον κουμπαρο μου που εγχειριστηκε περσυ τον απριλιο με καρκινο του παχεως εντερου. εκανε μετασταση στο συκωτι απ οτι διαπιστωθηκε με την εγχειριση, και απο τοτε κανει χημειοθεραπειες. τωρα εχει υποτροπιασει και εχει κλεισει και ο ενας ουρητηρας για να σωσουν το νεφρο του, και ο γιατρος εδωσε ενα χρονο...
καταρχην μπορω να του δωσω ρεικι? η ειναι καλυτερα να του δωσει καποιος αλλος που εχει περισσοτερη εμπειρια?? και πως μπορει να τον βοηθησει το ρεικι?
καταρχην μπορω να του δωσω ρεικι? η ειναι καλυτερα να του δωσει καποιος αλλος που εχει περισσοτερη εμπειρια?? και πως μπορει να τον βοηθησει το ρεικι?
΄Ελενα, συνήθως συνιστώ στον 1ο βαθμό να μην δίνουν ρέικι σε άλλους εκτός από τον εαυτό τους και τα πολύ κοντινά τους πρόσωπα. ΄Οχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά γιατι χρειάζεται στην αρχή η εξοικειωση και η επίδραση στο δικό μας σώμα και στην δική μας ψυχική κατάσταση.
Κατά τα άλλα η ενεργεια δεν διαφοροποιείται με τους βαθμούς! Αυτό που διαφοροποιείται είναι η κατάσταση συνείδησης...
Θεωρώ ότι ο κουμπάρος σου είναι κοντινό σου πρόσωπο!
Σε τέτοιες σοβαρές περιπτώσεις το ρέικι θα βοηθήσει, παράλληλα με την ιατρική υποστήριξη, στην ενδυνάμωση του ασθενούς, τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, ώστε να ανταποκριθεί στην θεραπευτική αγωγή με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

Κατά τα άλλα η ενεργεια δεν διαφοροποιείται με τους βαθμούς! Αυτό που διαφοροποιείται είναι η κατάσταση συνείδησης...
Θεωρώ ότι ο κουμπάρος σου είναι κοντινό σου πρόσωπο!
Σε τέτοιες σοβαρές περιπτώσεις το ρέικι θα βοηθήσει, παράλληλα με την ιατρική υποστήριξη, στην ενδυνάμωση του ασθενούς, τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, ώστε να ανταποκριθεί στην θεραπευτική αγωγή με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

μεχρι τωρα εχω κανει μια φορα στη μαμα μου και λιγο στον αδερφο μου, και ηταν πολυ ομορφη εμπειρια!! ομως πραγματικα αισθανομαι οτι χρειαζομαι περισσοτερο χρονο για να συνειδητοποιησω αυτο που συμβαινει στο δικο μου σωμα και τη συνειδηση σε οτι αφορα το ρεικι!!
ο κουμπαρος μου ειναι κοντινο μου προσωπο, αλλα νομιζω οτι η βοηθεια που μπορω να του προσφερω ειναι ελαχιστη σε σχεση με καποιον αλλον που εχει μεγαλυτερη εμπειρια. εγω ακομα παλευω με το να μπορω να δινω αγαπη στον εαυτο μου....
θα προσπαθησω αν και εφοσον μου βγει απο μεσα μου να δωσω στο Γιωργη.
διαβαζα σε μια ενοτητα για αποστολη ρεικι απο μακρυα. αυτο μπορει να γινει?
η ακομα καλυτερα να τον βοηθουσε καποιος περισσοτερο απο κοντα?
μεχρι τωρα εχω κανει μια φορα στη μαμα μου και λιγο στον αδερφο μου, και ηταν πολυ ομορφη εμπειρια!! ομως πραγματικα αισθανομαι οτι χρειαζομαι περισσοτερο χρονο για να συνειδητοποιησω αυτο που συμβαινει στο δικο μου σωμα και τη συνειδηση σε οτι αφορα το ρεικι!!
ο κουμπαρος μου ειναι κοντινο μου προσωπο, αλλα νομιζω οτι η βοηθεια που μπορω να του προσφερω ειναι ελαχιστη σε σχεση με καποιον αλλον που εχει μεγαλυτερη εμπειρια. εγω ακομα παλευω με το να μπορω να δινω αγαπη στον εαυτο μου....
θα προσπαθησω αν και εφοσον μου βγει απο μεσα μου να δωσω στο Γιωργη.
διαβαζα σε μια ενοτητα για αποστολη ρεικι απο μακρυα. αυτο μπορει να γινει?
η ακομα καλυτερα να τον βοηθουσε καποιος περισσοτερο απο κοντα?
Φυσικά και γίνεται!διαβαζα σε μια ενοτητα για αποστολη ρεικι απο μακρυα. αυτο μπορει να γινει?
Υπάρχει ενότητα που μπορείς να ζητήσεις θεραπεία από απόσταση. Και βρίσκεται εδώ viewtopic.php?t=439&start=2595
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα όνομα και ώρα που μπορούμε να στείλουμε, πχ από 14:00 μέχρι 19:00.
Πολέμα και Οραματίσου
΄Ελενα μπορούμε να στείλουμε ενέργεια στον κουμπάρο σου, αν και εφόσον εκείνος είναι δεκτικός σ' αυτό!
Από κοντά θα του κάνεις εσύ!
Μια χαρά μπορείς!

Από κοντά θα του κάνεις εσύ!

Μια χαρά μπορείς!

καλησπερα σε ολους! μπαινοντας στην ενοτητα "αποστολη ρεικι" διαβασα οτι οταν καποιος χρειαζεται τη βοηθεια οσων μπορουν να του στειλουν ρεικι χρειαζεται να γραψει το χρονο που μπορει να γινει αυτο, και να ειναι προετοιμασμενος. τι εννοουμε με αυτο? πρεπει να ειμαστε στο σπιτι μας για παραδειγμα για να δεχτουμε το ρεικι η τι ειδους προετοιμασια αλλη χρειαζεται?
θα ηθελα να ζητησω τη βοηθεια σας για αποστολη ρεικι οσον αφορα το πολυ δυσκολο για μενα αυτη την εποχη ζητημα της δουλειας μας (ειναι οικογενειακη) που ειναι σε πολυ ασχημη φαση τα πραγματα για μενα και την οικογενεια μου
χρειαζεται να δηλωσω προθεση σε αυτο?
θα ηθελα να ζητησω τη βοηθεια σας για αποστολη ρεικι οσον αφορα το πολυ δυσκολο για μενα αυτη την εποχη ζητημα της δουλειας μας (ειναι οικογενειακη) που ειναι σε πολυ ασχημη φαση τα πραγματα για μενα και την οικογενεια μου
χρειαζεται να δηλωσω προθεση σε αυτο?