Προσοπικες ιστοριες /γεγονοτα με νεραιδες και αλλα πλασματα.
ε ναι φυσικα danny μου γιατι σε αυτο το φορουμ δεν χαλαμε χατιρη σε κανεναν.Danny έγραψε:Εγω που έχω κάνει "αρμένικη βιζιτα" μπορώ να έχω μιά τουρτα σοκολάτα?

.....πωσ θεσ να σου τη στειλω την τουρτιτσα.....φιογκο να εχει η ειναι πολυ μπαναλ???
 .....πωσ θεσ να σου τη στειλω την τουρτιτσα.....φιογκο να εχει η ειναι πολυ μπαναλ??? 

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω  στη γή                     
Πολέμα και Οραματίσου !!!

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Vaso έγραψε:Η Φύση και τα όντα που ζουν στο υλικό σύμπαν, δεν μπορούν να σου μεταδώσουν γνώση, γιατί αυτή βρίσκεται μέσα σου.
... καμιά φορά ψάχνοντας το αόρατο, χάνουμε το ορατό! ...
... η δύναμη που μπορεί να αποκτήσει ένας θνητός, στην διάρκεια της αναζήτησής του, δεν θα τον κάνει αθάνατο στην ύλη, αλλά θα τον κάνει "ασύμβατο" με τον θεό, αν πρώτα δεν έχει εξερευνήσει τον Εαυτό του και τις δυνατότητές του.
...
...
... Ο φόβος είναι μια κατάσταση που σε κάνει να υποτάσσεσαι σε ότι θεωρείς πιο δυνατό από εσένα και να αναζητάς συνασπισμούς είτε στο αόρατο, είτε στο ορατό σύμπαν!

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι…  B.N.
Είμαι Άνθρωπος!

Είμαι Άνθρωπος!