Το αλλο μου περιστατικο ειναι οταν καθομουνα στο βουνο εκει στο εξωχικο μου και επεζα με κατι ζουζουνακια μια και τρελενομαι με δαυτα

ναι ομωσ αν ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα τοτε ολοι θα βλεπαμε τετοια πλασμστα...........μηπωσ παραμυθιαζεσαι λιγο............χωρισ παρεξηγηση φιλε μου.............δηλ τι εννωω? και εγω αγαπω και εχω ιδιαιτερη αδυναμια σε αυτα τα πλασματα και ευχηθικα να τα συναντησω πολλεσ φορεσ..........και ομωσ ωσ τωρα τα εχω δει μονο σε ταινιεσ και παραμυθια...........Αφανεις Ηρωας έγραψε:Νομιζω πως αν δης κατι τετοιο δεν θα φοβιθης καθολου εκπεμπουν μια ενεργια θετικη και γαληνια οπου εισαι γεματως χαρα και αγαπη.
....και υστερα η Νεραιδουλα παντρευτηκε τον γαλιαζιο πριγκηπα και εζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα!Εδω μεσα θα λεμε ιστοριες και συμβαντα οπου μας γινοντε απο παιδικη ηλικια οπου εχουν σχεση με νεραιδες ξωτικα καλικατζαρους κτλπ.Επυσης μποριτε να λετε αυτο οπου σας κανει να νομιζετε οτι ειστε απο αυτον τον κοσμο π.χ ο χαρακτηρασας πως ειναι ?μιαζετε με κανενα τετοιο πλασμα σε χαρακτηρα??εχετε καποια χαρακτηριστικα του???.Θα αρχισω εγω πρωτα