Συντονιστής: Vasoula
Για μενα οχι, ας αφησουμε στην ακρη την πνευματικη εμπειριαΚαι τωρα ερχομαστε στο βασικο ερωτημα, δεν θα πρεπει να ειναι δωρεαν? Μα και βεβαια ειναι δωρεαν, αφου με τα χρηματα δεν πληρωνουμε την μυηση που λαβαμε, αυτην την τοσο πνευματικη εμπειρια, αμα ξερεις να αφηνεσαι σ αυτην.
Σε αυτο εχεις δικιο το εχω δει μπροστα μου αρκετες φορες , αλλα δεν ειναι ολοι ετσι, συγνωμη.Κι ομως, καποιες φορες η ολη διαδικασια γινεται αντιληπτη σε μια σχεση καθαρα πελατη-''πωλητη''. Τα χρηματα υποτιθεται πληρωνουν αυτο που λαμβανουμε, οποτε το ρεικι αυτοματως γινεται εμπορευμα. Η ολη διαδικασια εμπορευματοποιειται.
Αγαπητέ μου Suami, καλά τα λες κι ωραία, αλλά τα χρήματα θα λειτουργούσαν συμβολικά και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης μόνο αν ο καθένας έδινε ό,τι ήθελε και δεν υπήρχε "ταρίφα"!Τα χρηματα αντιθετως λειτουργουν συμβολικα - ως ενδειξη ευγνωμοσυνης και συμβολικης ανταλλαγης - μονο και μονο για να υπαρχει αυτη η ανταλλαγη ενεργειας.
αλλά τα χρήματα θα λειτουργούσαν συμβολικά και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης μόνο αν ο καθένας έδινε ό,τι ήθελε και δεν υπήρχε "ταρίφα"!