τίποτα δεν τεκμηριώνεται, εκτός από την προσωπική μας αλήθεια!
οπότε, δεν πιστεύω στον από μηχανής θεό, αλλά πιστεύω βαθύτατα στον προσωπικό δρόμο.
Ο άνθρωπος που θα λειτουργήσει για εμάς σαν οδηγός, μπορεί και να μας φτάσει στα όριά μας, γιατι αυτήν την εργασία απλά έχει να κάνει μαζί μας!
Σημαντικός οδηγός είναι εκείνος που μας υποδεικνύει την πλάνη μας με τον εαυτό μας. Το αν το αναγνωρίσουμε όμως είναι προσωπικό θέμα...
Τότε δύο πράγματα συμβαίνουν. ΄Η ρίχνουμε την πλάνη μας σε εκείνον, ή εξαρτάμε την πλάνη μας από εκείνον...
Συνήθως στην ζωή μας έρχονται πολλοί οδηγοί...μέχρι να νιώσουμε τον εσωτερο Εαυτό μας και να βαδίζουμε με γνώμονα την προσωπική μας ανάπτυξη.
Υπάρχουν διαφόρων ειδών άνθρωποι...
Υπάρχουν εκεινοι που αναζητούν έναν οδηγό, γιατί δεν αντέχουν την προσωπική τους μιζέρια και χρειάζόνται κάποιον να την αποδεχθεί, για να τους μάθει πως να αποκτήσουν στην ζωή τους, όσα έχουν στερηθεί (αγάπη, σύντροφο, καλή ζωή, αφθονία κλπ)
Υπάρχουν εκεινοι που αναζητουν έναν οδηγό, γιατί χρειάζονται κάποιον για να ταυτίσουν την αλαζονεία τους.
Υπάρχουν εκείνοι που αναζητούν έναν οδηγό, γιατί μόνοι τους δεν μπορούν να διακριθουν.
Υπάρχουν εκείνοι που αναζητούν έναν οδηγό, για να φτάσουν την εσωτερική τους πνευματική ωρίμανση.
Δεν ξερω αλήθεια ποιός είναι ο καλός οδηγός...Ούτε καν τις προϋποθέσεις γι' αυτό το "καλός" γνωρίζω, μια και ο δικός μου οδηγός ήταν "αόρατος"!! Πολύ δύσκολες καταστάσεις πέρασα, αλλά μέσα σ' αυτές ωρίμασα και ωριμάζω ακόμη!
Δήμητρα δεν υπάρχουν προϋποθέσεις, αλλά σχέδια εξέλιξης...Αυτό ξέρω να πω μόνο, και πάλι μονο από την προσωπική μου εμπειρία...