Εγώ πάντως, όλα αυτά τα χρόνια, δεν διαπίστωσα ότι είναι απλό και εύκολο... Η πνευματική μνήμη της ανθρωπότητας έχει διαταραχθεί και έχουν προσκοληθεί στην θρησκεία...Και αυτό το "πρότυπο" θέλει μεγάλο κόπο για να αντικατασταθεί σαν "αρχείο" μέσα μας!
Και θεωρώ αλλαζονεία να λέω, ότι μπορώ να τους το δείξω γιατί εγώ το ξέρω...Τίποτα δεν μπορώ να τους δείξω...Μόνο να τους αγγίζω μπορώ στην ψυχή τους, με σεβασμό!
Αυτό που εγώ ξέρω, δεν μπορώ να το δείξω...
Μπορώ μόνο να το εκφράσω μέσα από τον ατομικό μου δρόμο.
Τα υπόλοιπα θα τα βρουν μόνοι τους, χωρίς να τους πω εγώ τίποτα...
Είναι δεύτερη φορά που διαβάζω αυτά τα πόστ ,την πρώτη φορά ήταν πρίν ένα χρόνο όταν μπήκα στο φόρουμ...τώρα που τα ξαναδιαβάζω τα κατανωώ όλα απόλυτα
Α επίσης σας ζητώ σηγνώμη που ήμουν τόσο υπερβολική με τα emoticons ,σας είχα τρελάνει στην αρχή
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Α επίσης σας ζητώ σηγνώμη που ήμουν τόσο υπερβολική με τα emoticons ,σας είχα τρελάνει στην αρχή
Αχ! Βρε Ιωάννα μου!
Είδες πόσο καλύτεροι γινόμαστε όλοι σιγά-σιγά...?
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Το 4 σύμβολο Ιωαννούλα, με βοηθάει πολύ στον διαλογισμό και αυτό μου αρέσει!
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.