Vaso έγραψε:και επίσης Μαράκι, το "να ραφτώ" πήγαινε σαφώς σε κανένα πιο κυριλέ συνολάκι, γιατί δεν μπορώ να πάω στους γάμους του φίγκαρο με τις φόρμες...Και δεν έχω ούτε κυριλέ, ούτε συνολάκι προς το παρόν!
Η αλήθεια είναι ότι πέταξα το μπαλάκι στην Αννούλα με την υποτιθέμενη ερώτησή μου....αλλά.... τηρεί σιγή ιχθύος...
Μόνο το παρακάτω έγραψε....με το οποίο απλά ρίχνει το μπαλάκι και σε άλλους ή άλλες...ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ....
Anna έγραψε:Ράψε πολλά σύνολάκια τότε
Κοινώς..τη χάσαμε τη μπάλα...!!
Αννούλαααα....Εμμούλαααα...Μανδραούλααααα....
Που είστε???
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
καλέ καλέ πολυταξιδεμένα ... photos πότε θα δούμε..?????
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Καλησπέραααααααααα Βρε καλώς τα!! Περιμένουμε ατέρμονες διηγήσεις και.....φωτογραφίες φυσικά!!! Ποτε θα είναι η επόμενη συνάντηση; ;) Μάντρυ τάραξες τους εσπρέσσο και τις Ιταλίδες ε;
Εμμάκι βρήκαμε κάτι ενδιαφέρον προς Κομο μεριά;
Βρε Αννούλι πήγες χωρίς να ραφτείς πρώτα; ΈΛΕΟΣ! Παιδάκιαααα περιμένουμε εμείς εεε;
Καλωστο κοριτσάκι μας!! Τι έγινε βρε Γιωτάτι σε βρε χάσαμε πουλάκι μου! Ετοιμάζεσαι για τον δεύτερο βαθμό; ;) Πλάκα κάνω!!! Μάλλον θα αναρρώνεις από τον πρώτο!! ;)