Φαντάζομαι ότι όταν μιλάει για τα μάντρας , τους ήχους και τις δονήσεις τους, ξέρει τι λέει..
Κατ' αρχήν να διευκρινήσω ότι δεν αμφισβήτησα ούτε μία στιγμή τον τίτλο της δασκάλας. Ο καθένας έχει τις δικές του αξίες στην γη, πέρα από κάθε είδους τίτλους και αναγνωρίσεις.
Δεν μπορούν όλοι να συμφωνούν με έναν φωτισμένο άνθρωπο, γιατί τότε όλα θα ήταν πολύ εύκολα στην πορεια της ζωής μας.
Ο καθένας έχει το δικό του σχέδιο και η πνευματική του ανάπτυξη έχει πολλές διεξόδους.
Αλλος θέλει την πνευματική του ανάπτυξη για την "μεταθανάτια" διαδρομή του και άλλος για την φυσική διαδρομή του...
Δεν εξετάζω ποιός έχει δίκιο και άδικο, γιατί ούτε με ενδιαφέρει, ούτε η ανάγκη μου είναι αυτή.
Απλά η τοποθέτηση ήταν μόνο προσωπική, χωρίς να αμφισβητώ κανέναν, Δημητρούλα...
δεν είναι αυτό το θέμα!
Το θέμα μας είναι πάντα αυτό...
Στο πόσο προσωπικά ένα "σύστημα" ή μια "προσευχή" ή μια "πίστη" ή μια "γνώση", σε αναπτύσσει με την δική σου εργασία και συνειδητοποίηση, ή πόσο αυτό γίνεται μαγικά μέσα από τους ψαλμούς διαφόρων μάντρας και την ακολουθία διαφόρων δοξασιών, χωρίς περαιτέρω επεξεργασία...
Αν δεν είναι αυτό το θέμα μας, πες μου ποιό είναι, γιατί μάλλον δεν το έχω καταλάβει...