Και μια φιλη μου το εχει αυτο αλλα αυτη το επαθε γιατι πινει νερο με οζον
Ωχ! την καυμένη! ΄Εχω ακούσει για μεταλλαγμένα τρόφιμα αλλά για μεταλλαγμένο έρωτα, πρώτη φορά!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Βασιλη εχω αγορασει ενα πολυ μικρο κομματακι , για να το φοραω στο λαιμο..
Ειναι πανεμορφη πετρα αλλα ευθραστη.
Το ειχε δει η Βασω και μου ειπε οτι να το προσεξω γιατι τριβετε και ειχε δικιο, ετσι οτι απεμεινε το εχω στο κομοδινο μου διπλα μου μαζι με καποια αλλα που θελω να βλεπω οταν ανοιγω τα ματια μου ;)
ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:πω πω αυτο το κομματι στην φωτογραφια ειναι απαιχτο,και εγω θελω ενα για την συλλογη μου.
Ιωαννάκι, είσαι πολύ γλυκειά! Σου εύχομαι να κερδίσεις το...λόττο για να αποκτήσεις και τον κρύσταλλο των ονείρων σου!! Γιατί αν είδες την τιμή πιο πάνω πρέπει να έχεις και κάποια περιθώρια για να τον πάρεις!!! Εμένα μου ήρθε κόλπος όταν είδα την τίμή!
Σου το γράφω εδώ το κοπλιμάν γιατί έχεις λυσσάξει με το πόστ των κρυστάλλων!!!χι χι!!
Τι να πεις!!!! Αλλοι είναι ρεικοβαρεμένοι και άλλοι κρυσταλλοβαρεμένοι!!!! Γιαννάκηηηηηηηηηηηη που είσαι να πειράξεις κι εδώ λίγοοοοοοοοοοοο; Τι μόνο έμένα;;;
ΝΑΤΑΛΙΑ ΝΕΦΕΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΚΑΙ ΡΕΙΚΟΒΑΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΒΑΡΕΜΕΝΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ .Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΤΑ ΓΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΙΣ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ ΤΟΥΣ.
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!