ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ε, να κάνω κι εγώ κάτι σαν admin, όχι μόνο βλακείες! :))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από margaritarenia »

Vaso έγραψε:ε, να κάνω κι εγώ κάτι σαν admin, όχι μόνο βλακείες! :))
:-? :P :P :P :P :P
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Valia

Δημοσίευση από Valia »

επίσης υπάρχει το ελληνικό site www.aura-soma.gr στο οποίο υπάρχουν εικονίτσες και τα ακριβή βήματα για το πως εφαρμόζονται οι πεμπτουσίες, οι πομάδες, τα μπουκάλια ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

To μπουκαλάκι που ξεκίνησα πριν 5 μερες , δεν μου αρεσει καθόλου η μυρωδιά του και η αισθηση που αφηνει.. :-(

Ειναι ο "θρίαμβος" , κιτρινο πάνω , ανοικτο πράσινο κάτω, μυρίζει ένα λουλούδι που μου θυμίζει... κατουρίλα!

Δεν θέλω να το συνεχίσω και να το βαζω για ένα μηνα... :(( μπορώ να πάω στο επόμενο???? ή να επιλέξω ένα άλλο για 3η επιλογή ???
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι μπορείς!!!

Γιατί ακόμα δεν είσαι έτοιμη να δουλέψεις με τα εμπόδια σου, στο εδώ και τώρα, Ντάννυ μου!

Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι άσκοπο να επιμείνεις, γιατί δεν θα έχει το διαρκές όφελος!

Πήγαινε λοιπόν στο 4ο μπουκάλι και δούλεψε με τις "μελλοντικές" ποιότητες, για να τις φέρεις στο παρόν.

Μόλις τελειώσεις και αυτό το μπουκάλι, τότε το συζητάμε πάλι... >:d<

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Ενταξει #:-s
Νιώθω και εγώ παραταιρα τα χρωματα από το μπουκάλι αυτο, όταν χρειάαααζομαι γειωση και το κόκκινο αυτη τη στιγμή! @};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μην ξεχνάς ότι ΕΣΥ επιλέγεις τον τρόπο και τον χρόνο της "θεραπείας" σου ΄ΠΑΝΤΑ!

και το αύρα-σώμα σέβεται αυτήν την αλήθεια! :-D :-D

Εικόνα

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Ηθελα να ρωτήσω αν η επιλογή μπουκαλιών πρέπει να γίνεται πάντα μέσω της βιτρίνας. Τι ενοώ; Εγώ προχτές, πήρα μια πολύ δυνατή απάντηση από το Ι Τσίνγκ, το βιβλίο των αλλαγών. Ηταν το νούμερο 49, Επανάσταση. Οταν άνοιξα το βιβλίο της Αura soma για να δω ποιό ακριβώς μπουκάλι είναι το 49 ειδα ότι πράγματι με έλκυε πολύ!! Είναι δυνατόν λοιπόν να πάρω ένα μεμονωμένο μπουκάλι ή πρέπει να επιλέξω και τα υπόλοιπα τρια με αυτό σαν πρώτη επιλογή ας πούμε; Πόσο πρέπει να απέχει η μια θεραπεία των τεσσάρων μπουκαλιών από την άλλη;
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Ναταλί θα σου πω πως το βιωσα

οταν εκανα πρωτη φορα εφαρμογη των μπουκαλιων επανω μου προτιμησα να διαλέξω μια ολοκληρωμενη τετραδα διοτι ενιωσα ότι ειχα την αναγκη να διανυσω ολη την διαδρομη, νομιζω ότι η πρωτη επαφη με τα μπουκαλια ειναι πιο συνειδητη εργασια όταν γινεται μεσα απο μια ολοκληρωμενη τετραδα

ομως στην πορεια, και με την μεγαλυτερη εξικοιωση με τα μπουκαλια, μου ηρθε πολύ εντονα κια αυτο που περιγραφεις να βρεθω μπροστα σε ενα μπουκαλι και να νοιωσω την αναγκη να εργαστω με αυτο προσωπικα χωρις απαραιτητα να βγαλω αλλα τρια

τα παντα σε αυτα ειναι σχετικα και νομιζω οτι δεν υπαρχουν πρεπει στο τελος εσυ ξερεις καλυτερα για τις αναγκες του εαυτου σου, δεν υπαρχει εν τελει σωστο ή λαθος

οσον αφορα για την αποσταση μεταξυ δυο ολοκληρωμενων τετραδων, οταν η εφαρμογη γινεται συνειδητα τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να μην αναγνωριζεις και τον χωρο και χρονο που χρειαζεσαι για να αφησεις τα μπουκαλια να λειτουργησουν, ειναι θεμα να το νοιωσεις ποτε εχεις συνειδητα ολοκληρωσει την διαδρομη της πρωτης τετραδας που επελεξες, και ερχεται η ωρα για εναν νεο κυκλο εξελιξης

:x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ομως στην πορεια, και με την μεγαλυτερη εξικοιωση με τα μπουκαλια, μου ηρθε πολύ εντονα κια αυτο που περιγραφεις να βρεθω μπροστα σε ενα μπουκαλι και να νοιωσω την αναγκη να εργαστω με αυτο προσωπικα χωρις απαραιτητα να βγαλω αλλα τρια
ω κι εμένα μου συνέβη αυτό, παιδιά!

όμως έκανα και το άλλο! Δούλεψα συνειδητά με το Νο 26!! Δεν μου άρεσε, δεν θα το επέλεγα ποτέ, όμως γι' αυτόν τον λόγο και μόνο το δούλεψα...Και το τελείωσα με αρκετές "απώλειες" μπορώ να πω, που μετά αναγνώρισα τις ευλογίες τους...

Η ελευθερία των επιλογών είναι το πιο σημαντικό μέρος της εργασίας μας!

:x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Το 49 ε Ναταλί?

Νέος αγγελιοφόρος! :x

Σημαντική εργασία, ειδικά για δυσκολίες στον λόγο, που προέρχονται από κάποιο τραύμα...μας λέει η Βίκη! ;)

Νέα ξεκινήματα! @};-

Εικόνα
Site Admin

Vaso έγραψε:όμως έκανα και το άλλο! Δούλεψα συνειδητά με το Νο 26!! Δεν μου άρεσε, δεν θα το επέλεγα ποτέ, όμως γι' αυτόν τον λόγο και μόνο το δούλεψα...Και το τελείωσα με αρκετές "απώλειες" μπορώ να πω, που μετά αναγνώρισα τις ευλογίες τους...
:-? αυτο είχα σκεφτέι να το τολμήσω άλλα τελικά δεν το εκανα χμχμ
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

άστο βρε πουλάκι μου! ΄Εχουμε ανοιχτά μέτωπα! :)) :)) :)) :))

δεν θα σε προλαβαίνω σε χαρτομάντηλα μετά! Θα φέρω το ρολό κουζίνας "γίγας"!!! :)) :))

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Vaso έγραψε:άστο βρε πουλάκι μου! ΄Εχουμε ανοιχτά μέτωπα! :)) :)) :)) :))

δεν θα σε προλαβαίνω σε χαρτομάντηλα μετά! Θα φέρω το ρολό κουζίνας "γίγας"!!! :)) :))
=)) =)) =)) =)) =))

αμα σου πω ότι όταν το εγραφα αυτο σκεφτομουν

που πας μωρε λεω και δεν σου φτανουν αυτα θελεις και αλλα μαζεψουυυυυυυυυ =)) =)) =)) =)) =))

κουζινας ρολο γιγας ααααααααααααα =)) =))

το lidl τα εχει και οικονομικα :D

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”