Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Το τρίτο ερώτημα χρειάζεται μεγαλύτερο χώρο και θα απαντηθέί το απόγευμα. Ελπίζω ότι θα είναι το τελευταίο γιατί τώρα θέλω να αποχωρήσω εγώ και όχι να με διώξετε. Δεν χρειάζεται γιατί το κάνατε ήδη. Μου αρκεί που μου δηλώθηκε επίσημα ακόμη και από την διαχειρίστρια.Katerina έγραψε:ΝΑ ΘΕΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Η Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ???ΑΝ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΧΙ??ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΛΟΓΙΑ???ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΚΑΛΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ", ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???
ΥΓ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ", ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΛΟΓΙΑ... :lol: :lol: :lol:
ΥΓ2 ΤΕΛΙΚΑ ΕΘΕΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΚ ΕΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρακαλώ δώστε μου μόνο την ευκαιρία να κάνω την τελευταία καταχώρηση για το χατήρι της Κατερίνας.
ΔΕΝ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΖΩ. Που να προσυλιτίσω , σε ποιά οργάνωση και σε ποια θρησκεία όταν δεν αποδέχονται όσα λέω ακόμη και οι Ορθόδοξοι που λέω ότι βαδίζουν ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ στην Αλήθεια;
Δεν είμαι μέλος οργάνωσης ή θρησκείας. Εσείς όμως ΕΙΣΤΕ και έχετε να χάσετε κάτι.
Εγώ ΟΧΙ.
Είσαστε οργάνωση που συγκεντρώνει κόσμο και που βοηθά κόσμο.
Εγώ αρκούμε στο ότι βοηθάτε και αυτό είναι που αγαπώ σε σας.
Στο μέλλον θα κατηγορηθείτε για αυτό.
Καταχωρώ σε λίγο και ότι χρωστάω στην Κατερίνα.
Αν δημιουργηθούν απορίες που κρίνω ότι πρέπει να απαντήσω θα επιστρέψω.
Διαφορετικά φιλάκια.
Εγώ αρκούμε στο ότι βοηθάτε και αυτό είναι που αγαπώ σε σας.
Στο μέλλον θα κατηγορηθείτε για αυτό.
Καταχωρώ σε λίγο και ότι χρωστάω στην Κατερίνα.
Αν δημιουργηθούν απορίες που κρίνω ότι πρέπει να απαντήσω θα επιστρέψω.
Διαφορετικά φιλάκια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gexrag την 24 Οκτ 2007 3:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδή η Εύα πλάστηκε ως συμπλήρωμα του Αδάμ η θέση της είναι πλάι στον ’νδρα αλλά ΙΣΟΤΙΜΗ. Ίση όχι, αλλά ισότιμη ΝΑΙ.
Αυτό το ίση όχι παρερμηνεύτηκε και πολλοί θεώρησαν ακόμη και Ιερείς ότι ή γυναίκα είναι υποχείριο όργανο του Ανδρός. Αυτό είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άδικο.
Οφείλει να έχει την ελευθερία της γιατί πλάστηκε ελεύθερη και απλά να υπακούει στον άντρα όπως πρέπει να υπακούει και ο άντρας στην γυναίκα. Η κεφαλή όμως πάντα είναι ο άντρας και αυτό αποτελεί μέρος της Τιμωρίας από το Προπατορικό Αμάρτημα. Είναι στην ουσία μόνο μια τριχούλα πιο ψηλά ο άντρας από την γυναίκα.
Έτσι στην Αιώνια ζωή η γυναίκα ακολουθεί τον άντρα σε όποια θέση και αν λάβει. Αυτή η θέση του ανδρός είναι στην ουσία ένας μέσος όρος του άνδρα και την γυναίκας. Αυτό για να σας εξηγήσω πως γίνεται χρειάζονται πολλά και δεν έχω κουράγιο. Έτσι εδώ αναφέρεται το "η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα" γιατί στην ουσία υποβιβάζεται ή ανυψώνεται ανάλογα με τον σύντροφο που θα διαλέξει η ίδια.
Φαινόμενα του τύπου που στο παρελθόν ο πατέρας όριζε τον σύντροφο είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ απαράδεκτα.
Επειδή ούτως ή άλλως δεν έχετε την θέληση να ακούσετε περισσότερα σταματώ εδώ.
Η θέληση μου να ακούγεται η Αλήθεια είναι τόσο ισχυρή που βρίσκω έστω και λίγη δύναμη για να την διαδώσω.
Να σας πω ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα με πιστέψετε; Το έχω ήδη πει.
Σας εκδήλωσα την αγάπη μου και ενοχληθήκατε. Είναι φυσικό γιατί δεν μπορείτε να πιστέψετε πως ένας άγνωστος σας αποδίδει τόση αγάπη όταν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ από σας.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ μου μιλάτε εσείς για αγάπη όταν δεν μου αποδώσατε ούτε μια στάλα. Έχω όση θέλω από ανθρώπους που αγαπώ. Είναι συγγενείς μου και αγαπούν με την ίδια ανιδιοτέλεια. Αν γνωρίζατε τα αδέρφια μου θα καταλαβαίνατε.
Πριν δυο μισι μήμες χάσαμε τον πατέρα μου και ενώ τα αδέρφια μαλώνουν για το τι θα πάρει ο καθένας εμείς μαλώνουμε για το ποιος θα πάρει τα λιγότερα. Αυτά για να σας δείψω τι σημαίνει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.
Παραμένω ανώνυμος και δεν σας προσκαλώ πουθενά με οικονομικό όφελος. Αν αυτό εσείς το θεωρείτε ιδιοτέλεια τότε ομιλώ σε λάθος ανθρώπους.
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ
Αυτό το ίση όχι παρερμηνεύτηκε και πολλοί θεώρησαν ακόμη και Ιερείς ότι ή γυναίκα είναι υποχείριο όργανο του Ανδρός. Αυτό είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άδικο.
Οφείλει να έχει την ελευθερία της γιατί πλάστηκε ελεύθερη και απλά να υπακούει στον άντρα όπως πρέπει να υπακούει και ο άντρας στην γυναίκα. Η κεφαλή όμως πάντα είναι ο άντρας και αυτό αποτελεί μέρος της Τιμωρίας από το Προπατορικό Αμάρτημα. Είναι στην ουσία μόνο μια τριχούλα πιο ψηλά ο άντρας από την γυναίκα.
Έτσι στην Αιώνια ζωή η γυναίκα ακολουθεί τον άντρα σε όποια θέση και αν λάβει. Αυτή η θέση του ανδρός είναι στην ουσία ένας μέσος όρος του άνδρα και την γυναίκας. Αυτό για να σας εξηγήσω πως γίνεται χρειάζονται πολλά και δεν έχω κουράγιο. Έτσι εδώ αναφέρεται το "η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα" γιατί στην ουσία υποβιβάζεται ή ανυψώνεται ανάλογα με τον σύντροφο που θα διαλέξει η ίδια.
Φαινόμενα του τύπου που στο παρελθόν ο πατέρας όριζε τον σύντροφο είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ απαράδεκτα.
Επειδή ούτως ή άλλως δεν έχετε την θέληση να ακούσετε περισσότερα σταματώ εδώ.
Η θέληση μου να ακούγεται η Αλήθεια είναι τόσο ισχυρή που βρίσκω έστω και λίγη δύναμη για να την διαδώσω.
Να σας πω ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα με πιστέψετε; Το έχω ήδη πει.
Σας εκδήλωσα την αγάπη μου και ενοχληθήκατε. Είναι φυσικό γιατί δεν μπορείτε να πιστέψετε πως ένας άγνωστος σας αποδίδει τόση αγάπη όταν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ από σας.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ μου μιλάτε εσείς για αγάπη όταν δεν μου αποδώσατε ούτε μια στάλα. Έχω όση θέλω από ανθρώπους που αγαπώ. Είναι συγγενείς μου και αγαπούν με την ίδια ανιδιοτέλεια. Αν γνωρίζατε τα αδέρφια μου θα καταλαβαίνατε.
Πριν δυο μισι μήμες χάσαμε τον πατέρα μου και ενώ τα αδέρφια μαλώνουν για το τι θα πάρει ο καθένας εμείς μαλώνουμε για το ποιος θα πάρει τα λιγότερα. Αυτά για να σας δείψω τι σημαίνει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.
Παραμένω ανώνυμος και δεν σας προσκαλώ πουθενά με οικονομικό όφελος. Αν αυτό εσείς το θεωρείτε ιδιοτέλεια τότε ομιλώ σε λάθος ανθρώπους.
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ
Οργάνωση;;; αν αυτό έχεις καταλάβει.. τι να πω δεν ξέρω στο μέλον δεν θα κατηγορηθούμε για τιποτα...
Δεν φοβόμαστε.. και σταμάτα τις προειδοποιήσεις σε παρακαλώ.. δεν έχουν χωρο εδω.. αν ξέρεις τόσο καλά τι θα συμβεί στο μέλον εε τότε τι να σου πω.. παίξε το τζόκερ!
Εμείς ζούμε την στιγμή.. στο εδω και τωρα..
το τι θα γίνει στο μέλον δεν είναι προδιαγεγραμένο.. αλλα το αποφασίζουμε εμείς με τις καθημερινές μας επιλογες..
Για αυτό λοιπόν να μην ξαναδω τίποτα τέτοιο ξανα σε παρακαλω..
Δεν θέλουμε ούτε σωτηρα ούτε προστάτη ούτε προφητη...
Αντιο..
Δεν φοβόμαστε.. και σταμάτα τις προειδοποιήσεις σε παρακαλώ.. δεν έχουν χωρο εδω.. αν ξέρεις τόσο καλά τι θα συμβεί στο μέλον εε τότε τι να σου πω.. παίξε το τζόκερ!
Εμείς ζούμε την στιγμή.. στο εδω και τωρα..
το τι θα γίνει στο μέλον δεν είναι προδιαγεγραμένο.. αλλα το αποφασίζουμε εμείς με τις καθημερινές μας επιλογες..
Για αυτό λοιπόν να μην ξαναδω τίποτα τέτοιο ξανα σε παρακαλω..
Δεν θέλουμε ούτε σωτηρα ούτε προστάτη ούτε προφητη...
Αντιο..
Ηλία και όσοι διαβάζετε τα παραπάνω...
Αυτό είναι ένα παράδειγμα για το πως λειτουργούν τα "θρησκευτικά πρότυπα" στους ανθρώπους, που έχουμε πει...
Το ξέρετε, αλλά απλά σας το εντοπίζω
"μια τριχούλα ανώτερος..."
πρότυπο που προσπαθεί να βελιτωθεί...
αλλά εξακολουθεί και είναι πρότυπο.
Σε κάποιον άλλον, αυτή η τριχούλα, θα γίνει "περούκα"...Και τότε να η διάκριση σε όλο της το μεγαλείο...
Το ξέρετε βέβαια, απλά το ζείτε τώρα κιόλας!!!
Αυτό είναι ένα παράδειγμα για το πως λειτουργούν τα "θρησκευτικά πρότυπα" στους ανθρώπους, που έχουμε πει...
Το ξέρετε, αλλά απλά σας το εντοπίζω
"μια τριχούλα ανώτερος..."
πρότυπο που προσπαθεί να βελιτωθεί...
αλλά εξακολουθεί και είναι πρότυπο.
Σε κάποιον άλλον, αυτή η τριχούλα, θα γίνει "περούκα"...Και τότε να η διάκριση σε όλο της το μεγαλείο...
Το ξέρετε βέβαια, απλά το ζείτε τώρα κιόλας!!!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και αναρωτιομουμα γιατι μας κανανε νουμερα και δεν μας θελανε στην Ευρωπη !!!!!!
Προς γνωση και ...........
Ενα λεπτο κρεμυδι γκεο βαγκεο Ενα λεπτο κρεμυδι σκασε βαγκεο ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και αναρωτιομουμα γιατι μας κανανε νουμερα και δεν μας θελανε στην Ευρωπη !!!!!!
Προς γνωση και ...........
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Qisan στο έχω πει, αλλλά θα στο ξαναπώ...
Είσαι, που να πάρει, αυθεντικός!!!
υποκλίνομαι!!!

Είσαι, που να πάρει, αυθεντικός!!!
υποκλίνομαι!!!

ΕΠΕΙΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ...
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ....ΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ...ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΜΙΑ ΤΡΙΧΟΥΛΑ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ)...ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΟΚ ΠΑΩ ΠΑΣΟ...ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΙΧΟΥΛΑ...ΛΥΠΑΜΑΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Η ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΙΔΑΞΑΝ ΑΥΤΑ...
ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ...ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ- ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ- ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η "ΚΑΤΩΤΕΡΗ" ΜΗΤΕΡΟΥΛΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ QISAN ΜΕ ΤΟ
ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ...ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!!ΘΕΙΚΟ!!!!!Ενα λεπτο κρεμυδι γκεο βαγκεο Ενα λεπτο κρεμυδι σκασε βαγκεο ...
ΕΠΕΙΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ...
Ίση όχι, αλλά ισότιμη ΝΑΙ
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ....ΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ...ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΜΙΑ ΤΡΙΧΟΥΛΑ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ)...ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΟΚ ΠΑΩ ΠΑΣΟ...ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΙΧΟΥΛΑ...ΛΥΠΑΜΑΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Η ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΙΔΑΞΑΝ ΑΥΤΑ...
ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ...ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ- ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ- ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η "ΚΑΤΩΤΕΡΗ" ΜΗΤΕΡΟΥΛΑ...
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑΕΞΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ...ΤΟ ΡΗΜΑ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕΒΟΜΑΙ...ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ Η ΕΚΦΡΑΣΟΥΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ...ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΡΓΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΡΝΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ "Α!ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ" ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΚΥΒΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ...ΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ...Έτσι εδώ αναφέρεται το "η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα" γιατί στην ουσία υποβιβάζεται ή ανυψώνεται ανάλογα με τον σύντροφο που θα διαλέξει η ίδια.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
A, Κατερινάκι μου, να ήταν μόνο αυτό!
Κατώτερη η γυναίκα, κατώτατα τα ζώα...
Μόνο ένας ειναι ανώτερος, να το ξέρεις! Ο αδαής για τον εαυτό του!!!
Κατώτερη η γυναίκα, κατώτατα τα ζώα...
Μόνο ένας ειναι ανώτερος, να το ξέρεις! Ο αδαής για τον εαυτό του!!!

Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου