Madraoulas έγραψε:Δωρουλα δεν μπορω να ερθω...εχω κανονισει να παω Αθηνα
Μαρακι....Ειμαι πολυ χαρουμενος σημερα..αγορασα ενα χρυσο μεταλλιο για παρτη μου
Το μετάλιο ήταν για την επιτυχία που είχε η μουσταλευριά;;; Μου φύλαξες τίποτα ή την έφαγες όλη μόνος σου βρε μοναχοφάη;;;; Αααα για να μην ξεχνιόμαστε....Καλησπέρα φατσούλες μου!!! Αλήθεια....της έδωσες καθόλου ρέικι;
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Είδες βρε Εμμάκι μου , τι κάνει το τέρας
Αλήτης αλλά τον αγαπάμε τον άτιμο
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!