απανταω σοβαρα...
τον μουστο αν τον βρασεις πολυ φτιαχνεις πετιμεζι (απο 4κιλα μουστο 1 κιλο πετιμεζι βγαινει)
το πετιμεζι το χρησιμοποιουσαν παλιοτερα για γλυκαντικο λογω ελλειψης ζαχαρης...προσθετουν πετιμεζι σε 'αδυναμο'(γευστικα) μουστο..
αυτο θα εκανε και η μαμα σου, για να γλυκανει περισσοτερο ο μουστος εβαζε και λιγο πετιμεζι
γκε-γκε αγαπητες μου Σοραγιες ;)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
1ον..γιατι η σπιτικια ειναι πανευκολη να την φτιαξεις και ολοφρεσκια χωρις συντηρητικα
2ον..την εφτιαξα με καλαμποκαλευρο και οχι με σιταλευρο(το καλαμποκι δεν εχει γλουτενη0
επομενη ερητηση.......
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Δωρουλα σταματα να χτυπιεσαι...τελοσ οι ερωταπαντησεις
Kαλησπέρα τσούπρες μου!!! Τσουπ η μια, τσουπ η άλλη ε....έκανα τσουπ κι εγώ και μπήκα επιτέλους!!! Αχ ας βρώ δουλίτσα με χουζουρλίδικες Κυριακές και τι στον κόσμο!! Πρωινή ήμουν σήμερα στις πέντε ξύπνησα!! Αγρια καλογερίστικη ώρα!! Ασχετο το όλον θέμα με τα προηγούμενα.....αλλά να και κάτι σχετικό: Αν εγώ έκανα στην μάνα μου όσες ερωτήσεις έκανε η Βασούλα στην δικιά της.....δεν θα προλάβαινα ούτε κατά διανοια να ενηλικιωθώ!!! Θα είχε συμβει η νύχτα του Ηρώδη πολύ νωρίς!!!
ΠΑντρευτηκες και αγιασες κι εσυ
μουσταλευρια χωρις αλευρι κερναγατε στους καλεσμενους στο γαμο?