Υ.Γ...ασχετο.πριν λιγο .εφτιαξα μια μουσταλευρια με καλαμποκαλευρο.....σουπερ!!!!
εβαλα και μαστιχα μεσα κι εγινε εκμεκ-μουσταλευρια..κολλησε και λιγο στην κατσαρολα κι εγινε και κατι απο καζαν-ντιπι
δλδ..καζαν-ντιπο-εκμεκομουσταλευρια
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
μπλιαχ?..καλα...κατσε να δοκιμασεις (αν προλαβεις δλδ..χεχεχε) και θα δεις οτι ειναι εξαισια....αληθεια...εκτος και δεν σ αρεσει η μουσταλευρια γενικοτερα
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Η μουσταλευριά μου αρέσει αυτή της μαμάς μου.
Που έδενε το μούστο με πετιμέζι, δεν θυμάμαι ποτέ να έβαζε αλεύρι, αλλά θα την ρωτήσω...
Και μπόλικο καρυδάκι από πάνω..μιαμ μιαμ!
το δικό σου μου ακουγεται σαν κατάπλασμα, έτσι κολλημένο! χαχαχαχαχα...Συγνώμη κιόλας ε? Μην μου φυλάξεις, θα λείπω...
Συ ειπας!!...μουσταλευρια..δλδ εχει αλευρι..αλλιως θα την ελεγαν μουστακατσι ασ πουμε
το μουστο τον πηρα ετοιμο βρασμενο..εβαλα και αμυγδαλακι και κανελιτσα
μιλατε ρε κοριτσιααααααααα
θυμάμαι λίγο ότι έπαιρνε αλυσίβα (δεν ξέρω τι είναι αυτό) και πετιμέζι. Αλεύρι δεν είχε, γιατί την είχα ρωτήσει και μου είχε πει ότι καμιά φορά οι λέξεις δεν ανταποκρινονται στα συνθετικά τους. ΄Ετσι το ελαφονήσι δεν είναι ένα νησί με ελάφια απαραίτητα...
αλλά Μαντράκο, αλήθεια δεν θυμάμαι. Θα την πάρω τηλ. να την ρωτήσω. ;)
την αλυσιβα(σταχτη)την χρησιμοποιουν για να καθαρισουν το μουστο καθως βραζει και μετα να κανουν οτι κανουν...
απλα εγω τον αγορασα ετοιμο βρασμενο απο τα Μεσογεια..απο πατητηρι..γκε-γκε ;) ...