Βροχή σοφίας!!Vaso έγραψε:Ναταλάκι, συμφιλιώσου με την κάθε στιγμή!
Αυτά που συνέβησαν δεν διαγράφονται, αυτά που θα συμβούν δεν έχουν έρθει ακόμα...
΄Οσα συμβαίνουν είναι η εμπειρία μας στο εδώ και τώρα.
Αν επιλέγεις να βιώνεις την εμπειρία της ζωής μας σαν αγώνα, πάντα θα παραπονιέσαι, θα επικρίνεις και θα κατηγορείς...
Θα περιμένεις τις καλύτερες ημέρες και ποτέ δεν θα ζεις στο παρόν!
Και σε ότι αντιστέκεσαι, έρχεται δυναμικά στην ζωή σου για να το προσέξεις...
Η ΄ζωή μας δεν είναι ελπίδα! Δεν είναι όνειρο! Είναι αλήθεια, αν μάθεις να ζεις με αυτήν.
Μπορείς να είσαι χαρούμενη με τον Εαυτό σου σήμερα! Το μέλλον είναι αυτό που βιώνεις τώρα, γιατί εσύ δημιουργείς την εσωτερική συμφιλίωση με τον Εαυτό σου.
Μην ζεις με ολογράμματα...Ζήσε με ολοκλήρωση...![]()
Δεν είπα ότι θες να με πείσεις για κάτι Βάσω μου, άλλωστε είσαι από εκείνους που το έχουν αποδείξει και έμπρακτα εδώ μέσα ότι δεν κρίνεις και δεν θες να πείσεις κανέναν για τίποτα! ;)Vaso έγραψε:φυσικά και δεν το παίρνω άσχημα, Ναταλί! Γιατί άλλωστε?
Πιο λιανά δεν μπορώ να κάνω τον λόγο μου, γιατί από απλός λόγος θα γίνει απλοϊκός και δεν θα εκφράζει την αλήθεια μου! Αλλωστε δεν θέλω να σε "πείσω" για κάτι, οπότε ακολουθείς την ψυχή σου και κάπου θα συναντηθούμε στην αυτο-έκφραση!![]()
_________________Τώρα αυτό για το εσωτερικό παιδί που ισχύει απόλυτα, ευτυχώς το διασαφήνισες ακόμα καλύτερα. Ναι νομιζω πως η οργή είναι φωτιά είναι πληγή που καίει, η απόσταση και η λήθη θα την ανακουφίσουν για να μπορέσει να κλείσει!!! Γι αυτό θέλω σαν τρελή να φ ύγω όσο γίνεται πιοοοοοοο μακρίά!! Οχι να ξενιτευτώ κι΄ολας όπως έκανε ο αδελφός μου αλλά....να φύγω!!! Τώρα βέβαια όσο για την συμπεριφορά προσπαθώ όσο μπορώ να μην γίνω μια από τα ίδια!!! Εχω όμως καταλάβει πως όταν αντιδρώ σε όλα αυτά μαζεύεται κάπως!! Είναι θρασύδειλη!!! Οπου της επιτρέπονται τα κάνει!! Οταν δεί όταν ό άλλος βγάζει δόντια μαζεύεται κάπως ή τα κάνει πιο ύπουλα!! (κατηγόριες σε γείτονες καιι συγγενής) Αμα φύγω θα της φύγει όμως η λύσα γιατί όλα αυτό μου λέει: Οταν ξεκουμπιστείς κι όταν ξεκουμπιστείς.... Τότε θα ηρέμησει και μάλλον θέλει κι εκείνη να κόψει κάθε επαφή απ' ότ δείχνει το πράμα!!! Ευχαριστώ πάντως Βασούλα Clipeste din ochi kiss Indragostit
Επίσης πρόσεξε κι αυτό Ναταλί. Είναι πολύ σημαντικό!Αν επικεντρώνεσαι στην συμπεριφορά της, αυτό που θα καταφέρεις στο τέλος, είναι να την υιοθετήσεις, χωρίς να το πάρεις είδηση...
αμαν ρε κουκλα μουΕίδα το βράδυ στο όνειρό μου ένα μωβ μωρό!!ντυμένο με μωβ ρούχα και λαμποκοπιστά αστεράκια πανω στα ρούχα του και τα μαλιά του ήταν βαμένα μωβ!!!έβλεπα επίσης να νταντέυω ένα μωράκι και όταν ήταν η ωρα να το αλλάξω γινόταν χαμός απο ..............σόρρυ παιδιά πρωί πρωί, ακόμα δε ήπιατε καφέ, αλλά δεν μπορούσα να μαζέψω το σκατομάνι με τίποτα!!!!