ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Εχω απορίες:
Η πράσινη πομάδα λέει ότι μπορεις να καθαρισεις το χωρο μεταξύ συνεδριών.
Υπάρχει κάποιος ιδιαιτερος τρόπος??

Πρωτα βάζουμε πομάδα, μετά πεμπτουσία, μετά μπουκαλάκι ισοορπίας??

Οταν νιώθω δυσαρμονία με τη δήλωση από το μπουκαλάκι μου (το 35 που κατα τα άλλα είναι απόλυτα σωστο και επίκαιρο) τι κάνω??
Νιώθω ότι το "θεραπευοντας τους άλλους, θεραπευω τον εαυτο μου" μου στρεφει την ενέργεια μου προς τα έξω.
Μπορώ απλά να πω: "Θεραπευω τον Εαυτο μου"???

Αν έχω βάλει ροζ πομάδα, μπορώ μετα από 2 ωρες να βάλω και τη πράσινη??

Αυτα :D
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Η λαδί πομάδα που καθαρίζει τον χώρο μεταξύ συνεδριών, είναι σπρέι χώρου ...Δεν έχει σχέση με την ατομικη πομάδα!!
Επισης και η βιολετί πομάδα κάνει την ίδια εργασία σε ένα χώρο που γίνονται θεραπευτικές συνεδρίες....

Η εργασία με το μπουκάλι, την πομάδα και την πεμπτουσία, δεν έχει συγκεκριμένη σειρά, γιατί και η εργασία τους είναι διαφορετική.

Το μπουκάλι σε συνδέει με την ψυχή σου, ώστε να ανακαλύψεις τα χαρίσματά σου, η πομάδα τρέφει και προστατεύει το αυρικό σου πεδίο και η πεμπτουσία σε ανοίγει στην εσωτερική σου επικοινωνία.

Η επιβεβαίωση κάθε μπουκαλιού είναι και η έμπνευση της Βίκης.
Παρ' όλα αυτά, επειδή το αύρα-σώμα σου παρέχει ελευθερία εργασίας, μπορείς να υιοθετήσεις την επιβεβαιωση που σου ταιριάζει...

Νιώσε την αλήθεια κάθε επιβεβαίωσης με την καρδιά και όχι με την λογική.
"Θεραπεύοντας τους άλλους, θεραπεύω τον εαυτό μου", σημαίνει ότι αναγνωρίζοντας τα συναισθήματα πόνου στους άλλους, τα αναγνωρίζω και σε μένα.

Καμιά φορά θεωρούμε ότι οι άλλοι είναι διαφορετικοί από εμάς, γιατί ακριβώς δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε τον δικό μας πόνο!

΄Ολα έχουν μια σοφία, αλλά και εσύ έχεις την ελευθερία να απευθυνθείς στον εαυτό σου, όπως νιώθεις καλύτερα. Κανείς δεν ξέρω καλύτερα, από εσένα, τι είναι το καλό σου! @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Από τη μία με ενθουσιάζει το "θεραπευω τον Εαυτο μου",το "θεραπευοντας τους άλλους" με τσιγκλάει, με βαραινει... μου χαλάει τη συγκέντρωση.

Δεν έχω πίστη ότι είναι εφικτό μάλλον, και δεν μπορώ να το φέρω σε μένα. :-?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

να κάνεις όπως νιώθεις καλά... >:d<

ίσως αυτή η επιβεβαίωση είναι για αργότερα! ;)

Εικόνα
Site Admin

Είναι πολύ ομορφο συστημα, έχει φέρει την ευλογία της ευωδίας και των χρωμάτων στη ζωή μου αυτη τη γκριζα περίοδο, με εχει βοηθήσει τον τελευταιο καιρό ωθώντας με δυναμικά.
:x :x :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Danny έγραψε:Είναι πολύ ομορφο συστημα, έχει φέρει την ευλογία της ευωδίας και των χρωμάτων στη ζωή μου .

Ειναι μαγευτικο με εχει συνεπαρει...

Σας ευχαριστω πολυ Ντανουλα και Βασουλα.. @};- :x

Η αληθεια ειναι την πρωτη μερα πριν το ξεκινησω διαβαζοντας την δηλωση μου ειχα μια τρεμουρα με το τελειωνω οτι πρεπει να τελειωσει .... (ο φοβος του ξεβολεματος βλεπεις)!!!
πριν το βαλω πανω μου και σαν να μην ειχε συνεχεια η δηλωση μου..
Αλλα μολις αρχισα να κουναω το μπουκαλακι και αφεθηκα στην διαδικασια ερχομενη σε επαφη μαζι του , μου βγηκε ομορφα και καθε μερα που το κανω νιωθω οτι αυτη ειναι η δηλωση μου.. μαζι με την συνεχεια της ενοειτε.. ;)

O:-) O:-) O:-) O:-)
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Εδώ και δέκα μέρες το έχω αρχίσει!! Νιώθω πως είναι το πιο υπέροχο δώρο που θα μπορούσα να κάνω αυτή την δύσκολη εποχή στην Ναταλή για να της πω πως την αγαπώ και πως αξίζει!! Είναι συγκλονιστική εμπερία ακόμα κι αν χρειάζεται χρόνο!!! Το ότι την κάνω μαζί με την ομοιοπαθητική μπορεί να βοηθάει πολύ αλλά ειναι πολύ πιο υπέροχη κι απο ομοιοπαθητική κι από ανθοϊάματα κι από όλα!!!! Καλέ μόνο που έχω το μπουκάλι μου και το κόιτάζω γεμίζω ευφορία και αγάπη!! :x @};- Βασουλίνι, πιο μεγάλο δώρο δεν θα μπορούσες να μου κάνεις αγάπη μου!! :x @};- :* :* :* :* >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την καθοδήγησή σου!!! Σήμερ άρχισα το Θαύμα της χρωματοθεραπείας της Βίκυ Γουόλ!! Με έχει ρουφήξει αυτό το βιβλίο!! Συγκλονιστική ψυχή! Νιώθω πως έχω να πάρω πολλά από αυτήν!!!
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Ναταλία μου >:d< >:d< >:d<
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Valia

Δημοσίευση από Valia »

Πολύ χαίρομαι κορίτσια γι' αυτά που γράφετε για το αύρα σώμα!!! με την πρώτη ευκαιρία θα κατέβω στο μαγαζάκι στη Νίκης να προμηθευτώ!!! :x
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Vaso έγραψε:να κάνεις όπως νιώθεις καλά... >:d<

ίσως αυτή η επιβεβαίωση είναι για αργότερα! ;)
Προς το παρόν άλλαξα την επιβεβαιωση σε :
"Θεραπευω τον Εαυτο μου, για να θεραπευω και τους άλλους" :D

Ετσι το νιώθω καλύτερα. Το ανάποδο δεν μπορώ να το στηρίξω, ούτε με τη λογική , ούτε με το συναισθημα. :x
Nαταλία-Νεφέλη

Βάσω μου, για το μπουκάλι διάσωσης το 11 που μου είπες δεν πρέπει να έχω κανονικά μια ξεχωριστή επιβεβαίωση από αυτή του δεύτερου μπουκαλιού; Υπάρχει μια τέτοια; Εγώ για την ώρα έχω φτιάξει μια δικιά μου αλλά δεν ξέρω αν κάνει για την περίπτωση! Λέω : Αγαπώ την Ναταλή και την αποδέχομαι βαθειά έτσι όπως είναι. Μήπως υπάρχει κάτι άλλο όμως; Δεν ένιωθα και τόσο σύγουρη για το κατά πόσο μπορώ να βάλω κάτι δικό μου!! Τελικά πρέπει να το αναταράσω το μπουκάλι πριν το χρησιμοποιήσω;
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Nαι Ναταλι το κουνας το μπουκαλι πριν το βαλεις.. :-D
Nαταλία-Νεφέλη

;) ;) ;) ;) Είδες!!! κι εγώ η χαζή το έβαζα έτσι!!! :?
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

Bασουλα αφου τα μπουκαλακια και τα λοιπα αυρα σωμα ερχνται απο το εξωτερικο δεν επηρεαζονται ενεργειακα οταν περνουν απο τις ακτινοβολιες του ελεγχου στο αεροδρομιο;;
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όσο επηρεάζεσαι και εσύ Μαιρούλα όταν περνάς από τα μηχανήματα... Δεν χάνεις όμως τις ιδιότητές σου ε? ;)

Είμαστε όλοι ζωντανοί οργανισμοί! :x

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”