Η εμπειρία μας μαζί τους

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι με τη σειρά μου - το διαμάντι συγκαταλέγεται στους πολύτιμους λίθους και όχι στους κρυστάλλους. Έχει παρ' όλα ταύτα κάποιες ευεργετικές 'ιδιότητες'?
Ναι το διαμάντι έχει ευεργετικές ιδιότητες!!θα ανοίξω αντίστοιχο ποστ!!ανήκει στους πολύτιμους λίθους!! ;)
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Soul Seek θα ήθελες να το διευκρινίσεις??
Μπορεί όμως να τον εξαπλώσει, καθώς οι κρύσταλλοι διεγείρουν και κινούν την ενέργεια μέσα στο σώμα, με ότι αυτό συνεπάγεται...
Είναι δυνατόν ένας κρύσταλλος ή ό,τι τέλος πάντων διεγείρει την ενέργεια μέσα στο σώμα να ωθεί τη μετάσταση του καρκίνου ή την εξάπλωση των μικροβίων άν δεν υπάρχει εσωτερική υποβόσκουσα τάση???συγγνώμη αλλά εγώ δεν θα συμφωνήσω!!
@};-

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Ενας κρύσταλλος μπορεί να εντείνει την υπολανθάνουσα κατάσταση, όμως!

Δηλαδή αν η υπολανθάνουσα κατάσταση είναι διαχωρισμός (η βασική συναισθηματική αιτία του καρκίνου), μπορεί η συνεργασία με τον κρύσταλλο να την φέρει στην επιφάνεια, με άμεση εφαρμογή στο μέρος που έχει βλαφτεί...

Αν η υπολανθάνουσα κατάσταση είναι μια ασυνείδητη φοβία, η εργασία μας με τον οψιδιανό πχ. θα την φέρει στην επιφάνεια και θα εκδηλωθεί...

αυτή είναι η δική μου άποψη, πάνω στην εργασία μας με κρυστάλλους...

δεν δημιουργούν καταστάσεις, αν αυτές δεν υπάρχουν μέσα μας...

Αλλωστε η εργασία μας μαζί τους γίνεται για τις συνειδητοποιήσεις που επιφέρουν. Αλλιώς τι νόημα θα είχε?

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Δηλαδή αν η υπολανθάνουσα κατάσταση είναι διαχωρισμός (η βασική συναισθηματική αιτία του καρκίνου), μπορεί η συνεργασία με τον κρύσταλλο να την φέρει στην επιφάνεια, με άμεση εφαρμογή στο μέρος που έχει βλαφτεί...
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό!!! @};- @};- @};-

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Γλαύκη

Δημοσίευση από Γλαύκη »

angels περιμένω και ευχαριστώ!!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

>:d< >:d< >:d< >:d<

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
SoulSeek

Δημοσίευση από SoulSeek »

ANGELS ON EARTH έγραψε:Soul Seek èá Þèåëåò íá ôï äéåõêñéíßóåéò??
Ìðïñåß üìùò íá ôïí åîáðëþóåé, êáèþò ïé êñýóôáëëïé äéåãåßñïõí êáé êéíïýí ôçí åíÝñãåéá ìÝóá óôï óþìá, ìå üôé áõôü óõíåðÜãåôáé...
Åßíáé äõíáôüí Ýíáò êñýóôáëëïò Þ ü,ôé ôÝëïò ðÜíôùí äéåãåßñåé ôçí åíÝñãåéá ìÝóá óôï óþìá íá ùèåß ôç ìåôÜóôáóç ôïõ êáñêßíïõ Þ ôçí åîÜðëùóç ôùí ìéêñïâßùí Üí äåí õðÜñ÷åé åóùôåñéêÞ õðïâüóêïõóá ôÜóç???óõããíþìç áëëÜ åãþ äåí èá óõìöùíÞóù!!
@};-
Áí ç äéáöùíßá óïõ áðïññÝåé áðü êÜðïéá éáôñéêÞ ãíþóç, èá ÷áñþ ðïëý íá äéáâÜóù ôá åðé÷åéñÞìáôÜ óïõ åð' áõôïý.
Êáé óå ôß áíáöÝñåóáé üôáí ãñÜöåéò "åóùôåñéêÞ õðïâüóêïõóá ôÜóç"? Óôïí êáñêßíï Þ óôçí "øõ÷Þ" ôïõ áíèñþðïõ? Ãéáôß áðáî êáé åìöáíéóôåß ï êáñêßíïò, äýóêïëá ôç ãëéôþíåé êáíåßò ìüíï ìå áõèõðïâïëÞ êáé "ãéÜìá ãéÜìá". ;)
ÓéãÜ ìçí êÜôóù íá óêÜóù...
[ÄáëÜé ËÜìá]
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Γιώργο μου, αν διαβάσεις πιο προσεχτικά θα δεις ότι η υπολανθάνουσα κατάσταση, βασίζεται στην άγνοια που έχουμε για τον εαυτό μας.

Αμα εμφανιστεί οποιαδήποτε ασθένεια και όχι μόνο ο καρκίνος, σημασία έχει να γνωρίζεις γιατί εμφανίστηκε...
Πέρα από τις φυσικές αιτίες που δεν αμφισβητώ βεβαίως καθόλου, υπάρχουν και οι βαθύτερες αιτίες, που απλά εμφανίζουν τα αποτελέσματα στην λογική μας, που καμιά φορά είναι και "μοιραία"...

Επειδή όμως εγώ δεν πιστεύω καθόλου στο "μοιραίο" αποτέλεσμα, πάντα ψάχνω να βρω τις αιτίες στην ψυχή μου!

Χωρίς ιατρικές γνώσεις...έτσι απλά γιατί μου αρέσει η έρευνα επί προσωπικών βιωμάτων!

Αν δεν έχει δει κανείς την ασθένεια εκ των έσω, δεν μπορεί να μιλά για κανενός είδους θεραπεία...

Ακόμα και η συμβατική ιατρική σώζει ζωές από καθαρή σύμπτωση...Δεν έχει απαντήσεις όμως για όσες ζωες, πάλι από καθαρή σύμπτωση, δεν σώζει...

Αυτό δεν σε κάνει να πιστεύεις ότι υπάρχει μια άλλη δυναμική πιο βαθειά και πιο ουσιαστική, από έναν κρύσταλλο που απλά διεγείρει την ενέργεια με ότι αυτό συνεπάγεται, όπως έγραψες?

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Σε αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω αναφέρομαι όσον αφορά την υποβόσκουσα εσωτερική τάση!!αν η κατάσταση εσωτερικά έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να εκδηλωθεί ο καρκίνος, ο κρύσταλλος θα είναι η αφορμή να έρθει όλο αυτό στην επιφάνεια και όχι η αιτία!! @};- @};-

Ως προς αυτό διαφωνώ, στην αιτία και στην αφορμή!!και όχι σε κάτι που έχει σχέση με το ιατρικό ή επιστημονικό μέρος του θέματος!!ούτε όμως έχει γίνει νήξη για κάποιου τέτοιου είδους προσέγγιση εδω μέσα και πως άλλωστε, αφού δεν νομίζω να έχει κανείς την αρμοδιότητα απο τη στιγμή που δεν είναι γιατρός!! @};- @};-

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
SoulSeek

Δημοσίευση από SoulSeek »

Äåí áìöéóâçôþ åð' ïõäåíß ôçí åóùôåñéêÞ äéÜóôáóç ôçò åìöÜíéóçò ðáèïëïãßáò, ßóá-ßóá ðïõ ç óõíôñéðôéêÞ ðëåéïøçößá ôùí ðáèÞóåùí ïöåßëåôáé óå åóùôåñéêÝò áíéóïññïðßåò ðïõ Ý÷ïõí áãíïçèåß ãéá êáéñü êáé åí ôÝëåé åìöáíßæïíôáé êáé óôï öõóéêü óþìá.

¼óïí áöïñÜ óõãêåêñéìÝíá ôïõò êáñêßíïõò üìùò, åßíáé ëßãï ðéï åõáßóèçôï óáí èÝìá ãéá íá äßíïõìå ìåãáëýôåñç Ýìöáóç óôï åóùôåñéêü õðüâáèñï ôïõ áíèñþðïõ. ÈÝëåé ëßãç ðñïóï÷Þ óôï ðïý áíôéëáìâáíüìáóôå ðùò ãÝñíåé ç æõãáñéÜ.
Íáé, ôï ðñþôï ðñÜãìá ðïõ èá êÜíïõìå åßíáé áõôü ðïõ Ý÷ïõìå óõíçèßóåé êáôÜ êÜðïéï ôñüðï, ôï íá êïéôÜæïõìå äçëáäÞ ôéò åóùôåñéêÝò áéôßåò ðïõ ïäÞãçóáí óôçí åìöÜíéóç ôçò ðÜèçóçò. ÁëëÜ ü÷é, êáëýôåñá íá ìç âéáóôïýìå íá ñßîïõìå ôï ìåãáëýôåñï âÜñïò åêåß.
ÓéãÜ ìçí êÜôóù íá óêÜóù...
[ÄáëÜé ËÜìá]
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μα φυσικά το βάρος για την αξιολόγηση μιας τόσο σοβαρής ασθένειας πηγαίνει κυρίως στο φυσικό πεδίο και στις διαστρεβλώσεις που υφίστανται τα κύτταρα μέσω αυτού...Ειδικά σε μη συνειδητοποιημένους ανθρώπους, οι εμφανείς αιτίες εντοπίζονται στο φυσικό πεδίο, σαφώς! Μήπως η άθλια κριτική που οδηγεί τον άνθρωπο σε απομόνωση δεν είναι αιτία του φυσικού πεδίου?

Και φυσικά δεν θεραπεύεται με ρέικι! Να το διευκρινίσω μιας και μας διαβάζουν και άλλοι άνθρωποι...Κυρίως δεν μπορούμε να "παίζουμε" με την ελπίδα του άλλου και το έχω γράψει πολλές φορές!

Το ρέικι απαλύνει τον πόνο και ίσως σταθεί αιτία να μετασχηματίσει ο άνθρωπος τα αρνητικά συναισθήματα για τον εαυτό του και από εκεί ξεκινά η ίαση, στο μέτρο που ο καθένας εφαρμόζει την εσωτερική δυναμική της ανάπτυξής του...

Τα φυσικά αίτια έχουν βάρος, συμφωνώ και όχι μόνο για τον καρκίνο, αλλά για όλα τα "καρκινώματα" της ζωής μας!

Εικόνα

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Αχ Βασούλα μου να ξερες!! Αυτή η τρομερή λέξη...."Καρκινώματα" Μου έχει κάτσει τόσο στο στομάχι που όποτε την ακούω ή την διαβάζω τσουρουφλίζομαι!! :-( :-(
Γλαύκη

Δημοσίευση από Γλαύκη »

βάσω είμαι ελαφρώς εκτός θέματος, θα θελα να ρωτήσω κάτι παρακαλώ - θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με το Larimar? αυτή η πετρούλα με προσέλκυσε χτες και την αγόρασα, δεν βρίσκω όμως αρκετές πληροφορίες στο google...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Γλαύκη θα το κάνω εγώ!! :-D :x :x

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Μήπως ο λαριμάρ μοιάζει καθόλου με την άκουα μαρίνα; πάντως οι μπλέ κρύσταλοι γενικά με ελκύουν φοβερά και μου δίνουν απίστευτη ηρεμία!! Ελπίζω να τον βρώ στον Αλμπαντάκη!!

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”