Μην τρομάζετε τον Χρήστο καλέ! εγώ πάντως δεν είχα πολλούς καθαρισμούς. Κανα δυο φορές στομαχόπονο μόνο. Ή δεν έγινε σωστά η δουλειά, ή τι να πω πια!!!
πότε? σε καμιά 5ετία? αυτό που έχω καταλάβει και απο τους υπόλοιπους φίλους που γράφουν εδώ είναι ότι κατά το διάστημα που κάνουν αυτοθεραπεία, έχουν καθαρισμούς. Δηλ συμβαίνει και σε κάποιο άσχετο διάστημα στο μελλον?? έρχεται μόνο του?? Καλά όχι οτι καίγομαι κιόλας, μια χαρά την έβγαλα προς το παρόν ;)
Εγώ μετά τους συντονισμούς του πρώτου βαθμού ήμουν σαν να με πάτησε οδοστρωτήρας για 3-4 μέρες, ειδικά στην πλάτη σε ένα σημείο πονούσα λες και με είχαν τρυπήσει με σπαθί.. αλλά μετά.. άλλος άνθρωπος.. Αξέχαστη εμπειρία..
Αν ως ''καθαρισμό'' προσδιορίσουμε τα επακόλουθα των επιγνωσεων ..την αυξηση της αντιληψης κλπ ..τοτε μάλλον κρατάνε αιωνίως ...και ολο πιο δυνατά...
Εχει παντως και αυτο την γοητεία του....αν ειναι κανεις ταξιδευτής....αλλιως καλυτερα να κάτσει στα αυγά του [ κυριολεκτικά]
η πορεία της εξέλιξής μας δεν μπορεί να ανατραπεί σε βάθος χρόνου...Απλά είναι αργή, μα και αυτό είναι πορεία...Μέσα από τις πολλές ενσαρκώσεις η ψυχή εξελίσσεται και αυτοπραγματώνεται πνευματικά...
όταν κάποιος άνθρωπος χρειάζεται να υπερβεί την αργή πορεία, προετοιμάζεται για όλα όσα συντελούν στην μεταβολή του "αργού" στο "γρήγορο"...
αν δούμε την εσωτερική μας πορεία σαν τρόπο για να ζήσουμε καλά μία μόνο ενσάρκωση, τότε καλύτερα να αφήσουμε το "σχέδιο εξέλιξης" να κυλήσει ομαλά και αργά και να μην τρέξουμε να προλάβουμε, γιατί τελικά γινόμαστε περισσότερο δυστυχισμένοι από αυτήν την ταχύτητα, της οποίας τον "ίλιγγο" δεν είμαστε προετοιμασμένοι εσωτερικά να "αντέξουμε"...
γιατί τελικά γινόμαστε περισσότερο δυστυχισμένοι από αυτήν την ταχύτητα, της οποίας τον "ίλιγγο" δεν είμαστε προετοιμασμένοι εσωτερικά να "αντέξουμε"...
Α Βασω μου..... ποσο δίκιο εχεις.... .......
Γι αυτο αυτες οι διαδρομες ειναι για οσους αγαπούν τα εξτρήμ σπορ...για οσους τολμούν να φοβηθούν..να ζήσουν και να παραμεινουν ακεραιοι...
Σας εχω πει οτι ειμαι τρισευτυχισμένη που κολυμπάω εδω μέσα? ;)