Είμαι νέο μέλος και το φόρουμ σας το διαβάζω ως επισκέπτης αρκετό καιρό και μου αρέσει πολύ.
Έχετε καταπληκτικά και πολύ ενημερωτικά θέματα και πολύ βοηθητικά.
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε τέλεια

Fairy, δάσκαλος του εαυτού σου μέσα σε πέντε μέρες που κρατάει η εκπαίδευση Μάστερ δεν είναι δυνατόν να γίνεις!! η γνωριμία με τον εαυτό μας είναι μια διαδρομή που χρειάζεται χρόνο και το Ρέίκι είναι ο βασικός υποστηρικτής σε όλη αυτή τη διαδικασία!! δεν θα μπορούσε όμως να επέμβει στις επιλογές μας και να αντικαταστήσει διαδικασίες που αφορούν την δική μας δράση και πορεία!!Λένε ότι οι Μάστερ γνωρίζουν τι να κάνουν, δεν γνωρίζω τίποτα, αυτό κατάλαβα.
ANGELS ON EARTH έγραψε: Fairy, δάσκαλος του εαυτού σου μέσα σε πέντε μέρες που κρατάει η εκπαίδευση Μάστερ δεν είναι δυνατόν να γίνεις!! η γνωριμία με τον εαυτό μας είναι μια διαδρομή που χρειάζεται χρόνο και το Ρέίκι είναι ο βασικός υποστηρικτής σε όλη αυτή τη διαδικασία!! δεν θα μπορούσε όμως να επέμβει στις επιλογές μας και να αντικαταστήσει διαδικασίες που αφορούν την δική μας δράση και πορεία!!
Η εσωτερική γαλήνη και η αγάπη δεν κλονίζονται άν έχουν κατακτηθεί μεσα απο τη διαδρομή της εξέλιξής και την βαθύτερη εξερεύνηση του εαυτού!!πολλές φορές νιώθουμε μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης που όμως έρχεται να ανατραπέι με την πρώτη πρόκληση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας!!απο μέσα προς τα έξω και απο το βάθος προς την επιφάνεια βρίσκουμε σιγά σιγά τις ισορροπίες και τις αιτίες αυτών που μας συμβαίνουν!!όλες οι απντήσεις βρίσκονται μεσα μας!!παρ'ότι μου δίνω ρέίκι δεν μπορώ να βρώ την αγάπη που ένιωθα γενικά και την ηρεμία μου.
Fairy, το σκοτάδι είναι μιά άλλη όψη του φωτός!Fairy έγραψε:Σας ευχαριστώ φίλοι μου για το καλωςόρισμά σας.
Θέλω να γράψω κάπου ένα θέμα που με βασανίζει και δεν ξέρω που. Χρειάζομαι συμβουλές απο το φώς γιατί έχω πέσει στο σκοτάδι εδω και 1,5 μήνα. είμαι Ρέίκι 3ου βαθμού εδώ και 2 χρόνια περίπου και τώρα βιώνω πόνο και απογοήτευση και παρ'ότι μου δίνω ρέίκι δεν μπορώ να βρώ την αγάπη που ένιωθα γενικά και την ηρεμία μου.
Λένε ότι οι Μάστερ γνωρίζουν τι να κάνουν, δεν γνωρίζω τίποτα, αυτό κατάλαβα.
Ευτυχώς που το κατάλαβες παιδι μου.Λένε ότι οι Μάστερ γνωρίζουν τι να κάνουν, δεν γνωρίζω τίποτα, αυτό κατάλαβα.