ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

ReikiCenter-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Fairy

Δημοσίευση από Fairy »

Καλημέρα σε όλους.

Είμαι νέο μέλος και το φόρουμ σας το διαβάζω ως επισκέπτης αρκετό καιρό και μου αρέσει πολύ.
Έχετε καταπληκτικά και πολύ ενημερωτικά θέματα και πολύ βοηθητικά.

Να είστε όλοι καλά και να περνάτε τέλεια @};-
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Fairy μου καλώς όρισες >:d< >:d< >:d<
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Kαλως ηρθες fairy στην παρεα μας >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

καλώς όρισες fairy >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Καλώς ήρθες!!! >:d< >:d< :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Fairy

Δημοσίευση από Fairy »

Σας ευχαριστώ φίλοι μου για το καλωςόρισμά σας.

Θέλω να γράψω κάπου ένα θέμα που με βασανίζει και δεν ξέρω που. Χρειάζομαι συμβουλές απο το φώς γιατί έχω πέσει στο σκοτάδι εδω και 1,5 μήνα. είμαι Ρέίκι 3ου βαθμού εδώ και 2 χρόνια περίπου και τώρα βιώνω πόνο και απογοήτευση και παρ'ότι μου δίνω ρέίκι δεν μπορώ να βρώ την αγάπη που ένιωθα γενικά και την ηρεμία μου.

Λένε ότι οι Μάστερ γνωρίζουν τι να κάνουν, δεν γνωρίζω τίποτα, αυτό κατάλαβα.

@};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Fairy, δάσκαλος του εαυτού σου μέσα σε πέντε μέρες που κρατάει η εκπαίδευση Μάστερ δεν είναι δυνατόν να γίνεις!! η γνωριμία με τον εαυτό μας είναι μια διαδρομή που χρειάζεται χρόνο και το Ρέίκι είναι ο βασικός υποστηρικτής σε όλη αυτή τη διαδικασία!! δεν θα μπορούσε όμως να επέμβει στις επιλογές μας και να αντικαταστήσει διαδικασίες που αφορούν την δική μας δράση και πορεία!! :x

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

ANGELS ON EARTH έγραψε: Fairy, δάσκαλος του εαυτού σου μέσα σε πέντε μέρες που κρατάει η εκπαίδευση Μάστερ δεν είναι δυνατόν να γίνεις!! η γνωριμία με τον εαυτό μας είναι μια διαδρομή που χρειάζεται χρόνο και το Ρέίκι είναι ο βασικός υποστηρικτής σε όλη αυτή τη διαδικασία!! δεν θα μπορούσε όμως να επέμβει στις επιλογές μας και να αντικαταστήσει διαδικασίες που αφορούν την δική μας δράση και πορεία!! :x
:thumbsup: ακριβως ουτε σε πεντε μηνες , ουτε σε πεντε χρονια..

Μερα μερα ... βημα βημα με επιμονη και υπομονη , θεληση και ορεξη!!! και προπαντως δουλευοντας... ;)

>:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

παρ'ότι μου δίνω ρέίκι δεν μπορώ να βρώ την αγάπη που ένιωθα γενικά και την ηρεμία μου.
Η εσωτερική γαλήνη και η αγάπη δεν κλονίζονται άν έχουν κατακτηθεί μεσα απο τη διαδρομή της εξέλιξής και την βαθύτερη εξερεύνηση του εαυτού!!πολλές φορές νιώθουμε μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης που όμως έρχεται να ανατραπέι με την πρώτη πρόκληση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας!!απο μέσα προς τα έξω και απο το βάθος προς την επιφάνεια βρίσκουμε σιγά σιγά τις ισορροπίες και τις αιτίες αυτών που μας συμβαίνουν!!όλες οι απντήσεις βρίσκονται μεσα μας!! :x >:d<

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Fairy έγραψε:Σας ευχαριστώ φίλοι μου για το καλωςόρισμά σας.

Θέλω να γράψω κάπου ένα θέμα που με βασανίζει και δεν ξέρω που. Χρειάζομαι συμβουλές απο το φώς γιατί έχω πέσει στο σκοτάδι εδω και 1,5 μήνα. είμαι Ρέίκι 3ου βαθμού εδώ και 2 χρόνια περίπου και τώρα βιώνω πόνο και απογοήτευση και παρ'ότι μου δίνω ρέίκι δεν μπορώ να βρώ την αγάπη που ένιωθα γενικά και την ηρεμία μου.

@};-
Fairy, το σκοτάδι είναι μιά άλλη όψη του φωτός! :x

Οταν θα βγεις από αυτο θα έχεις την ευλόγια να περάσεις σε νέα εποχή επιγνώσεων , και θα έχεις εξελίξει το πνευματικό σου επίπεδο.

Δεν είναι απλό, αλλά συντομα θα δεις... . ;)
Η εξέλιξη προωθειται σε τέτοιες περίόδους που χρειάζεται να "μαζεύουμε" την ενέργεια μας από οπουδήποτε την σπαταλάμε για να βιώσουμε την αγάπη εσωτερικά, και να ζούμε στο Φως!

Είναι το εσωτερικό μας "καμπανάκι", όταν κάτι χρειάζεται την προσοχή μας.

Οι βαθμοί ανεβάζουν τη συνειδητότητά σου, αλλά και η ζωή σου, και το σώμα σου, και το περιβάλλον σου "αναβαθμίζεται" και εκκαθαρίζει παράλληλα, οπότε εσύ μπορει να το βιώνεις σαν δυσαρμονία που έρχεται από έξω και δεν συνάδει με την ηρεμία που επιθυμείς...

Αφέσου στη ροή των καταστάσεων διότι οι αντιστάσεις επιβαρύνουν την ηρεμία, και απόδοσε τα συναισθήματα και τις απαιτησεις των τρίτων να τα αναλάβουν οι ίδιοι και παρατηρησε τον Εαυτο σου!!! @};-

Θα δεις μετά τι μένει! :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Καλως ηρθες Fairy :x :x :x
Το ΦΩΣ,η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθιστουν το σχεδιο πανω στην ΓΗ :x :x :x
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Καλώς ήρθες fairy... καλές διαδρομές @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Καλώς μας ήρθες fairy, πολύ συχνά η ηρεμία πρέπει να διασαλευτεί για να ξαναχτιστεί σε άλλα θεμέλια από την αρχή. Οι βάθμοι του ρέικι είναι απλά οι μάστορες αλλά ο αρχιτέκτονας είμαστε εμείς οι ίδιοι. Καλή πλοήγηση και καλό ταξίδι στην καρδιά!!! :x @};- >:d< :*
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Ευτυχώς που το κατάλαβες παιδι μου.
Οσο γι αυτους που τολένε ...κορόιδα ειναι ναμην το πουν...πως διαφορετικά θα σε "αρμεξουν".
Τωρα..το οτι μεχρι τωρα κι εσυ έτσι πιστευες...αφορα εσενα κι όχι τους "δασκαλους" μόνο.

Για ενα να εισαι σιγουρη οτι εδω κανεςι δεν θα σου πει οτι με το Ρεικι βρήκες την σωστηρία της ψυχης του ....τουναντίον.....
Θα σου πει την αληθεια και για το Ρεικι και την δικη του αληθεια ψυχης.

Καλώς ήλθες σου ειπα;
Σου ειπα με το δικο μου τρόπο
>:d< ......κολύμπα με τα οσα εσύ βλεπεις για σένα κι όχι τι σου λέγανε οι αλλοι!!!
Κι απο δω ξεκινάς.........
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ! - Όροι του Φόρουμ”