ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

Giota2103

Δημοσίευση από Giota2103 »

ΧΡΥΣΑ έγραψε:
Giota2103 έγραψε:μπορώ μόνο για σήμερα να χαμογελάω συνέχεια και να μην σκέφτομαι τίποτα ??? :oops:

το θέλω τόσο πολύ........

ΓΙΩΤΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΠΑΝΤΑ........................... b-( [-o< %-( :)>- \:D/
χρυσουλίνι εάν σκεφτώ κάτι που αγαπάω το αντίθετο θα συμβεί.....είμαι και ανάποδη.......

:* :* :*
Giota2103

aetos έγραψε:Αρχικά πιστεύω οτι καλυτερα ειναι να σκεφτεσαι συνεχεια κατι που σου αρεσει ωστε να αποσπάται η σκέψη σου απο οτι δυσάρεστο.....
Ειναι πιο ευκολο απο το κενό..... @};-
μμμμ καλή ιδέα :-? :-?
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

ΓΙΩΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ:

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΛΙΓΗ ΤΡΕΛΑ ΘΕΛΕΙ Η ΖΩΗ.........

http://www.youtube.com/watch?v=QWENWo

S AGAPW...............
Giota2103

ΧΡΥΣΑ έγραψε:ΓΙΩΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ:

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΛΙΓΗ ΤΡΕΛΑ ΘΕΛΕΙ Η ΖΩΗ.........

http://www.youtube.com/watch?v=QWENWo

S AGAPW...............
ααααααχ σε ευχαριστώ πολύ πολύ :x :x :x >:d< >:d< >:d<
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

τι ευχαριστεις βρε;;Αφου δε3ν το εβγαλε το τραγουδι...... =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Κατσε να ξαναπροσπαθησω.........μμμμμμμμμμμμμμμμμ.....................

http://www.youtube.com/watch?v=bqK98c0K0BY
Giota2103

ευχαριστώ για το όλο......ξέρεις....

άλλωστε κανένα τραγούδι από το you tube δεν μπορώ να ανοίξω όχι μόνο το δικό σου!!!!! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

δεν συνεργάζεται ο υπολογιστής μου μην παιδευεσαι!!!! απλά πες μου ποιο ήταν να χαρώ..... :-D
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Γιώτα, έχεις κατεβάσει το flash player απο δω: http://get.adobe.com/flashplayer/ ;
Αυτό το πρόγραμμα χρειάζεται για να τα βλέπουμε...
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Giota2103

Δαιμονία Νύμφη έγραψε:Γιώτα, έχεις κατεβάσει το flash player απο δω: http://get.adobe.com/flashplayer/ ;
Αυτό το πρόγραμμα χρειάζεται για να τα βλέπουμε...
Αμαλίτσα θα το δοκιμάσω στο σπίτι μου να το κατεβάσω γιατί τώρα τελευταία μία μου τα ανοίγει και μία όχι.......κάτι του έχω κάνει :oops:

το πρωί όμως που είμαι γραφείο "κόβονται" από τον server της εταιρείας και δεν μπορώ να δώ τίποτα από αυτά που ανεβάζετε..... :-( :-(

ευχαριστωωωω >:d<
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Αααα, κατάλαβα οκ :thumbsup:
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ,Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΧΥΘΕΙ...
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑ
ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ....

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΛΙΓΗ ΤΡΕΛΑ ΘΕΛΕΙ Η ΖΩΗ...
ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΖΗΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ...
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΑΛΙ ΚΙ ΕΛΑ ΠΕΣΤΟ ΔΥΝΑΤΑ
"ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΨΗΛΑ"......ΜΙΑ ΦΟΡΑ.....
ΠΙΟ ΨΗΛΑ.....ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ.....ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΕΡΑ!!!!!!!!!

ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ...ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ.....ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΑ.....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΧΑΜΟΓΕΛΑ......
:x :x :x :x :x
Giota2103

:D
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Τέλειο!!!!! :-D :x @};- >:d<
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Vaso έγραψε:

είναι πολυ δυναμική η δόνηση της εμπιστοσύνης!

:x

όλα αφιερωμένα στην στιγμή που η ψυχή μας εναρμονίζεται με το μικρότερο και το μεγαλύτερο, σαν ένα αναπόσπαστο μέρος του θεού!

μόνο για σήμερα, λοιπόν, δεν θέλω τίποτα άλλο, από το να ευλογώ αυτήν την αρμονία!

@};-
Μόνο για σήμερα,λοιπόν,με πίστη αφήνομαι @};- @};- @};-

κι εύχομαι να έρθει η ο καιρός που θα το κάνω κάθε μέρα @};- @};-
Deukalion

Δημοσίευση από Deukalion »

Γεια σας...
Αυτο ειναι ενα θέμα που δουλευω αυτο το καιρό..
Ομορφα και ωραια οσα ειπωθηκαν αλλα το θεμα ειναι στη πράξη είναι ευκολο πάντα και σε βάθος χρόνου;

Θα μπορούσα να σχολιάσω οσα ειπώθηκαν στις αρχικες σελίδες τα οποία τα έχω παρατηρήσει στην ζωη μου τοσο σε αλλους οσο και σε μένα...
Ομως θελω να γράψω τις δικες μου σκέψεις...

Μου ειναι δυσκολο να εστιαστώ στο τώρα... Μου ειναι πολυ δυσκολο να εναρμονιστώ. Δεν λέω πως δεν εχω βιώσει για κάποιες στιγμες ποσο καλύτερα ειναι να βρισκεσε στο τώρα, εστω και για λίγο.

Ψαχνοντας με ανακαλυψα η μαλλον μου ηρθε η επιγνωση πως απο την πολύ αρχη της ζωης μου αυτό έκανα... Θυμάμαι απο 2-3 χρονων ξεφευγα απο το τώρα σε ονειρικούς κόσμους καθόλη τη διάρκεια της μέρας.. Συνεχώς στο κόσμο μου... Για κάποιο λόγο οι γονεις μου συνέβαλαν σε αυτη την τάση που είχα,ίσως για να καταλάβω κάποτε τι κάνω...Το τώρα κουραστικό και ανούσιο και δε βαριέσε,αργότερα... Απεφευγα το τώρα μεταθέτοντας το για αργότερα.. Ομως αυτη η συμπεριφορά ειναι απο παρα πολυ μικρη ηλικιά 2-3 χρονων που με θυμάμαι αρκετά...

Παντα με κουραζε το τώρα και φάνταζε ανηπόφορο...

Προσπαθόντας να επανέρθω στο τώρα ,να μην προσδοκώ να γινει κατι ωστε τότε να πω πως εχω ευτυχία νιώθω διαφορες αμφισβητίσεις που με οδηγούν σε εξουθένουση και νοητικη ενταση παρότι προσπαθω να ειμαι σε ηρεμία...
Και θα ηθελα αν γινεται καποια συμβουλή...

Παρότι πιστευω πως ετσι ειναι η αληθινη ζωη στο τώρα τρέχουν μεσα μου τα εξής....

"Και αν χαθεις στο τώρα και δεν καταφέρεις ποτε αυτα τα απλα πραγματα που θες να καταφέρεις; Θα ειναι αργά τοτε και θα εισαι και πολυ βλάκας"

"Αν ειμαι στο τωρα μηπως γινω ανοργάνωτος τελείος; Ποτε θα προγραμματίσω το τι πρέπει να κάνω; Και ποσο χρονο πρεπει να δινω σε αυτη τη διαδικασία" (Υπαρχει μια διαχωριστικη γραμμη αλλα δεν μπορω να την εντοπισω,μιας και δεν ειναι δυνατόν να μην προγραμματίζετε τις δουλείες σας για την επόμενη ώρα στο περίπου εστω)

"Τωρα και βλακίες,εισαι αποτυχία πάρτο χαμπάρι φρούδες ελπίδες ειναι αυτα"

"Μα ποτε θα κανεις το χ,ψ ποτε ; ποτε ; ποτε ; ....Περνάει ο καιρός.."

"Τι να κάνω τώρα;!"

"Ανυπόφορο το τώρα,σκάω"

Αυτα ειναι μερικα απο οσα τρέχουν μέσα μου.. Και φυσικα αυτα προκαλουν την εσωτερικη συγκρουση που λέμε.....
Συγκρουση γιατι κατι αλλο λέει πως δεν ειναι ετσι.. Αλλα αυτη η συγκρουση σε τι οδηγεί; Ας μου πει καποιος...

Απο την αλλη οταν ειμαι στο τώρα (οσο μπορω) μπορω και νιωθω ,εχω ενθουσιασμό ,και εχω και εμπνευση και δε σκεφτομαι τους φοβους η οτιδηποτε αλλο....
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Έτσι όπως το έχω εκλάβει εγώ, νομίζω πως το να είσαι εδώ και τώρα, δεν σημαίνει πως σταματάει να σε απασχολεί το μέλλον, ούτε σταματάς την οργάνωση του χρόνου σου, απλά δεν το κάνεις αυτοσκοπό.. Δεν χρειάζεται να γίνεις χίπης, για να ζεις στο εδώ και τώρα.. αρκεί την κάθε στιγμή που ζεις να την ζεις συνειδητά. Να την βιώνει σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά, και αν μπορείς και πνευματικά! Αυτό έχω καταλάβει από την φράση "Εδώ και Τώρα". Ας μην κοιτάμε την εγωική πλευρά αυτής της φράσης, που μας παραπέμπει στο "τα θέλω όλα εδώ και τώρα". Αυτό δεν γίνεται. Γίνεται όμως να είσαι εκεί όταν ζεις κάτι και όχι στον δικό σου κόσμο. Να μην αφήνεις την ζωή να περνά χωρίς να την καταλαβαίνεις, χωρίς να παίρνεις τα μαθήματα που θέλει να σου δώσει. Αυτό έχω καταλάβει μέχρι τώρα, φυσικά τα συμπεράσματα είναι ρευστά.. @};-
Πολέμα και Οραματίσου

Επιστροφή στο “ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ”