Η σημασια του Ομμμμμ ποια ειναι και λεγοντας το που μας βοηθαει???
http://www.reikicenter.gr/gr/reiki-ror- ... cards.htmlksan8oula έγραψε:Μακάρι να ηξερα και εγω..![]()
Η σημασια του Ομμμμμ ποια ειναι και λεγοντας το που μας βοηθαει???
είναι ο ήχος που βγαίνει κατευθείαν από την κοιλιά σου και το στομάχι σουksan8oula έγραψε:Η σημασια του Ομμμμμ ποια ειναι και λεγοντας το που μας βοηθαει???
Σκέτο ξεκάρφωτο ξανθούλα δεν μας βοηθάει πουθενά...οπως και τιποτα απ οσα ''χρησιμοποιουμε '' για να ακουμπήσουμε το υποσυνειδητο. Ομως αν εχει προηγηθεί κάποια εσωτερική εργασία και συντονισμός , ωστε να ειναι τα κέντρα δεκτικά....τοτε ειναι ο πιο ισχυρός φθόγγος .Η σημασια του Ομμμμμ ποια ειναι και λεγοντας το που μας βοηθαει???
Γιατι Ελισσάβετ? Εγω κυριως αυτες χρησιμοποιω και μαλιστα εχει σημασία κυριως ο τονισμός αφου με αυτον νοιωθουμε αμεσως την αλλαγή..[ να πω οτι ειναι απο τους αγαπημενους μου φθόγγους που ομως με δυσκολευει οταν δεν ειμαι διάφανη ..αν δλδ αποφευγω να βουτήξω σε καποιο θέμα.]πρόσεχε μόνο να μην χρησιμοποιήσεις τις φωνητικές χορδές
το αναφέρεις ;)aetos έγραψε:Σκέτο ξεκάρφωτο ξανθούλα δεν μας βοηθάει πουθενά...οπως και τιποτα απ οσα ''χρησιμοποιουμε '' για να ακουμπήσουμε το υποσυνειδητο. Ομως αν εχει προηγηθεί κάποια εσωτερική εργασία και συντονισμός , ωστε να ειναι τα κέντρα δεκτικά....τοτε ειναι ο πιο ισχυρός φθόγγος .Η σημασια του Ομμμμμ ποια ειναι και λεγοντας το που μας βοηθαει???
Ολα οσα γραφονται στα βιβλία μας αναφερονται σε συνθήκες συγκεκριμενες , οπως ο διαλογισμός , τα τελετουργικά , οι μυήσεις κλπ...
Γιατι Ελισσάβετ? Εγω κυριως αυτες χρησιμοποιω και μαλιστα εχει σημασία κυριως ο τονισμός αφου με αυτον νοιωθουμε αμεσως την αλλαγή..[ να πω οτι ειναι απο τους αγαπημενους μου φθόγγους που ομως με δυσκολευει οταν δεν ειμαι διάφανη ..αν δλδ αποφευγω να βουτήξω σε καποιο θέμα.]πρόσεχε μόνο να μην χρησιμοποιήσεις τις φωνητικές χορδές
Σκέτο ξεκάρφωτο ξανθούλα δεν μας βοηθάει πουθενά........