Παιδική κακοποίηση

Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:-( :-( :-( :-( :-(
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

:-( :-( :-( :-(
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Μπαλάκι η ευθύνη, μάλλον κανείς δεν θα έφταιγε.. απορώ γιατί κάνουν παιδί μερικοί, αφού δεν μπορούν να το δεχθούν με όλες τις συνέπειες.. Μεσαίωνας παιδιά.
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

:-( :-( :-( :-( :-(
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

H χειροτερη κτηνωδια ... να κακοποιεις ενα αλλο πλασμα που δεν μπορει καν να αμυνθει η να υπερασπιστει τον εαυτο του.... :-(
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

:-( :-( :-( :-(
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

λίγα είναι αυτά που μαθαίνουμε... :-(

καθημερινά κακοποιούνται παιδιά σε φυσικό και ψυχικό επίπεδο!

σκηνή σε σουπερ-μάρκετ!

η μαμά, ο μπαμπάς και ένας μπόμπος περίπου 4 ετών...
Βάζουν τα πράγματα στο πορτ-μπαγκάζ και κάτι συμβαίνει και ο πατέρας εξαγριώνεται και αρχίζει να κλωτσάει :? το παιδάκι...Αυτό δεν βγάζει κιχ! Η μαμά επίσης! :?

το παίρνω είδηση και ζητάω τον λόγο, εγώ η έξυπνη...
"βρε παιδιά, με το μωρό τα βάζετε? βάλτε τα μεταξύ σας..."

άκουσα ένα σωρό κοσμητικά επίθετα... :oops:
αλλά δεν είναι αυτό που με ενόχλησε...κυριολεκτικά χέστηκα γι' αυτά που μου έσουραν...

Το συγκλονιστικό για μένα είναι ότι το παιδάκι με φοβήθηκε και πήγε και κρύφτηκε πίσω από τον πατέρα του :-( φωνάζοντας "κακή είναι μπαμπά αυτή"... :-( :-( :-( :-( :-(

Αχ, τι κάνει η εμπιστοσύνη και που την βασίζουμε... :-( :-( :-( :-(
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Αμαλία »

:-o :-o :-o :-o :-o :-o "κακή είναι μπαμπά αυτή"??????
:-o :-o
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

γιατί σου κάνει εντύπωση Αμαλίτσα?...

το μωρό εμπιστεύεται αυτούς που το φροντίζουν...Δεν ξέρει άλλον τρόπο...Αυτός είναι...

Η μητέρα μου έπλαθε ολόκληρη ιστορία φόβου για να μην πλησιάζω αγνώστους. Θα μου έπιναν το αίμα...έτσι μου έλεγε και εγώ το έχαψα... :-( :-(

και μετά μεγαλώνει με μοναδική εμπιστοσύνη σ' αυτούς που του έμαθαν τι θα πει ζωή και άνθρωπος με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρει άλλον, δεν μπορεί να μάθει άλλον!

και έχουμε όλη αυτή την κατάντια της ανθρώπινης κοινωνίας, που βιώνει τον γολγοθά του υποσυνείδητου! :? :? :-( :-(
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Αμαλία »

:-( :-( :-(
Μου κάνει εντύπωση γιατί το να δέρνουν κάποιον είναι φυσική βία και ακόμα και στα μάτια ενός παιδιού, όποιος "αποτρέπει" αυτην την πράξη, δεν θα μπορούσε να είναι κακός..
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Vaso έγραψε: το μωρό εμπιστεύεται αυτούς που το φροντίζουν...Δεν ξέρει άλλον τρόπο...Αυτός είναι...

-(
και τα εκπαιδευουμε ετσι γιατι ετσι απο ότι εχω καταλαβει ενισχυουμε αυτον τον σιχαμερο κατα την γνωμη μου εγωισμο του γονιου που είσαι δικο μου παιδι και τελος

η κακοποιηση είναι καθημερινη και κυριως λεκτικη και ψυχολογικη το τι ακους εν κατσεις μια ωρα στην παιδικη χαρα δεν λεγετε :-o

"είσαι αχρηστος". "γεννηθηκες για να με ταλαιπωρεις¨¨, ¨΄αν ξανααγγιξεις κατσεις κατω δεν θα ξαναερθουμε στην παιδικη χαρα¨. και αλλα πολλα

ακομα και την απορριψη του μην το πειραζεις το μικρο παιδακι γιατι εσυ είσαι μεγαλο και θα το χτυπησεις δεν ξερεις

ή μπροστα σε κοριρτσακι η γιαγια του να μιλαει για το ποσο τσαπερδονες και χειριστικες είναι τα κοριτσακια ενω τα αγορακια είναι χαζα και μπουνταλαδες :-o

σας μιλαω για σοου δινουν :-(

η αγριοφωναρα δε τρομαζει και ταραζει ακομα και τα δικα μου νευρα, δλδ θελουν κατι να του πουν και τσιριζουν
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Τις προάλλες ήμουν για καφέ και παρακολουθώ ένα παιδάκι κάπου 4-5 ετών, να πηγαίνει προς τον δρόμο, το καφέ ήταν σε πεζόδρομο αλλά λίγο πιο πέρα ξεκινάει δρόμος. Εν τω μεταξύ το παιδάκι, έπαιζε εκεί τριγύρω αρκετή ώρα, αλλά μετά απομακρύνθηκε και πήγαινε προς το δρόμο, οπότε βλέπω την μαμά του να σηκώνεται να τρέχει προς το μέρος του να το αρπάζει, και έπειτα να το ταρακουνάει και να το μαλώνει έντονα. Δηλαδή το μωρό έφταιγε που απομακρύνθηκε, και όχι αυτή που το ξέχασε στην κυριολεξία και καθόταν και έπινε την φραπεδάρα της με την τσιγαρουμπα στο χέρι και να χαζογελάει με τις άλλες παρόμοιου τύπου φίλες της λες και τους καθάριζαν αυγά.. Φόρτωσα άσχημα εκείνη την στιγμή, αλλά τι να της πεις, αν δεν αισθάνεται η ίδια..
Κατά την γνώμη μου το να κάνεις παιδιά είναι τόσο μεγάλη ευθύνη που θα πρέπει κανείς να το σκεφτεί πολύ καλά, πριν το κάνει, αλλά και αν του "προκύψει" να είναι έτοιμος να επωμιστεί τις ευθύνες..
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

επειδη ακολουθουμε προγραμαμτισμενοι τα κοινωνικα προτυπα μεχρι την τουλαχιστον την αφυπνιση μας τα περισσοτερα ζευγαρια κανουν παιδια γιατι αυτος είναι ο σκοπος της ζωης, γιατι αυτη είναι η πορεια του ανθρωπου, γιατι ειναι η ηλικια κτλ

οποτε όταν το παιδι ερψεται και εκδηλωνει την φυσικη του εξελιξη να μαθει να ανκαλυψει να παιξει να αναπτυχθει να γνωρισει να πειραματιστει κτλ εκει παθαινουν ντουβρουτζα............... :-(

εχω ακουσει φιλο να είμαστε με τα παιδια του στην παραλια και να λεει μπροστα μου και μπροστα στα παιδια του αν δεν ηταν τα παιδια τι καλα που θα περναγμαε στο μπανιο
και όλο αυτο γιατι τα παιδια παιζουν και ανακαλυπτουν όλη την μαγεια της θαλασσας
φαντασου πως νοιωθει εκεινη την στιγμη το παιδακι

:-(
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

ολοι τα εχουμε λουστει και δυστυχως πανω στα νευρα μας μας βγαινουν διαφορες βλακειες...( καταγραφες ) και μετα να δεις ενοχες .. ειναι καιρος τωρα που ειμαι πιο συνειδητοποιημενη στο τι λεω..
παντως μια μορφη κακοποιησης ειναι και η υπερπροστασια η να μη του χαλας κανενα χατηρι ,να μη ξερεις ποτε να πεις οχι για να σ αφησει υσηχη και να μη σε "ζαλιζει'...
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

μια παιδικη ψυχη ειναι η απολυτη ολοκληρωση........και δυστυχως την αλλαζουν και την κανουν μιση........οι ανθρωποι που στα ματια ενος παιδιου ειναι ο θεος τους :oops: :oops: αυτο και αν ειναι αδικια!Γινιμαστε γονεις για να παρουμε τον τιτλο και χρησιμοποιουμε τα παιδια μας για να καλυψουμε τις ανασφαλειες μας..φορτωνοντας τα ενα σωρο ψεματα............μετα για ποια αληθεια μιλαμε...ειμαστε εκτεθιμενοι σ ενα κοσμο αβεβαιο....
Η ψυχολογικη και σωματικη βια κανει τα παιδια ψυχρα ,ανημπορα,"παγωμενα",να βιωσουν και να ζησουν και τοτε βρισκουν τα υποκαταστατα για να μπορεσουν να χαρουν και να χαμογελασουν :oops: :oops: :oops: Ομως η ψυχουλα τους μονο γνωριζει την πραγματικη δυστυχια,τον πονο, και τα ανεκπληρωτα ονειρα που κρυβουν στην σιωπη τους.........οτι αξιζει σ αυτην την ζωη το καταπαταμε και στο τελος μενουμε "μονοι" διχως να γνωριζουμε το γιατι.............. @};-

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”