Το ξέρατε οτι...;
Παιδια θα αλλάξω τον τόπο στα στοιχεία και θα βάλω Σκόπια να αρχίσω να συνηθίζω σιγά σιγά
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Για σκεφτείτε παιδιά να μην μας αναλογούσε τίποτα και απλά να ήταν στην διάθεσή μας όλα...
ωαιο?
ούτε σύνορα, ούτε περιορισμοί, ούτε κράτη, ούτε δικό μου, ούτε δικό σου...Λέω τώρα κάτι που σκέφτομαι, φωναχτά!!!

ωαιο?

ούτε σύνορα, ούτε περιορισμοί, ούτε κράτη, ούτε δικό μου, ούτε δικό σου...Λέω τώρα κάτι που σκέφτομαι, φωναχτά!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Και αυτό που είναι πραγματικά δικό μας, δηλαδή τον Εαυτό μας, δυστυχώς τον αφήνουμε απ' έξω σαν δεδομένο...
Και έτσι τον χάνουμε...
Γιατί πάντα χάνουμε ότι θεωρούμε δεδομένο...
Και παλεύουμε να το κρατήσουμε...
Και αυτό που είναι πραγματικά δικό μας, δηλαδή τον Εαυτό μας, δυστυχώς τον αφήνουμε απ' έξω σαν δεδομένο...
Και έτσι τον χάνουμε...
Γιατί πάντα χάνουμε ότι θεωρούμε δεδομένο...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ο Βασιλίσκος, ένα είδος σαύρας που ζει στην Νότιο Αμερική, μπορεί να περπατάει πάνω στο νερό, καθώς κινείται τόσο πολύ γρήγορα που δεν υπάρχει κίνδυνος να βουλιάξει.
Ο γεωσκώληκας έχει 5 καρδιές!
Ο πληθυσμός των προβάτων στην Αυστραλία είναι κατά 10 φορές μεγαλύτερος από των ανθρώπων!
Ο συνολικός αριθμός των τερμιτών που ζουν στον πλανήτη μας είναι δεκαπλάσια του πληθυσμού της γης!
Στην Κίνα γιορτάζουν τα γενέθλια μόνο κάθε δέκα χρόνια!
Στην Κίνα η νύφη ντύνεται στα κόκκινα και όχι στα λευκά!
Η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε ποτέ στη γη είναι -89,2 βαθμούς Κελσίου (Ανταρκτική 1983)
Το λαμπερότερο μέρος της Γης που φαίνεται από το Διάστημα είναι το Las Vegas
Πριν από 25 χρόνια, ο συνολικός αριθμός των καταγεγραμμένων ειδών του ζωικού και φυτικού βασιλείου έφτανε τα 1.600.000. Από τότε οι επιστήμονες έχουν προσθέσει άλλα 100.000 είδη, ενώ κάθε χρόνο άλλα 1.600 κατά μέσον όρο προστίθενται στον κατάλογο
Ο αναπτήρας εφευρέθηκε πριν από τα σπίρτα.
Ο Βασιλίσκος, ένα είδος σαύρας που ζει στην Νότιο Αμερική, μπορεί να περπατάει πάνω στο νερό, καθώς κινείται τόσο πολύ γρήγορα που δεν υπάρχει κίνδυνος να βουλιάξει.
Ο γεωσκώληκας έχει 5 καρδιές!
Ο πληθυσμός των προβάτων στην Αυστραλία είναι κατά 10 φορές μεγαλύτερος από των ανθρώπων!
Ο συνολικός αριθμός των τερμιτών που ζουν στον πλανήτη μας είναι δεκαπλάσια του πληθυσμού της γης!
Στην Κίνα γιορτάζουν τα γενέθλια μόνο κάθε δέκα χρόνια!
Η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε ποτέ στη γη είναι -89,2 βαθμούς Κελσίου (Ανταρκτική 1983)
Το λαμπερότερο μέρος της Γης που φαίνεται από το Διάστημα είναι το Las Vegas
Πριν από 25 χρόνια, ο συνολικός αριθμός των καταγεγραμμένων ειδών του ζωικού και φυτικού βασιλείου έφτανε τα 1.600.000. Από τότε οι επιστήμονες έχουν προσθέσει άλλα 100.000 είδη, ενώ κάθε χρόνο άλλα 1.600 κατά μέσον όρο προστίθενται στον κατάλογο
:shock: :shock:Ο συνολικός αριθμός των τερμιτών που ζουν στον πλανήτη μας είναι δεκαπλάσια του πληθυσμού της γης!
Δεν θα το άντεχα......Στην Κίνα γιορτάζουν τα γενέθλια μόνο κάθε δέκα χρόνια!
Αυτό μου αρέσει πολύ.....ασε που πολλές κοπέλες στα χωριά δεν θα είχαν πρόβλημα με το σεντόνι!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: