"Ταυτίζομαι...!"

και της Καλλιόπης.......... "Τι μου θυμίζεις τώρα....!!!"
...... κάτι σε καρμπόν μου έρχεται....!απιστευτο αλλα δεν με δυσκολεψαν ουτε τα διαζυγια ουτε τα μωρα μου που ηταν μικρα,ουτε η δουλεια,παρα μόνο η μάνα μου.
...και έφτασα 35 για να κόψω τον ομφάλιο λώρο.....!Παντα ομως ακόμα και στις δυσκολες στιγμες ανάμεσα μας, ειχα την επιγνωση ότι στην μάνα μου χρωσταω ότι είμαι
Μαιρούλα, απλόχερα μας δίδεται...Εμαθα οτι η ελευθερια κατακτιεται δεν σου δινεται απλοχερα
Μαίρη μου δεν εχουμε ανάγκη ναπείσουμε κανέναν αν εμείς οι ίδιοι εχουμε πιστεψει.Η αγωνία μας να πείσουμε στην ουσία ειναι δικη μας αγωνία και αδυναμια να πειστουμε εμείς εμας.δεν εχω καταφερει να τους πεισω οτι η ζωη μου ανηκει αλλα ισως πρεπει να παψω να νοιαζομαι να τους πεισω.
Αυτό μοιάζει με τον μύθο της σπηλιάς του Πλάτωνα!εχει μαθει και εχει πιστεψει απο μικρο οτι δεν μπορει.
Ειναι δυσκολο για ενα μικρο παιδι να συνειδητοποιησει τις αλυσιδες του οι οποιες συνεχιζουν να τον δενουν σε ολη του τη ζωη.και ειναι δυσκολο αυτοι που μαθανε να τις κρατουν να μη θελουν καθολου ευκολα να τις αφησουν. Για αυτο παλευω εναντια στο πεισμα τους να τις κρατουν