Ανέκδοτα
Ήταν μια γυναίκα που απατούσε συνέχεια τον άντρα της.
Κάποια στιγμή λοιπόν, εκεί που "γαργαλιόντουσαν" με τον εραστή της στο κρεβάτι, ακούει τον ήχο από το κλειδί στην πόρτα!
-Θεέ μου! σκέφτηκε. Κάνε το θαύμα σου να εξαφανιστεί ο γκόμενος από το κρεβάτι πριν προλάβει να μπει ο άντρας μου στο δωμάτιο!
Κι από μένα, ό,τι ζητήσεις, θεέ μου, θα το κάνω.
Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη σκέψη της κι ακούει μέσα της τη φωνή του Θεού να της λέει:
-Τέκνο μου, θα κάνω αυτό που ζητάς. Να ξέρεις μόνο ότι το αντίτιμο είναι βαρύ...
Αν εξαφανίσω αυτόν τον άνθρωπο, σε τρία χρόνια από τώρα θα πρέπει να πεθάνεις !
Σκέφτεται στα γρήγορα η γυναίκα "κι αν δεν μου τον εξαφανίσεις, θα πεθάνω σε τρία λεπτά" και "σε τρία χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει" και του λέει ΕΝΤΑΞΕΙ!
Τσουπ! Εξαφανίζεται μεμιάς ο άντρας από το κρεβάτι, πριν μπει ο σύζυγος μέσα!
Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια κι ο καλός σύζυγος της έκανε δώρο-έκπληξη, μια κρουαζιέρα, να πάει μαζί με τις φίλες της στις Μπαχάμες!
- Πάρε το εισιτήριό σου και πήγαινε να διασκεδάσεις! Μόνο γυναίκες θα είναι στο καράβι και όλες σου οι φίλες. Θα διασκεδάσετε μια χαρά!
Την ημέρα που επιβιβαζόταν η κυρία στο κρουαζιερόπλοιο, έκλειναν τα τρία χρόνια της συμφωνίας της με τον Θεό.
Ξεκίνησαν λοιπόν, και μεσοπέλαγα, ενώ ο καιρός ήταν γαλήνιος, πιάνει μια θάλασσα τρομερή!
Τα κύματα χτυπούσαν λυσσασμένα ως τη γέφυρα του καραβιού και τότε εκείνη κατάλαβε ότι έφτασε το τέλος της...
-Θεέ μου, είπε. Καλά εγώ να πεθάνω, το είπαμε αυτό... Οι άλλες όμως οι κακομοίρες, τι φταίνε;
Και τότε ακούστηκε βροντερή η ουράνια φωνή:
....
...
...
...
...
- ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!! ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ!!!
Κάποια στιγμή λοιπόν, εκεί που "γαργαλιόντουσαν" με τον εραστή της στο κρεβάτι, ακούει τον ήχο από το κλειδί στην πόρτα!
-Θεέ μου! σκέφτηκε. Κάνε το θαύμα σου να εξαφανιστεί ο γκόμενος από το κρεβάτι πριν προλάβει να μπει ο άντρας μου στο δωμάτιο!
Κι από μένα, ό,τι ζητήσεις, θεέ μου, θα το κάνω.
Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη σκέψη της κι ακούει μέσα της τη φωνή του Θεού να της λέει:
-Τέκνο μου, θα κάνω αυτό που ζητάς. Να ξέρεις μόνο ότι το αντίτιμο είναι βαρύ...
Αν εξαφανίσω αυτόν τον άνθρωπο, σε τρία χρόνια από τώρα θα πρέπει να πεθάνεις !
Σκέφτεται στα γρήγορα η γυναίκα "κι αν δεν μου τον εξαφανίσεις, θα πεθάνω σε τρία λεπτά" και "σε τρία χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει" και του λέει ΕΝΤΑΞΕΙ!
Τσουπ! Εξαφανίζεται μεμιάς ο άντρας από το κρεβάτι, πριν μπει ο σύζυγος μέσα!
Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια κι ο καλός σύζυγος της έκανε δώρο-έκπληξη, μια κρουαζιέρα, να πάει μαζί με τις φίλες της στις Μπαχάμες!
- Πάρε το εισιτήριό σου και πήγαινε να διασκεδάσεις! Μόνο γυναίκες θα είναι στο καράβι και όλες σου οι φίλες. Θα διασκεδάσετε μια χαρά!
Την ημέρα που επιβιβαζόταν η κυρία στο κρουαζιερόπλοιο, έκλειναν τα τρία χρόνια της συμφωνίας της με τον Θεό.
Ξεκίνησαν λοιπόν, και μεσοπέλαγα, ενώ ο καιρός ήταν γαλήνιος, πιάνει μια θάλασσα τρομερή!
Τα κύματα χτυπούσαν λυσσασμένα ως τη γέφυρα του καραβιού και τότε εκείνη κατάλαβε ότι έφτασε το τέλος της...
-Θεέ μου, είπε. Καλά εγώ να πεθάνω, το είπαμε αυτό... Οι άλλες όμως οι κακομοίρες, τι φταίνε;
Και τότε ακούστηκε βροντερή η ουράνια φωνή:
....
...
...
...
...
- ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!! ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ!!!
Ο Τζέιμς Μποντ μπαίνει σ' ένα μπαρ και κάθεται δίπλα σε μια καρακουκλάρα. Πέφτουν κλεφτές ματιές κι αρχίζει το παιχνίδι. Κάποια στιγμή ο Τζέιμς αρχίζει να περιεργάζεται το χρυσό του Ρόλεξ με επιδεικτικό τρόπο, οπότε η καρακουκλάρα μας λιγάκι ενοχλημένη ρωτά:
- Έχει αργήσει το ραντεβού σου;
- Α, όχι αγαπητή μου, απαντάει αυτός, απλά τεστάρω το τελευταίας τεχνολογίας ρολόι που μόλις μου έδωσε ο Κιου...
Επανέρχεται το ενδιαφέρον της καρακουκλάρας:
- Τελευταίας τεχνολογίας, ε; Δηλαδή σαν τί μπορεί να κάνει;
Ο Τζέιμς αμέσως της εξηγεί:
- Χρησιμοποιεί κύματα άλφα και μου μιλάει τηλεπαθητικά!
Έκπληκτη η κυρία:
- Και τί σου έλεγε μόλις προηγουμένως;
- Να, μου έλεγε ότι δε φοράς εσώρουχα!
Η κυρία χαμογελά κοροϊδευτικά:
- Λυπάμαι που σε απογοητεύω, το ρολόι πρέπει να έχει πρόβλημα! Φοράω εσώρουχα!
Και ο Τζέιμς:
- Χμ, όχι, απλά το παλιόπραμα πάει μία ώρα μπροστά!
- Έχει αργήσει το ραντεβού σου;
- Α, όχι αγαπητή μου, απαντάει αυτός, απλά τεστάρω το τελευταίας τεχνολογίας ρολόι που μόλις μου έδωσε ο Κιου...
Επανέρχεται το ενδιαφέρον της καρακουκλάρας:
- Τελευταίας τεχνολογίας, ε; Δηλαδή σαν τί μπορεί να κάνει;
Ο Τζέιμς αμέσως της εξηγεί:
- Χρησιμοποιεί κύματα άλφα και μου μιλάει τηλεπαθητικά!
Έκπληκτη η κυρία:
- Και τί σου έλεγε μόλις προηγουμένως;
- Να, μου έλεγε ότι δε φοράς εσώρουχα!
Η κυρία χαμογελά κοροϊδευτικά:
- Λυπάμαι που σε απογοητεύω, το ρολόι πρέπει να έχει πρόβλημα! Φοράω εσώρουχα!
Και ο Τζέιμς:
- Χμ, όχι, απλά το παλιόπραμα πάει μία ώρα μπροστά!
Πάει ένας τύπος σε ένα σουβλατζή:Θέλω να μου κανεις4πίτες αλλά τις θέλω
ειδική παραγγελία.Θέλω2πίτες...σουβλάκια και2σεφταλιές.Στο πρώτο
σουβλάκι θέλω το κρέας να είναι καμένο από τη μία,ωμό απο την άλλη και την
πίτα ωμή.Στο δεύτερο σουβλάκι θέλω να είναι πολύ ξερό το κρέας και η πίτα
μαύρη.Στη μία σεφταλιά τα θέλω όλα ωμά,με το αίμα τους και μόνο με
αγγούρι.Στην άλλη θέλω το κρέας κάρβουνο,την πίτα μαυρισμένη από τη μία,
ωμή από την άλλη και μόνο με κρεμμύδι.
-Μα είναι πολύ δύσκολη η παραγγελία σου,του λέει ο σουβλατζής.
Και ο τύπος απαντά:
-Προχτές ρε καραγκιόζη,που μου τα έφτιαξες έτσι ακριβώς,χωρίς να στο
ζητήσω,δεν ήταν δύσκολα;
ειδική παραγγελία.Θέλω2πίτες...σουβλάκια και2σεφταλιές.Στο πρώτο
σουβλάκι θέλω το κρέας να είναι καμένο από τη μία,ωμό απο την άλλη και την
πίτα ωμή.Στο δεύτερο σουβλάκι θέλω να είναι πολύ ξερό το κρέας και η πίτα
μαύρη.Στη μία σεφταλιά τα θέλω όλα ωμά,με το αίμα τους και μόνο με
αγγούρι.Στην άλλη θέλω το κρέας κάρβουνο,την πίτα μαυρισμένη από τη μία,
ωμή από την άλλη και μόνο με κρεμμύδι.
-Μα είναι πολύ δύσκολη η παραγγελία σου,του λέει ο σουβλατζής.
Και ο τύπος απαντά:
-Προχτές ρε καραγκιόζη,που μου τα έφτιαξες έτσι ακριβώς,χωρίς να στο
ζητήσω,δεν ήταν δύσκολα;
Ήταν ένας ναυαγός σ'ενα νησί επί πολλά χρόνια μόνος του.Επιβίωνε με μπανάνες,καρύδες κάνα ψαρι κτλ.
Μια μέρα καθώς χάζευε τον ωκεανό παρατηρεί κάτι μπουρμπουλήθρες.Οι μπουρμπουλήθρες πλησίαζαν προς το μέρος του και γινόταν όλο και περισσότερες!
Ξάφνου προβάλει μια θεσπέσια θηλυκή φιγούρα με στολή δύτη.Με μια κίνηση slow-motion(a-la Hollywood)βγάζει την κουκούλα και τη μάσκα αποκαλύπτωντας το ονειρεμένο της πρόσωπο.
Ο ναυαγός έμεινε με το στόμα ανοιχτό!
Η γκόμενα αρχίζει να κινείται προς το μέρος του με εμφανώς σεξουαλικές διαθέσεις...
Ανοίγοντας αργά και βασανιστικά το φερμουάρ της στολής της τον κοιτάει με λάγνο βλέμμα και του λέει:
-Ναυαγέ,από πότε έχεις να καπνίσεις 'ενα καλό τσιγαράκι?
-Ουου!θά'ναι και 5 χρόνια...απαντάει εκείνος.
Βγάζει η γκόμενα ένα πακέτο camel και του το πετάει.
Κατεβάζοντας το φερμουάρ ακόμα χαμηλότερα,λίγο πιο κάτω από το στήθος και κάνοντας το λάγνο βλέμμα πιο έντονο του λέει:
-Ναυαγέ,από πότε έχεις να πιεις ένα καλό ουίσκι?
-Ουου,θά' ναι κι 7 χρόνια.
Με μια κίνηση βγάζει η γκόμενα ένα μπουκάλι Dimple και του το πετάει.
Έχοντας πια κατεβάσει το φερμουάρ μέχρι τον αφαλό,κοιτάει το ναυαγό στα μάτια και του λέει:
-Ναυαγέ,από πότε έχεις να περάσεις καλά...?
Αυτός γουρλώνει τα μάτια
και χωρίς να μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του γαι την τύχη του,της απαντάει με δάκρυα χαράς στα μάτια:
-Αν μου πεις ότι έχεις και Playstation εκεί μέσα θα πεθάνω...
’ΝΤΡΕΣ!!!!!!
Μια μέρα καθώς χάζευε τον ωκεανό παρατηρεί κάτι μπουρμπουλήθρες.Οι μπουρμπουλήθρες πλησίαζαν προς το μέρος του και γινόταν όλο και περισσότερες!
Ξάφνου προβάλει μια θεσπέσια θηλυκή φιγούρα με στολή δύτη.Με μια κίνηση slow-motion(a-la Hollywood)βγάζει την κουκούλα και τη μάσκα αποκαλύπτωντας το ονειρεμένο της πρόσωπο.
Ο ναυαγός έμεινε με το στόμα ανοιχτό!

Ανοίγοντας αργά και βασανιστικά το φερμουάρ της στολής της τον κοιτάει με λάγνο βλέμμα και του λέει:
-Ναυαγέ,από πότε έχεις να καπνίσεις 'ενα καλό τσιγαράκι?
-Ουου!θά'ναι και 5 χρόνια...απαντάει εκείνος.
Βγάζει η γκόμενα ένα πακέτο camel και του το πετάει.
Κατεβάζοντας το φερμουάρ ακόμα χαμηλότερα,λίγο πιο κάτω από το στήθος και κάνοντας το λάγνο βλέμμα πιο έντονο του λέει:
-Ναυαγέ,από πότε έχεις να πιεις ένα καλό ουίσκι?
-Ουου,θά' ναι κι 7 χρόνια.
Με μια κίνηση βγάζει η γκόμενα ένα μπουκάλι Dimple και του το πετάει.
Έχοντας πια κατεβάσει το φερμουάρ μέχρι τον αφαλό,κοιτάει το ναυαγό στα μάτια και του λέει:
-Ναυαγέ,από πότε έχεις να περάσεις καλά...?
Αυτός γουρλώνει τα μάτια

-Αν μου πεις ότι έχεις και Playstation εκεί μέσα θα πεθάνω...

’ΝΤΡΕΣ!!!!!!