διπρόσωπο λένε τον δίδυμο γιατί συνεχώς αλλάζει άποψη...
αλλάζει άποψη, γιατί ερευνά και τεκμηριώνει...Είναι ευέλικτος και δεν μενει σταθερά στην άποψή του, αν μπορέσεις να τον πείσεις...
Αλλιώς δεν μετακινείται εύκολα, απλά φαίνεται έτσι, γιατί δεν του αρέσει ο καυγάς...
χαχαχα
Κάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις με τον Ταύρο πχ.
Αλλιώς δεν μετακινείται εύκολα, απλά φαίνεται έτσι, γιατί δεν του αρέσει ο καυγάς...
Καλά Βάσω μου, μη παίρνεις κι όρκο !!!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
’λήθεια, πάντα το είχα απορία!! Εγώ που γεννήθηκα στην Αιθιοπία στις 19/7/1968, ημέρα Πέμπτη και ώρα μία παρά δέκα το πρωί, πώς μπορώ να βρώ τον ωροσκόπο μου? Το δύσκολο είναι το μέρος που γεννήθηκα
Ωχ! Παναγία μου!! Φαντάζεσαι??? Να σου πω, δεν θα με χάλαγε. Γιατί παρόλα τα κουσούρια τους, είναι πανέξυπνοι!!!
Το μόνο που εκτιμώ
ΑΡΤΥΑΔΙΣ να υποθέσω ότι ψηφισες εεε??
Τα Καρκινάκια επιβαλλεται να ψηφίζουν !!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!