Με τι επαγγελμα ασχολειστε;

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:D :D :D :D

τώρα το ανακάλυψες? :D :D :D

μόνο συχρονικότητα και μάλιστα θεϊκή! :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Skapaneas »

galazia_sfaira έγραψε:Εγω συνεχίζω να χαμογελώ,αλλά δεν ξερω γιατί!
Για συνεχείστε παρακαλώ.....αυτό δεν ειναι φορουμ αυτό ειναι......η τελεια συγρονικότητα!
Ειναι καλο τελικα που καταφερνουμε να σε κανουμε τουλαχιστον να (χαμο)γελας... :)
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ναι Σκαπανέα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται και κοπος με την Καλλιόπη.. :D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Vaso έγραψε:Ναι Σκαπανέα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται και κοπος με την Καλλιόπη.. :D :D
Σας εχω πει και αλλου οτι ειμαστε "μεγαλοι" ανθρωποι και πρεπει να ειμαστε "σοβαροι" :)

Ειδικα οταν προσπαθουμε να μιλησουμε για δουλειες...

Ελλη εσυ μην ακους...

Περιμενω την "κινηση" σου ( αν θελεις φυσικα )
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Με σοβαρότητα χαμογελω καλε,σαν "μεγάλη γυναίκα" :)
Μα μονο με μουτσουνακι καταλαβαινεις Σκαπανέα μου,τι θα γίνει με σεναΕικόνα
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Skapaneas

Έλλη Καραλή έγραψε:Παροχή υπηρεσιών μέσω διαδικτύου η οποία θα προσαρμοστεί στις ανάγκες της σημερινής Ελληνικής οικογένειας.
Όχι πωλήσεις αλλά πληροφορίες και επαφές με άτομα.
Περισσότερα δεν μπορώ να γράψω στο forum.
Δεν υπάρχει αυτή η υπηρεσία προς το παρόν και δεν έχω κατοχυρώσει την ιδέα.
Αυτο στο οποιο αναφερεσαι εχει διπλη προσεγγιση:

Το ενα ειναι πληροφοριες, σχετικα με την δυνατοτητα κινησεων και δρασεων της οικογενειας γενικα μεσα στον κοσμο και προσαρμογη της στα γηϊνα δεδομενα. για την επιτευξη μιας καλυτερης κοσμικα ζωης...

Το αλλο ειναι πληροφοριες, σχετικα με την εν γενει πνευματικη διαβιωση του ανθρωπου στη γη, ξεκινωντας τη ζωη του μεσα σε καποια οικογενεια και το ρολο που παιζει η οικογενεια στην εγκαιρη αφυπνιση του...

Και τα δυο θεωρω οτι ειναι αναγκαια, με την προϋποθεση οτι το ενα δεν θα αποκλειει το αλλο και οτι θα υπρξει μια δυνατοτητα "χρυσης" συζευξης των δυο δρασεων ή καλυτερα κατευθυνσεων, ωστε να μη χαθει απο τα ματια των ανθρωπων ο τελικος ανθρωπινος σκοπος της ζωης τους στη Γη.
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Skapanea μόλις είδα τα μηνύματα σου
τηλέφωνο 210 7712110
πάρε με να μιλήσουμε
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Εγώ επαγγελματικά δεν έχω αποκτατασταθεί ακόμα - στα είκοσί μου δεν βιάζομαι και πάρα πολύ. Σπουδάζω στο τμίμα μουσικών σπουδών στην φιλοσοφική σχολή αθηνών και κάνω και κλασσικό τραγούδι στο ωδείο (του χρόνου δείνω εξαιτάσεις για το δήπλωμα να τελειώνω).

Ακόμα λεφτά από αυτό δεν έχω βγάλει. Φέτος, αν όλα πάνε καλά, θα αρχίσω σε καμιά βδομάδα να παραδείδω τα πρώτα μου μαθήματα, να βγάζω και κάνα χαρτζιλίκι (ναι, άμα είσαι καλλιτέχνης μπορείς ή να πεινάσεις ή με ελάχιστη δουλειά να βγάζεις καλά χρήματα 8) ). Για να κάνω συναυλίες επί πληρωμή, θα αργίσω ακόμα...

Από το νέο έτος περιμένω και απάντηση από μία βυζαντινή χορωδία μίας εκκλησίας για να γίνω σταθερό μέλος (αχ, το περιμένω πώς και πως) με μησθό κανονικά. Μέχρι τότε, θα αρκεστώ στις περιστασιακές περιπτώσεις, όπως γάμους κλπ. .

Με το θέμα της σύνθεσης, δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα και ίσως αργίσω λίγο ακόμα, γιατί θέλω ακόμα "εκπαίδευση" στον κλάδο (η μουσική τεχνολογία, παρ'όλο που σου λείνει τα χέρια, είναι λίγο δύσκολη μέχρι να την μάθεις...άσε που το σαραβαλάκι μου δεν τα αντέχει τα προγράμματα).

Αυτά. :) Βέβαια, τα ενδιαφέροντά μου περικλύουνε διάφορους τομείς που θα μπορούσαν να γίνουν και επάγγελμα, αλλά ας μην τα μπλέκουμε όλα μαζί. Όχι πώς δεν είμαι ανοιχτός σε όλα, αλλά καλό είναι να κρατάμε μία (έστω και γενική) κατεύθυνση. Και αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την μουσική. :D
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Skapaneas

Deodonus έγραψε:Εγώ επαγγελματικά δεν έχω αποκτατασταθεί ακόμα - στα είκοσί μου δεν βιάζομαι και πάρα πολύ.
Αγαπητε Θεοδωρε, ακου τι μου θυμισες με τα εικοσι σου χρονια.

Πρεπει να ημουν στην ηλικια σου, ισως ενα χρονο μεγαλυτερος και ειχαμε παει μια παρεα μεγαλουτσικη, καμιά εικοσαρια ατομα, βολτα στο Λυκαβηττο, προς τη πλευρα του τελεφερικ.
Ανοιξη πρεπει να ηταν...

Καποια στιγμη λοιπον εμεινα ξεκομμενος απο τους αλλους, απολαμβανοντας και "ρουφωντας" τη φυση.
Ειδα λοιπον δυο - τρια σπουργιτια μικρα να ξεπεταγονται καποια στιγμη, πεταριζοντας βιαστικα.
Μου φανηκαν πολυ νεαρα, σαν να εκαναν το πρωτο τους πεταγμα...

Κι εγω νιωθοντας ( ; ; ; ) μπροστα τους "Μαθουσαλας", εγραψα τουτο το απλο οκταστιχο, το οποιο μετα απο τριανταπεντε χρονια παραμενει ακομα στη μηνμη μου:
  • Ξεπεταρονια μου μικρα
    Κι εσεις μικρα σπουργιτια
    Μου δινετε τη νιοτη σας
    Σας δινω τη ζωη μου
    Για να βρεθω απ' την αρχη
    Να περπατω και παλι
    Κατω απο το βαρος της ζωης
    Με το δικο σας θαρρος!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Ας το αφιερώσεις-ουμε σε ολα τα νεα παιδιά που ανάμεσα τους βρισκόμαστε και με το δικο τους θαρρος πορευόμαστε κι εμείς.Μας δινουν την φρεσκαδα τους,το πεταρισμα τους .
Τι λες;Εικόνα

"Αφίεσθε Ημών"
Skapaneas

galazia_sfaira έγραψε:Ας το αφιερώσεις-ουμε σε ολα τα νεα παιδιά που ανάμεσα τους βρισκόμαστε και με το δικο τους θαρρος πορευόμαστε κι εμείς.Μας δινουν την φρεσκαδα τους,το πεταρισμα τους .
Τι λες;Εικόνα
Με ολη μου την καρδια!

Μαζι με την ευχη να μη βρεθουν ποτε στη θεση και στην αναγκη να αρθρωσουν αυτες τις λεξεις στα κατοπινα χρονια της ζωης τους !
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Τι εννοείς Σκαπανέα μου και δεν το κατάλαβα.......Εικόνα

"Αφίεσθε Ημών"
Skapaneas

Ειναι πολυ απλο!

Αν καποια στιγμη της ζωης σου πεις συνειδητα αυτα τα λογια: οτι θα ηθελες να ξεκινουσες και παλι απο την αρχη, αυτο σημαινει πως αναγνωριζεις οτι μεχρι τοτε εζησες αχρηστα.

Σημαινει οτι δεν υπηρξε τιποτα εποικοδομητικο για σενα και οτι θα ηθελες μια νεα ευκαιρια διαγραφοντας την μεχρι τοτε πορεια σου μεσα στον κοσμο.

Σημαινει οτι θα ηθελες να εισαι απο την αρχη ενας ανθρωπος με μεγαλυτερη αποφασιστικοτητα και να μην αφηνεσαι στη δινη των καταστασεων αβουλα και πειθηνια.

Αφιερωνοντας το λοιπον σε ολους τους νεους, στην ουσια τους ευχομαστε να ειναι αυτοι που ειναι και να ζουν τη ζωη τους δυναμικα και με περισκεψη στις επιλογες τους, ωστε να μη το μετανιωσουν ποτε για οτι κανουν.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Σε αυχαριστω Σκαπανέα μου!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Εγώ θα ήθελα να πω ότι ποτέ δεν είναι αργά για κανέναν άνθρωπο να βρει το δρόμο της ψυχής του και ότι η ωριμότητα.οι δυσκολίες και τα σκαμπανευάσματα που ίσως πέρασαν κάποιοι άνθρωποι που τώρα βρίσκονται σε μια πιο ώριμη ηλικία είναι μαθήματα και εκπαίδευση σημαντική και για τους ίδιους αλλά και για τους νέους που τους συναναστρέφονται!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”