ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- margaritarenia
Kαλημερα!

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
- Madraoulas
Σαγιοναραααααα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που λετε τις καλημερες σας ΚΙ ΕΔΩ
Υ.Γ....αετουλι..εγω εχω prepaid CYPRUS VISA...και την χρησιμοποιω στο internet...μεγαλη ευκολια και εξυπηρετηση .....οσα λεφτα εχεις μεσα ΜΟΝΟ τοσα μπορεις να χρησιμοποιησεις...σε καθε καταθεση(μεσω ΑΤΜ ή στο ταμειο) ανεξαρτητως ποσου σου κραταει η τραπεζα 1ευρω...και την χρησιμοποιεις σαν πιστωτικη οπου θες(super-market και ολα τα μαγαζια) με τη διαφορα οτι ηδη εχεις πληρωσει κι εχεις το κεφαλι σου ησυχο.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που λετε τις καλημερες σας ΚΙ ΕΔΩ

Υ.Γ....αετουλι..εγω εχω prepaid CYPRUS VISA...και την χρησιμοποιω στο internet...μεγαλη ευκολια και εξυπηρετηση .....οσα λεφτα εχεις μεσα ΜΟΝΟ τοσα μπορεις να χρησιμοποιησεις...σε καθε καταθεση(μεσω ΑΤΜ ή στο ταμειο) ανεξαρτητως ποσου σου κραταει η τραπεζα 1ευρω...και την χρησιμοποιεις σαν πιστωτικη οπου θες(super-market και ολα τα μαγαζια) με τη διαφορα οτι ηδη εχεις πληρωσει κι εχεις το κεφαλι σου ησυχο.....
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Μαντρυ και εγω αυτη εχω αλλα εχω ενα προβλημα και σκεφτομαι μηπως το ξερει κανεις..
Μου ζητούν απο την Αγγλία , την ημερομηνία ληξεως της καρτας αλλα απο οτι είπε η τράπεζα , δεν εχει ..οσο την χρησιμοποιεις ισχυει.
Οι αλλοι επιμενουν και αναρωτιεμαι..
Εσενα στις αγορες σου στην εχουν ζητησει ποτε και αν ναι τι εκανες?
Η δικη σου καρτα εχει λήξη η οχι?
Μου ζητούν απο την Αγγλία , την ημερομηνία ληξεως της καρτας αλλα απο οτι είπε η τράπεζα , δεν εχει ..οσο την χρησιμοποιεις ισχυει.
Οι αλλοι επιμενουν και αναρωτιεμαι..
Εσενα στις αγορες σου στην εχουν ζητησει ποτε και αν ναι τι εκανες?
Η δικη σου καρτα εχει λήξη η οχι?