Καλε δεν ειναι εμπαθεια.Ειδα κι επαθα να τα βγαλω αμαν.

Τα μαζεψα απο τις συναδελφισσες

Οι «διαχειριστές της εξουσίας» γεννηθήκανε από γυναίκες, χειραγωγηθήκανε από αυτές κι εκεί τείνουν να επιστρέφουν.Ο άντρας είναι αρχηγός και η γυναίκα ακολουθεί
Πραγματικά δεν ξέρω... Παρατηρώντας όμως χώρους εσωτερικής αναζήτησης, βλέπουμε ότι μόνο το 1/5 και λιγότεροι είναι οι άντρες. Κάπως αντίστοιχα με τις ποδοσφαιρόφιλες γυναίκες.Ποιά πρότυπα όμως κάνουν την ανάπτυξη της σχέσης μονόπλευρη?
Ποιος μίλησε για εμπάθεια;αααααααα και κάτι ακομα ολες οι γυναίκες ειναι πο@ν@ς εκτος απο την μάνα μας,
Καλε δεν ειναι εμπαθεια.Ειδα κι επαθα να τα βγαλω αμαν.
Τα μαζεψα απο τις συναδελφισσες
Έλλη μου, καλά το έβαλές το υποτίθεται μπροστά, γιατί πως να ξέρουμε τι θέλουμε απο τους άλλους αφού δεν ξέρουμε καν τι θέλουμε απο αεμάς τους ίδιους!!!Υποτίθεται ότι ξέρουμε τι θέλουμε ή δεν θέλουμε από τον σύντροφο μας
Ακριβως έτσι γινεται Μαργαρίτα μου γιατί και σαν μανες καισαν γυναίκες δεν ξερουμε που μας παν τα τεσσερα.Δυο μετρα και δυο σταθμα ....
Αλλο ο γιος ....
Αλλο ο αντρας ....
Κάποτε ήταν το δράμα της ζωής μου.ELLI έγραψε:Aυτό που πρόσφατα ανακάλυψα είναι ότι ζω το ίδιο μοτίβο μιας σχέσης κατ'επανάληψη.
Γιαννάκη , μακαρι να είναι οπως το λες εσυ επειδή εγω που μιλαώ με κάμποσους 30 ρηδες ειδικευόμενους που εχουμε.....βλέπω τα ιδια λίγο πιο εξευγενισμένα ως προς την εκφραση.παιδια ειπαμε οχι εμπαθεια... αυτα ειναι προτυπα εποχης β παγκοσμιου πολεμου...
Δεν ειναι ετσι. Οπου εχει και εξουσία , οι περισσότεροι είναι αντρες..Παρατηρώντας όμως χώρους εσωτερικής αναζήτησης, βλέπουμε ότι μόνο το 1/5 και λιγότεροι είναι οι άντρες
Οταν εμεις αρχίζουμε να ''ψαχνόμαστε'' σχετικά με την σχεση .....αυτή περνάει κρίση βαρβατη και αυτό που ψάχνουμε ΄δεν είναι το πως θα την εξελίξουμε αλλα το πως δεν θα την διαλύσουμε... Αυτό το αντιλαμβάνονται και οι ανδρες και η εικόνα τους σίεται....οποτε αντιδρούν οπως ολα τα γνήσια αρσενικά που χανουν εδάφη.Έτσι, όταν οι γυναίκες αρχίζουν να «ψάχνονται» σχετικά με τη σχέση κι αναζητούν τρόπους να την εξελίξουν, οι άνδρες που έχουν την ανάγκη να «δείξουν» ολοκληρωμένοι, αποδρούν από τις σχέσεις τους με τις γυναίκες, από φόβο μην εγκαταλείψουν κομμάτι του εαυτού τους.
Ουτε οι μπαμπάδες , μεγαλώνουν τα κορίτσια τους σαν γυναίκες ....Δυο μετρα και δυο σταθμα ....
Αλλο ο γιος ....
Αλλο ο αντρας ....
Για το πρωτο σκέλος θα ηθελα να πω οτι το ενστικτο της αναπαραγωγής είναι το πιο δυνατό που υπάρχει και μάλλον είναι φυσικό να θέλει κανείς να το ακολουθήσει.Πρότυπα, πρότυπα .....Μα για να απαλλαχτούμε από όσα μας έχουν περάσει μέσα στο κύτταρο δεν φθάνει να τα αναγνωρίσουμε μόνο αλλά να παρατηρήσουμε πως δρούμε σε κάθε μία κατάσταση που αναφύεται π.χ
Ποια όταν είναι σε κάποια σχέση σε μικρή ηλικία δεν λειτουργεί μέσα της η έννοια "της κοινωνικής αποκατάστασης" ή του βιολογικού ρολογιού τύπου " εγώ πότε θα γίνω μάνα??" Γιατί αφού περνάει όμορφα και τα έχει βρει με κάποιον να θέλει να σπεύσει στο επόμενο βήμα???
Γιατί κάποια να μένει με κάποιον που ομολογουμένως έχει αρκετές διαφορές μαζί του αλλά την καλύπτει οικονομικά???
Γιατι κάποια να μένει με κάποιον ενώ γνωρίζει, ότι ενώ της λέει ότι την αγαπά, από συνήθεια, στην ουσία δέχεται τις πολλαπλές απιστίες με την σκέψη, " ότι σε μένα πάντα γυρίζει??"
Γιατί όταν επέλθει χωρισμός πρέπει να γίνονται τέρατα και σημεία με αντικτυπο στα παιδιά προκειμένουν να εξασφαλισθούν οικονομικά κεκτημένα????
Αυτό το αφησα στο τελος επιτηδες....Οι «διαχειριστές της εξουσίας» γεννηθήκανε από γυναίκες, χειραγωγηθήκανε από αυτές κι εκεί τείνουν να επιστρέφουν.
Ο έρωτας μπορω τωρα πια να πω ότι είναι κατασταση εσωτερική,καθόλου ιδεατή,απολυτα υπαρκτη,κι αφορα τον θεϊκό κομμάτι μεσα μας ,που οπως ολα μαθαμε να ψαχνουμε εξω απο μας και να εναποθετουμε στον έρωτα της ζωής μας (κατα εποχή και προσωπο)Ο Ερωτας είναι μια ιδεατή κατασταση ενω ο γάμος είναι ενα πρακτικό γεγονός. Η χρυσή τομή είναι η αγάπη.
Ο ερωτας εχει ανταπόκριση εσωτερική...ενω ο γαμος είναι και ενας συνεταιρισμός σε πολλα επίπεδα.