Τόσο παρεξηγημένη υπόθεση…όσο και η Αγάπη!
Λέμε συχνά ότι όλα είναι δικές μας επιλογές…
Είναι όμως?
Εγώ δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο στον κόσμο που να θέλει να είναι ασθενής!
Δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο στον κόσμο, που του αρέσει να είναι υπόδουλος!
Δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο στον κόσμο που επιλέγει την καταπίεση!
Όλοι γνωρίζουμε όμως χιλιάδες ανθρώπους που είναι εγκλωβισμένοι μεταξύ νου και καρδιάς, αδύναμοι να επιλέξουν το οτιδήποτε έχει προϋποθέσεις Ελεύθερης Βούλησης.
Είναι εκείνοι οι συνάνθρωποί μας που ασθενούν από το περιβάλλον τους…
Που υποδουλώνονται στο περιβάλλον τους…
Που καταπιέζονται με το περιβάλλον τους…
Το περιβάλλον μας…
Φαίνεται να είναι υπεύθυνο για την ασθένειά μας, την υποδούλωσή μας, την καταπίεσή μας…
Φαίνεται να είναι υπεύθυνο για όλες μας τις επιλογές…
Και αν θεωρητικά μας λένε πως έχουμε Ελεύθερη Βούληση, αν δεν το νιώσουμε στην Καρδιά μας, η θεωρία θα απέχει από την πράξη, όσο η συνείδηση από το ασυνείδητο…
Η Ελεύθερη Βούληση είναι ένας Συμπαντικός Νόμος, που εξουθενώνεται μέσα στον κοσμικό προγραμματισμό και δίνει στους ανθρώπους εκείνο ακριβώς που είναι υποχρεωμένοι να επιλέξουν…Που εκπαιδεύθηκαν για να επιλέγουν…
Πολλοί γελάνε…νομίζοντας ότι επιλέγουν…
Γιατί δεν μπορούν να δουν, ότι οι επιλογές τους είναι πανομοιότυπες με αυτές που αποκλείουν…
Έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ καλού και κακού…
Ενώ η Ελεύθερη Βούληση δεν έχει επιλογές τέτοιου είδους…
Όσο ο άνθρωπος έχει επιλογές καλού και κακού, η Καρδιά του πάντα θα φοβάται, θα καταπιέζεται και θα υποδουλώνεται στις ίδιες του τις επιλογές…
Ο περιορισμός δεν αφορά τους άλλους, ούτε το περιβάλλον μας…
Αφορά μόνο τον νου μας, ενόσω προσπαθεί να ελέγξει την Ζωή μέσω επιλογών, ενώ ταυτόχρονα αφήνεται στο μοιραίο, που του προκαλεί η συναισθηματική του αστάθεια…
<<…τους βρήκα όλους μεθυσμένους. Δεν υπήρχε κανείς διψασμένος και η Ψυχή μου εθλίβη για τους γιούς των ανθρώπων, διότι είναι τυφλοί μέσα στην Καρδιά τους.
Δεν βλέπουν. Γυμνοί ήρθαν στο κόσμο, γυμνοί θα φύγουν…>>
(Ευαγγέλιο του Θωμά)
…Και όσο ο απόηχος των γιορτινών ημερών σβήνει, ας διατηρήσουμε τον Ήχο της Αγάπης, του πιο ελεύθερου Σημείου μέσα μας, που γνωρίζει πώς να Επιλέγει…