Αυτό να μην το ξαναπείς Λάζαρε!
1. Το γεγονός ότι δεν μπορείς να εκφράσεις ένα σ' αγαπώ στη Βασούλα, αυτό δε σημαίνει ότι δεν το νιώθεις!
2. Πιστεύεις εσύ πως η Βάσω είναι από τους ανθρώπους που θα σταθούν αποκλειστικά και μόνο στον λόγο;;; Επειδή δεν της το έχεις πει δε σημαίνει πως δεν το έχει εισπράξει (θεωρώ)! Όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη να το ακούμε, κανείς όμως δεν ξέρει να περιμένει... ...Η Βάσω ξέρει (θεωρώ)!
3. Για ποιο ακριβώς μάθημα μιλάς; Έγραψα με μεγάλη ταπεινότητα και με όλη την αναπηρία που με διακατέχει σαν ανθρωπο, αυτό που με έκανε η Βάσω να αισθανθώ την ώρα που διάβαζα την απάντηση της όταν ήμουν έτοιμος να το βάλω στα πόδια!!! Αυτό δε με κάνει καλό άνθρωπο, αλλά και ούτε παράδειγμα προς μίμηση... ...Άσε που με αυτά που έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι δειλά δειλά, για αυτό το κωλο-ασυνείδητο, έχω αρχίσει να αμφιβάλω αν το εννοούσα! (Άτιμο πράγμα το ασυνείδητο) ...Ομως εγώ εκείνη τη στιγμή με αυτό το τίποτα που γνωρίζω μπροστά σε εσάς, έτσι ένιωσα και θέλησα να το εκφράσω... Απλότητα! :lol: Αφού το ένιωθα γιατί να μην το πω; Αν αύριο με πατήσει ένα αυτοκίνητο και καταλήξω στα θυμαράκια, η Βασούλα δε θα το μάθαινε ποτέ(!)

Την Βασούλα ακολουθώ και θα μπορούσα να πω ότι την έχω δασκάλα μου...αλλά στον δρόμο μας πολλές φορές πέρνουμε μαθήματα απο συνοδοιπόρους μας όπως εσύ....
Οχι η Βασούλα καταλαβαίνει το μέσα μας σίγουρα....σίγουρα έχεις δυσλειτουργιες αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι,η προθεση σου ειναι να τις λύσεις και αυτό μετράει.....
Ο δρόμος που πατάει η Βασούλα ειναι ο δρόμος του
Ανθρώπου,σε αυτον τον δρόμο μαθαίνουμε να ανοίγουμε την καρδιά μας και να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας αυθεντικά και αληθινά.....αυτό που θεώρησα ως μαθημα δικό μου ειναι ότι ανοιξες για μια στιγμή την καρδιά σου και εξεφρασες την αλήθεια σου χωρις να σκεφτεις τίποτα(εννοώ αυτα που σκέφτομαι εγω για να μην το κάνω..)...εμπιστευθηκες και εξεφρασες την αλήθεια σου....ενω εγω που έχω πάρει τόσες επιγνώσεις ακόμα να κάνω αυτό το απλο πράγμα που έκανες εσύ.....

πρόσεχε δεν ζήλεψα,αλλα πήρα δύναμη και είπα στο δικο μου ασεινήδητο να πάει να χεστεί!
Χαρηκα πολύ που το έκανες και ένιωσα ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι,για αυτό σου το είπα...σε χαρηκα βρε αδελφέ,δεν σε θεώρησα δάσκαλο μου,και πές του ασεινηδήτου να πάει να χεστεί...

..πολύ καλά έκανες ...Μανο χαιρομαι που σε γνώρισα και είδη σε εκτιμώ για το θάρρος σου να μοιράζεσαι μαζί μας αλλα και να λες σ'αγαπώ...

Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.