Συρος ...Πληροφορίες

δεν είδες τις προηγούμενες σελίδες Ιωαννάκι?
Το γέμισα με φωτογραφίες το τόπικ!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

΄Ισως να ανοίξεις ένα Ιωαννάκι! ;)

ωραία, σε ταχτοποιήσαμε και εσένα μικρή μου...΄Αντε να μαζευόμαστε! χιχιχι!
Τασούλη κάτι θα βρούμε και για σένα! ;)
έχει πολύ ωραία αγορά η Σύρος, οπότε και τα κοσμήματά σου θα έχουν απήχηση μεγάλη!! Επίσης είναι σημαντικές οι γνώσεις σου για τους κρυστάλλους και θα βοηθήσει πολύ...
ωραία, σε ταχτοποιήσαμε και εσένα μικρή μου...΄Αντε να μαζευόμαστε! χιχιχι!

Τασούλη κάτι θα βρούμε και για σένα! ;)

ε Τασούλη έλα να συναιτεριστούμε στο μαγαζί που θα ανοίξω
βέβαια δεν ξέρω μετά πιοός από τους δυό μας θα συναντήσει πρώτος τον δημιουργό μας
αλλά οκ αυτά είναι λεπτομέριες

το πιό ωραίο θα είναι ότι δεν θα κάνουμε μετά πολύωρα ταξίδια για να συναντηθούμε ;)

ε Τασούλη έλα να συναιτεριστούμε στο μαγαζί που θα ανοίξω

βέβαια δεν ξέρω μετά πιοός από τους δυό μας θα συναντήσει πρώτος τον δημιουργό μας

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Λογω σωματικης διαπλασης δεν νομιζω να την γλυτωσειςΙΩΑΝΝΑ έγραψε: ε Τασούλη έλα να συναιτεριστούμε στο μαγαζί που θα ανοίξω![]()
βέβαια δεν ξέρω μετά πιοός από τους δυό μας θα συναντήσει πρώτος τον δημιουργό μαςαλλά οκ αυτά είναι λεπτομέριες
![]()
![]()

Βασουλα να αρχισω τις αιτησεις για συρο για καμια δουλεια

Παντως για του χρονου καλοκαιρι με τοσα που εχω ακουσει για την συρο εχει μπει ηδη στο προγραμμα για διακοπες(να ειμαστε καλα πρωτα)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ την 27 Οκτ 2010 2:35 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Alexandros
Βάσω είσαι η τέλεια διαφήμιση για το νησί!!! Όπως βλέπεις όλοι θέλουν να μείνουν εκεί!!!
Τελικά αν όλοι μας αποφασίσουμε μια γενική μετακόμιση νομίζω ότι φτιάχνουμε δικό μας χωριό!!!
«Το Φορουμοχωριό της Βάσως» .

το φορουμοχωριό μας!!!

Τελικά αν όλοι μας αποφασίσουμε μια γενική μετακόμιση νομίζω ότι φτιάχνουμε δικό μας χωριό!!!

«Το Φορουμοχωριό της Βάσως» .

το φορουμοχωριό μας!!!

-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...
-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…
http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…
http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
Ω τρέμω είδη από φόβο^tasoulis^ έγραψε:Λογω σωματικης διαπλασης δεν νομιζω να την γλυτωσειςΙΩΑΝΝΑ έγραψε: ε Τασούλη έλα να συναιτεριστούμε στο μαγαζί που θα ανοίξω![]()
βέβαια δεν ξέρω μετά πιοός από τους δυό μας θα συναντήσει πρώτος τον δημιουργό μαςαλλά οκ αυτά είναι λεπτομέριες
![]()
![]()
![]()

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή