Crackps καλωσόρισες.
Επεξεργάστηκα το ποστ σου και έσβησα την ιστοσελίδα. Δεν επιτρέπουμε τις διαφημίσεις στο φόρουμ.
Καλή περιήγηση
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Η κόκκινη χελώνα μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά είνάι πολύ ιδιαίτερη και γι' αυτό δεν την έβαλα σαν πρόταση, γιατί τέτοιου στυλ ταινίες συνήθως σπάνια αρέσουν.
Να φανταστείς ότι την είδα μόνη μου, δεν νομίζω να άρεσε στον Λαζαράκο, ούτε στο Εμμάκι-Γιωργάκη, που συνήθως βλέπουμε μαζί ταινίες.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Το σενάριο βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φιλίπ, ενός πλούσιου αριστοκράτη, ο οποίος έχοντας μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο, επιλέγει για βοηθό του στην καθημερινότητα, τον Ντρίς, τον πιο απρόσμενο υποψήφιο, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μαύρο νεαρό, από τις φτωχές συνοικίες στα προάστια του Παρισιού.
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.