DVD - VIDEO
- Giorgos Agelis
Re: DVD - VIDEO
κατι μου λεει να την δω αλλα το οτι τραγουδούν και παίζουνε ταυτόχρονα λίγο με απωθεί 

την έχω δει, ωραία είναι

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

πολύ ωραία φαίνεται 

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
ε θα την δούμε, εννοείται

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Μόλις την είδα, πολύ γλυκιά ταινία, μου άρεσε πολύ

Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...

Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
- Δεκατριούλης
Στο τέλος οι άνθρωποι ξεχνάνε πάντα , αχ! Έχω δει και την παλιά και την καινούργια. Πολύ όμορφη❤

Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
τι ωραια, θελω πολυ να τη δω

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

Θα την δω οπωσδήποτε... 

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
μια ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία και αυτό είναι το ενδιαφέρον στοιχείο της
καταρχάς σαν ταινία είναι καλογυρισμένη και σου κρατάει το ενδιαφέρον,
είμαι μέτρο σε αυτό γιατί αν δεν έχει "κάτι" κοιμάμαι στο 3..2..1..
είμαστε στην Αγγλία στην περίοδο που ο Μπούς κυβερνάει τις ΗΠΑ
και ο Μπλερ την Αγγλία και μαζί πηγαίνουν στον πόλεμο κατά του Ιράκ και την ανατροπή του Σαντάμ
η πρωταγωνίστρια εργάζεται υπάλληλος στις μυστικές υπηρεσίες την Αγγλίας, στην ουσία υποκλέπτει συνομιλίες
και σε μια εργάσιμη αυτό το e-mail που θα φτάσει στον υπολογιστή της θα υποκινήσει μέσα της
την ανάγκη για Αλήθεια, την ανάγκη να μην ανέχεται να κοροιδεύουν εκείνη και τον λαό της Αγγλίας
και το Θάρρος της θα της δώσει το έναυσμα και την Ακεραιότητα να σταθεί μέχρις το τέλος..
μου άρεσε, αν και δεν είμαι φαν τέτοιων ταινιών, ούτε σκληροπυρινικών Ιδεαλιστικοπολιτικών στάσεων,
όμως μου άρεσε το σθένος αυτής της κοπέλας να μην μασουλάει ότι της πασσάρουν γιατί απλά σκέφτηκε έξω από τον μικρόΛονδρέζικοκόσμο της και έριξε μια ματιά στον λαό του Ιράκ με συναίσθηση τι σημαίνει ένας πόλεμος για τον απλό λαό
μπορεί και να σας αρέσει
αν δεν έχετε κανονίσει κάτι την προτείνω (αααα
εδώ γελάμε
)

καταρχάς σαν ταινία είναι καλογυρισμένη και σου κρατάει το ενδιαφέρον,
είμαι μέτρο σε αυτό γιατί αν δεν έχει "κάτι" κοιμάμαι στο 3..2..1..

είμαστε στην Αγγλία στην περίοδο που ο Μπούς κυβερνάει τις ΗΠΑ
και ο Μπλερ την Αγγλία και μαζί πηγαίνουν στον πόλεμο κατά του Ιράκ και την ανατροπή του Σαντάμ
η πρωταγωνίστρια εργάζεται υπάλληλος στις μυστικές υπηρεσίες την Αγγλίας, στην ουσία υποκλέπτει συνομιλίες
και σε μια εργάσιμη αυτό το e-mail που θα φτάσει στον υπολογιστή της θα υποκινήσει μέσα της
την ανάγκη για Αλήθεια, την ανάγκη να μην ανέχεται να κοροιδεύουν εκείνη και τον λαό της Αγγλίας
και το Θάρρος της θα της δώσει το έναυσμα και την Ακεραιότητα να σταθεί μέχρις το τέλος..
μου άρεσε, αν και δεν είμαι φαν τέτοιων ταινιών, ούτε σκληροπυρινικών Ιδεαλιστικοπολιτικών στάσεων,
όμως μου άρεσε το σθένος αυτής της κοπέλας να μην μασουλάει ότι της πασσάρουν γιατί απλά σκέφτηκε έξω από τον μικρόΛονδρέζικοκόσμο της και έριξε μια ματιά στον λαό του Ιράκ με συναίσθηση τι σημαίνει ένας πόλεμος για τον απλό λαό
μπορεί και να σας αρέσει

αν δεν έχετε κανονίσει κάτι την προτείνω (αααα

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

Φωτεινούλι μου

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Ευχαριστούμε Φωτεινούλα μας!!!

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Ευχαριστούμε Φωτεινούλα

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου