Εκατοντάδες νερά και χιλιάδες κορυφές μπορείς να συναντήσεις στα βουνά Tianzi. Τι παράξενο έργο τέχνης από τη Φύση. Η ψηλότερη κορυφή των βουνών είναι 1262,5 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Από την κορυφή των βουνών, μπορεί κανείς να δει τους αμέτρητους και τις βαθιές κοιλάδες της περιοχής Wulingyuan καθώς και τους καταρράκτες downpouring την στιγμή που παρασύρουν παλιά πεύκα.
φωτογραφίες απ τους καταραχτες και τις κοιλαδες, δεν έχουμε????? παντως εχουμε κι εμεις τα Μετέωρα!!!!
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
eirini έγραψε:φωτογραφίες απ τους καταραχτες και τις κοιλαδες, δεν έχουμε????? παντως εχουμε κι εμεις τα Μετέωρα!!!!
πλησίασαν και δεν ακούμπησαν Ειρηνάκι μου...Άσε που είναι γεμάτα με σύννεφα θρησκείας...
Εχω δει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κοιτάνε το τοπίο, αλλά τα μοναστήρια...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
κι εγώ τα μοναστήρια κοιτούσα αλλά λόγω του υπέροχου αυτού τοπίου.
δεν το σωσα, ε ?