bluesea έγραψε:Danny είναι πραγματικά συγκλονιστικό το βίντεο.
Βασω!:x
Ρε Τασουλι ζημία μας έκανες πάλι με το βιντεακι
Όλη την ώρα που το έβλεπα τσακώνονταν μέσα μου το ένστικτο αυτοσυντήρησης με την απίστευτη θέληση μου για μια βουτιά στο κενό
Πραγματικα το ιδιο ειχα στο μυαλο μου παρολο που κοβεται η ανασα σου ερχεται να πεις freedoooooommm και να πεταξεις
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
εγώ πάλι βλέπω το κενό και τρέμει το φιλοκάρδι μου ,νομίζω θα πάθω ανακοπή καρδιάς την ώρα που θα βουτάω
Και να φανταστείτε ότι από μικρή ζηλέυω απίστευτα τα πουλιά που μπορούν και πετάνε ψηλά
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
bluesea έγραψε:νομίζω θα πάθω ανακοπή καρδιάς την ώρα που θα βουτάω
Ιωαννούλα, αυτό είναι πολύ καλό...
Σημαίνει πως δεν θα πονέσει!!!
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Βασούλα έγραψε:Ας βάλουμε και μουσική και ας κλείσουμε τα μάτια...
Δεν υπάρχει ύψος που δεν μπορούμε να κατακτήσουμε...
Δεν υπάρχει μέρος που δεν είναι δικό μας...
Δεν υπάρχει τίποτα που να χρειάζεται να απαιτήσουμε
Δεν υπάρχει τόπος που να μην σε περιέχει...
Υπάρχεις εσύ και εγώ σε ένα αιώνιο "γίγνεσθαι" της Ζωής...
Βασούλα μου
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...