ACTA

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 87219
Εγγραφή: 23 Απρ 2007 23:47
Τοποθεσία: Σείριος

ACTA

Δημοσίευση από Vasoula »

Ναι ναι...είμαι καλά! ΄Εβαλα αυτό το θέμα στο "περίεργα και ανεξήγητα φαινόμενα"...

γιατί η ασθένεια πια έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη...

Πριν χρόνια είχα δει μια καταπληκτική ταινία το Farenheit 451...
Είχε σφιχτεί η καρδιά μου τότε, θυμάμαι, με εκείνη την άθλια απαγόρευση...Δεν επιτρεπόταν σε κανέναν πολίτη να έχει βιβλία.
΄Ηταν ένα σενάριο που ποτέ μου δεν πίστευα, τότε, ότι θα βίωνα...
Σήμερα τα περιμένω όλα...

Αφήσαμε την ζωή να φύγει μέσα από τα χέρια μας, χωρίς να σφίξουμε την χούφτα μας να την κρατήσουμε...

Νομίζω ότι ποτέ δεν είναι αργά να το κάνουμε...

Η πληροφορία μπορεί να είναι άχρηστη, μπορεί να είναι παραπλανητική, μπορεί να είναι μεθοδευμένη, μπορεί να είναι παραποιημένη, παρ' όλα αυτά, είναι πληροφορία...

Ο νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων είναι ανύπαρκτος, τουλάχιστον στην Ελλάδα...
Εχω δει τα λόγια μου να αρμενίζουν στο διαδίκτυο, αλλά ούτε που με νοιάζει...΄Αλλους τους νοιάζει...΄Ομως κανείς δεν μπορεί να βρει το δίκιο του περί πνευματικών δικαιωμάτων, όταν αποφασίσει να το αναζητήσει δια της νόμιμης οδού...
Ξαφνικά του έπιασε ο πόνος...Μπαααα

Και εδώ είναι η παγίδα...΄Οτι δεν το κάνουν για να προστατεύσουν, αλλά για να περιορίσουν και παραπέρα για να έχουν λόγο να ελέγξουν...Ξεκινάνε από τα απλά και σε λίγο, όπως στην ταινία που αναφέρω, θα βάλουν βίντεο μέσα στο σπίτι μας να δούνε τι χαρτί τουαλέτας προτιμάμε...

Γυαλόχαρτο χρησιμοποιώ ρε φίλε, έχεις πρόβλημα?

:-(


Δέστε το βίντεο, διαβάστε και το άρθρο και ας βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα...


http://youtu.be/63JyXmu0fqM" onclick="window.open(this.href);return false;Με μια εντυπωσιακή επίθεση σήμερα τα ξημερώματα, έλληνες χάκερς (Greek Hacking Scene) και υποστηρικτές των Anonymous “κατέβασαν” τη σελίδα του υπ. Δικαιοσύνης. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι δίνουν δυο εβδομάδες διορία στην ελληνική κυβέρνηση να άρει την υποστήριξη της από τη διεθνή συμφωνία ACTA, την οποία πρόσφατα υπέγραψε και η Ελλάδα. Όπως επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους, αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί θα επιτεθούν “ψηφιακά” σε όλα τα ελληνικά media όλων των ειδών και σε όλες τις σελίδες των ελληνικών υπουργείων. “Έχουμε τους κωδικούς πρόσβασης από τους περισσότερους διαχειριστές των ελληνικών media και αυτό είναι μόνο η αρχή. Η επιθεση στη σελίδα του υπ. Δικαιοσύνης δίνει ένα καλό παράδειγμα για το τι είμαστε ικανοί.”

Τι είναι όμως η ACTA που έχει ξεσηκώσει σε όλο τον κόσμο μεγάλες διαμαρτυρίες ;

Σύμφωνα με τον Θ.Καρούνο, Πρόεδρο της μη κερδοσκοπικής Εταιρείας Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ), “η ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) έχει αποτελέσει αντικείμενο μυστικών διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε μια μικρή ομάδα κρατών με κοινές αντιλήψεις για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας (39 χώρες που περιλαμβάνουν τις 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία κλπ.). Αποτελεί νομοθεσία αντίστοιχη με τις SOPA και PIPA με στόχο την εισαγωγή επιπλέον ποινικών κυρώσεων για την παραβίαση δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας, καθώς η πράξη αυτή:

•απαγορεύει τη χρήση γενικών φαρμάκων προκειμένου να προστατευθούν σήματα και δικαιώματα ευρεσιτεχνίας
•επιβάλλει στους ιδιώτες Παροχείς Υπηρεσιών Διαδικτύου (ISPs) να παρακολουθούν τις επικοινωνίες στο Διαδίκτυο και να επιβάλλουν ποινές”.
Ιαπωνία, ΗΠΑ και Ε.Ε χαιρέτησαν, ως μεγάλο βήμα για την καταπολέμηση της “πειρατίας”, την υπογραφή της συμφωνίας. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπ. Ομπάμα, αν και διαφώνησε με τους SOPA&PIPA, έχει ήδη υπογράψει την ACTA από την 1η Οκτωβρίου. Οι επικριτές του τον κατηγορούν πως προσπαθεί παράνομα να παρακάμψει το Κογκρέσο το οποίο και θα πρέπει να εγκρίνει τη συμφωνία. “Βραζιλία, Ινδία και Κίνα έχουν αντιταχθεί όμως στην ACTA για τα προβλήματα που δημιουργεί στην ισορροπία δικαιωμάτων δικαιούχων και χρηστών, την τάση της να ευνοεί τα μονοπώλια και την αρνητική επίδραση που έχει στην καινοτομία ακόμη και για τις χώρες που δεν είναι μέλη της ACTA” τονίζει ο κ. Καρούνος. Διεθνείς οργανισμοί έχουν εκφράσει επίσης τις επιφυλάξεις τους ζητώντας να διερευνηθεί διεξοδικά αν παραβιάζεται το Διεθνές Δίκαιο και αν βλάπτεται το Δημόσιο συμφέρον.

Η συμφωνία, πέρα από τις επιμέρους νομικές και όχι μόνο ενστάσεις, έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για το μυστικοπαθές της όλης διαδικασίας, η οποία κατά τον κ. Καρούνο “έχει ξεκινήσει από το 2004 με πρωτοβουλία των lobbyists του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου. Εκείνη την περίοδο, πρόεδρος του ΔΕΕ ήταν ο τωρινός CEO της Vivendi-Universal Jean-René Fourtou, η σύζυγος του οποίου ήταν η εισηγήτρια της Οδηγίας για την εφαρμογή της προστασία δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας (IPR Enforcement Directive – IPRED)”. Είναι τέτοια η φύση της συμφωνίας “που τα προτεινόμενα μέτρα δεν θα γινόταν ποτέ δεκτά από ένα δημοκρατικά εκλεγμένο κοινοβούλιο ή οποιοδήποτε άλλο σώμα που να υπόκειται σε στοιχειώδεις κανόνες διαφάνειας και δημοσιότητας” ξεκαθαρίζει ο κ. Καρούνος.

Ανάλογες επισημάνσεις έκανε και ο Γάλλος Ευρωβουλευτής Kader Arif, εισηγητής της ACTA στο Ευρωκοινοβούλιο. Με μια σκληρή ανακοίνωση, χαρακτήρισε την όλη διαδικασία αδιαφανή και πως η συμφωνία είναι προβληματική με δραματικές επιπτώσεις στην ζωή των πολιτών.

Τι είδους επιπτώσεις; Ο κ. Καρούνος είναι διαφωτιστικότατος. “Αν η συμφωνία εφαρμοστεί επιβάλλει σε ιδιώτες Παροχείς Υπηρεσιών Διαδικτύου να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των πελατών τους στο Διαδίκτυο και να επεμβαίνουν χωρίς τη συνδρομή της δικαστικής εξουσίας ή των διωκτικών αρχών, ακόμη και εκτός της νόμιμης τους δικαιοδοσίας”.

Πέρα από το προφανές της παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων, για τον κ. Καρούνο η συμφωνία δεν έχει να προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό στην Ελλάδα.
“Θα είμαστε υποχρεωμένοι να υιοθετήσουμε νομοθεσία που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα εθνικά μας οικονομικά συμφέροντα, αφού ως εισαγωγείς έργων πνευματικής ιδιοκτησίας δεν έχουμε τίποτε να κερδίσουμε από την αύξηση της έντασης και έκτασης των μέτρων που αφορούν στην καταπολέμηση της πειρατείας. Αντίθετα, αν αποφασίσουμε να κινηθούμε προς την κατεύθυνση μέτρων που στοχεύουν στην ορθολογικότερη τιμολόγηση των προϊόντων διανοητικής ιδιοκτησίας, την παροχή εναλλακτικών μοντέλων αδειοδότησης, όπως το Ελεύθερο Λογισμικό/Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα και το ανοιχτό περιεχόμενο και δεδομένα, μπορούμε να περιορίσουμε την πειρατεία και ταυτόχρονα να αυξήσουμε τις ροές εισοδημάτων προς την τοπική βιομηχανία λογισμικού και περιεχομένου.”

Αύριο, Σάββατο, στην Στοκχόλμη περισσότεροι από 10.000 Σουηδοί θα διαδηλώσουν κατά της συμφωνίας. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας προγραμματίζονται την ίδια ημέρα και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Η ομάδα ακτιβιστών La Quadrature du Net, ζητά από τους πολίτες στην Ε.Ε να ασκήσουν πίεση με όποιο μέσο μπορούν σε ευρωβουλευτές και βουλευτές για τη μη εφαρμογή της συμφωνίας. Η δύναμη είναι στα χέρια των πολιτών υποστηρίζουν.

Από την άλλη πλευρά, κάποιοι πιο απαισιόδοξοι υποστηρίζουν πως οι κυβερνήσεις έχουν ήδη παραβιάσει και παραβιάζουν θεμελιώδη δικαιώματα και δεν χρειάζονται τη νομική κάλυψη νόμων και συμφωνιών όπως οι PIPA&SOPA&ACTA. Αφορμή, η αποκάλυψη πως το FBI είχε ήδη στην κατοχή του από το 2007 συνομιλίες, μέσω Skype, του πρόσφατα συλληφθέντα Kim Dotcom Schmitz. Αν και είναι ακόμη άγνωστο πώς το FBI κατόρθωσε να υποκλέψει τις συνομιλίες, οι πρώτες σκέψεις είναι πως η αμερικανική υπηρεσία “μόλυνε” τους υπολογιστές του με ειδικό spyware πρόγραμμα που κατέγραφε τις δραστηριότητες του.


http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=12308" onclick="window.open(this.href);return false;
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 27580
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 06:45

Re: ACTA

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Βρε που πάμε... που πάμε... :-%
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Αμαλία
Δημοσιεύσεις: 7910
Εγγραφή: 03 Δεκ 2007 10:43
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ACTA

Δημοσίευση από Αμαλία »

:-( :-( :-( :-(

ελπίζω τουλάχιστον οι Anonymous να καταφέρουν να ασκήσουν πιέσουν για να αναιρεθεί αυτό.

Εμείς απτην άλλη μπορούμε να ενημερώσουμε τους γνωστούς μας γιατί απ'οτι βλέπω δεν γνωρίζουν πολλοί για το ACTA!!! :-|

Εδώ είναι οι ευρωβουλευτές που ψήφησαν το ACTA, έτσι για να ξέρουμε ποιους να βρίσουμε:

1 Γεώργιος ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ
2. Νικόλαος ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ ΛΑΟΣ
3. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΔ
4. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΑΑΤΣΟΓΛΟΥ-ΠΑΛΙΑΔΕΛΗ ΠΑΣΟΚ
5. ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΜΠΙΡΝΙΔΗΣ ΠΑΣΟΚ
6. ΜΑΡΙΑ – ΕΛΕΝΗ ΚΟΠΠΑ ΠΑΣΟΚ
7. ΣΠΥΡΟΣ ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΠΑΣΟΚ
8. ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ
9. ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΣΕΝΗΣ ΠΑΣΟΚ

[τα ονόματα απο εδώ: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... z1mqZY0vQZ" onclick="window.open(this.href);return false; ]
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15893
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 08:29
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Re: ACTA

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:? :-%
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
AMALIA
Δημοσιεύσεις: 21571
Εγγραφή: 13 Ιαν 2008 01:14
Τοποθεσία: ΚΕΡΚΥΡΑ

Re: ACTA

Δημοσίευση από AMALIA »

:? :? :?
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 32004
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 04:23
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Re: ACTA

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:-| :-| :-|
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 30004
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 08:38
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: ACTA

Δημοσίευση από Fotinoula »

:-(
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
VasilisM
Δημοσιεύσεις: 8049
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 02:55
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: ACTA

Δημοσίευση από VasilisM »

Είναι ο Ευρωπαϊκός νόμος ACTA και ο αντίστοιχος αμερικάνικος SOPA.. είναι οργανωμένο το έγκλημα και πιστεύω πως θα είναι μοιραίο λάθος αν το εφαρμόσουν. Έρχονται κρεμάλες, οπότε ας ξέρουν μερικοί που και τι υπογράφουν. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 87219
Εγγραφή: 23 Απρ 2007 23:47
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ACTA

Δημοσίευση από Vasoula »

καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια...έλεγε η γιαγιά μου...

ε τώρα δεν χρειάζεται να αφήσουμε στον καιρό να φέρει ούτε λάχανα, ούτε παραπούλια...Την κεραμμύδα εμείς θα την ρίξουμε!

λέμε τώρα... ;;)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 25364
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2007 23:02
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ACTA

Δημοσίευση από Ellaki »

ΟΥΣΤ :-t :-t
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10
Δημοσιεύσεις: 1952
Εγγραφή: 19 Ιαν 2011 21:38
Τοποθεσία: ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ

Re: ACTA

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 »

:-o :-o
Στα τσακίδια :violence-ak47: :violence-blades:
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"

-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-

-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα
Δημοσιεύσεις: 6272
Εγγραφή: 03 Οκτ 2011 00:22

Re: ACTA

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

X( X( X( θυμάμαι και πόσες άλλες φουτουριστικές ταινίες έχω δει που λέγαμε οτι δεν παίζει να τα ζήσουμε αυτά όπως πχ το equilibrium που όλοι οι άνθρωποι παίρνουν υποχρεωτικά χάπια για να καταστέλλουν τα συναισθήματα τους και λειτουργούν ρομποτικά με στόχο την υποτιθέμενη εξάλειψη της επιθετικής συμπεριφοράς και την αποφυγή πολέμων , φόνων κτλ ενώ ουσιαστικά πρόκειται για τον απόλυτο έλεγχο της μάζας!! τώρα πια δεν φαίνεται και τόσο πολύ σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας!! :-(
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
VasilisM
Δημοσιεύσεις: 8049
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 02:55
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: ACTA

Δημοσίευση από VasilisM »

Επιστημονική φαντασία σου λέει μετά.. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 21491
Εγγραφή: 11 Φεβ 2008 12:36

Re: ACTA

Δημοσίευση από Evoula »

Τι είδους επιπτώσεις; Ο κ. Καρούνος είναι διαφωτιστικότατος. “Αν η συμφωνία εφαρμοστεί επιβάλλει σε ιδιώτες Παροχείς Υπηρεσιών Διαδικτύου να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των πελατών τους στο Διαδίκτυο και να επεμβαίνουν χωρίς τη συνδρομή της δικαστικής εξουσίας ή των διωκτικών αρχών, ακόμη και εκτός της νόμιμης τους δικαιοδοσίας”.
Τί άλλο περιμένουν οι άνθρωποι για να καταλάβουν πως ζουν σε Χούντα. Επειδή δεν βλέπουν (ακόμα) τανκς και στρατιώτες στον δρόμο; :-(

Πάντως Βασούλι, ούτε ανεξήγητο, ούτε περίεργο είναι το φαινόμενο. Είχε δρομολογηθεί εδώ και πολλά χρόνια σε πολλά επίπεδα. Το έβλεπες, το βλέπεις από τον έλεγχο που ασκούν μια χουφτα εταιρείες, στις τοπικές κοινωνίες και στην παραγωγή, στις συνήθειες, στην κατανάλωση, στην σκέψη. Σου λένε τι θα φας, τί θα καλλιεργήσεις, τί θα δεις, τί θα διαβάσεις, τί θα πιεις, τί θα ακούσεις, πόσα κιλά πρέπει να είσαι... Απλά γινόταν μέσα από ένα ιλλουστρασιόν περιτύλιγμα, τουλάχιστον για τις δυτικές κοινωνίες γιατί οι λεγόμενες αναπτυσόμενες, είχαν ήδη βιώσει στο πετσί τους, την βαρβαρότητα και ο δυτικός δεν έδινε σημασία. Επαιρνε το χαπάκι και αισθανόταν όμορφα. Τί άλλο να ζητήσει κανείς στην Κουτσή Χώρα; Τώρα όμως...για κάποιο λόγο, έχουν αρχίσει και σκίζονται τα περιτυλίγματα και βλέπουμε πόσο βρωμάει και πόσο σάπιο είναι, αυτό το σύστημα που στηρίζουμε τόσα χρόνια και ζούμε μέσα σε αυτό.

Αναρωτιέμαι ...
Τόσα χρόνια η Μονσάντο, προσπαθεί να κάνει το ίδιο ακριβώς. Ενώ ο παραπάνω νόμος ελέγχει την πληροφορία, η εταιρείες γενετικά μεταλλαγμένων προϊόντων, θέλει να ελέγξει την τροφή και όλη την αλυσίδα προς τον καταναλωτή. Όλα δηλαδή τα στάδια σποράς, καλλιέργειας και διάθεσης, εις βάρος της βιοποικιλότητας. Κι όμως... η πλειοψηφία, κωφεύει. Οι αγρότες κάθε χρόνο αγοράζουν σπόρους υβρίδια.

Το ίδιος συμβαίνει με τις μεγάλες εταιρείες, φαρμάκων. Αν παρατηρήσατε, υπάρχει απαγόρευση θεραπευτικών ουσιών στον παραπάνω νόμο. Σιγά σιγά περνάνε, την απαγόρευση φυτικών σκευασμάτων ή βιταμινών. Δηλαδή σε λίγα χρόνια, να μου το θυμηθείτε η βιταμίνη C θα απαγορεύεται ως επικίνδυνο σκεύασμα.

Για να μην μιλήσω για όλες εκείνες τις ανακαλύψεις και τις ευρεσιτεχνίες που μένουν στα συρτάρια, παρότι θα βοηθούσαν την βελτίωση της ζωής και του περιβάλλοντος για το οποίο τόσοι κόβονται. Για να μην μιλήσω για όλες τις ανακαλύψεις ή τις έρευνες που παραμένουν κρυφές και όλοι νομίζουμε πως ο κόσμος σταματάει στα δέκα μέτρα από την μύτη μας. :x
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"


https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Valia

Re: ACTA

Δημοσίευση από Valia »

δυστυχώς Εύη μου, έχεις δίκιο, χρόνια τώρα είναι γνωστά αυτά, αλλά απ ότι έχω παρατηρήσει η πλειοψηφία τα θεωρεί "επιστημονική φαντασία" και- όπως είπες- κωφεύει...

Επιστροφή στο “ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ”