Αναμνήσεις ενός μακρινού αστεριού?

Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 32004
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 04:23
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αναμνήσεις ενός μακρινού αστεριού?

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αναμνήσεις ενός μακρινού αστεριού;


Η φυλή Ντόγκον της Δυτικής Αφρικής έχει μία λεπτομερή γνώση του Σύμπαντος πού είναι εκπληκτικά ακριβής. Αλλά, αναρωτιέται ό Φράνσις Χίτσιγκ, πώς απέκτησαν αυτή τη γνώση; Μήπως τούς τη μετέδωσαν, όπως οι ίδιοι οι Ντόγκον ισχυρίζονται, αρχαίοι αστροναύτες;

Όπως πολλές Αφρικανικές φυλές, οι άνθρω¬ποι τής φυλής Ντόγκον τής Δημοκρατίας τού Μάλι έχουν ένα μυστηριώδες παρελθόν. Εγ¬καταστάθηκαν στο Υψίπεδο του Μπαντιαγκάρα, όπου ζουν σήμερα, ανάμεσα στο 13ο και 16ο αιώνα. Είναι μία περιοχή 300 μιλιά νό¬τια από το Τιμπουκτού, το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου έρημη, στεγνή και βραχώδης γη, γεμάτη χαράδρες και σκορπισμένα μικρά χω¬ριουδάκια, χτισμένα από λάσπη και άχυρα. Ενώ οι περισσότεροι ανθρωπολόγοι θα τούς χαρακτήριζαν «πρωτόγονους», τα 2 εκατομμύρια άνθρωποι πού αποτελούν τη φυλή Ντόγκον και τις γύρω φυλές δε θα συμ¬φωνούσαν με το επίθετο αυτό. Ούτε και τούς ταιριάζει, άλλωστε, εκτός από το ότι ό τρόπος ζωής τους έχει αλλάξει πολύ λίγο μέσα στους αιώνες. Αλλά όσο και να αδιαφορούν για τη Δυτική τεχνολογία, η φιλοσοφία και η θρησκεία τους έχουν μεγάλο πλούτο και βάθος. Όσοι πήγαν να ζήσουν μαζί τους, και έμαθαν να ζουν στην απλότητα τής ζωής τους, τούς περιγράφουν σαν ευτυχισμένους, ευχαριστημένους και ολοκληρωμένους ανθρώπους πού οι αντιλήψεις τους για τις βασικές αξίες τής ζωής χρονολογούνται από χιλιετηρίδες.

Μέχρι εδώ είναι μάλλον ασήμαντοι αλλά οι Ντόγκον ισχυρίζονται απίθανα πράγματα. Πιστεύουν, μέ απόλυτη βεβαιότητα, ότι κάποτε διδάχτηκαν καί «εκπολιτίστηκαν» από πλάσματα πού ήρθαν από το διάστημα: ειδικότερα από το αστρικό σύστημα τού Σείριου, πού βρίσκεται 8,7 έτη φωτός από τη Γη.

Τον Ισχυρισμό τους αυτόν τον στηρίζουν στο γεγονός ότι έχουν φανταστικά λεπτομε¬ρείς γνώσεις αστρονομίας πού δεν δικαιολο¬γείται διαφορετικά για ένα τόσο «πρωτό¬γονο» και απομονωμένο λαό. Χαρακτηρι¬στικά, γνωρίζουν ότι ό Σείριος, το λαμπρό¬τερο αστέρι στον ουρανό, έχει ένα συντρο¬φικό αστέρι, αόρατο στο γυμνό μάτι, πού εί¬ναι πολύ μικρό, πολύ πυκνό, και εξαιρετικά βαρύ. Αυτό είναι απόλυτα σωστό. Αλλά ή ύπαρξη του, μέχρι τα μέσα τού 19ου αιώνα, ήταν άγνωστη στους αστρονόμους τής Δύ¬σης• ή πλήρης περιγραφή του έγινε το 1920 και φωτογραφήθηκε (τόσο αμυδρό είναι το αστέρι αυτό, ό Σείριος Β) μόλις το 1970.

Κι όμως το περίεργο αυτό αστρονομικό φαινόμενο αποτελεί την κεντρική αρχή τής μυθολογίας τής φυλής Ντόγκον. Διατηρείται στις πιο μυστικές τελετουργίες τους, εικονί¬ζεται σε σχήματα πάνω στην άμμο, βρίσκεται μέσα στην ιερή αρχιτεκτονική τους, και υπάρχει χαραγμένο σε ξυλόγλυπτα έργα τέ¬χνης, όπως και σε σχέδια πάνω στην ύφανση υφαντών πού χρονολογούνται πολλές εκα¬τοντάδες, αν όχι χιλιάδες, χρόνια πριν.

Το γεγονός αυτό θεωρήθηκε σαν μία από τις πιο ισχυρές ενδείξεις ότι ή Γη είχε, στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν, μία επαφή διαπλανητική σε πολιτιστικό επίπεδο. Οι γνώσεις πού κατέχουν οι Ντόγκον έχουν, βέβαια, αντιμετωπιστεί με μεγάλο σκεπτικισμό, για να επιβεβαιωθούν όσα ισχυρίζονται ότι είναι αλήθεια, και αν είναι αλήθεια, μήπως τα πλη¬ροφορήθηκαν από κάποια Γήινη πηγή.

Τα συμπεράσματα δύο ανθρωπολόγων δημοσιεύτηκαν πρώτα το 1950, σε μία επιφυλακτική και επιστημονική διατριβή με τίτλο «"Ένα αστρικό σύστημα τού Σείριου από το Σουδάν» στο περιοδικό Journal de la Societe des Africainistes. Μετά το θάνατο του ενός από τους δύο ανθρωπολόγους του Γκριόλ, η Ζερμαίν Ντιτερλέν παρέμεινε στο Παρίσι, όπου διορίστηκε Γενική Γραμματέας.

Κατ' αρχήν, πώς μάθαμε εμείς εδώ στη Δύση για τις δοξασίες των Ντόγκον; Υπάρχει μόνο μία βασική πηγή, πού ευτυχώς είναι πολύ αξιόπιστη. Τό 1931 δυό αξιόλογοι Γάλλοι ανθρωπολόγοι, ό Μαρσέλ Γκριόλ και ή Ζερ¬μαίν Ντιτερλέν, αποφάσισαν να ασχοληθούν σοβαρά με τη μελέτη τής ζωής τής φυλής Ντόγκον. Τα επόμενα 21 χρόνια έζησαν σχε¬δόν συνέχεια με τη φυλή αυτή. Το 1946 ό Γκριόλ προσκλήθηκε από τούς ιερείς των Ντόγκον να μυηθεί στα πιο απόκρυφα μυ¬στικά τους. Παρακολούθησε τις τελετουργίες τους και έμαθε, όσο αυτό είναι δυνατό για έναν άνθρωπο τής Δύσης, για τον πολύπλοκο συμβολισμό πού πηγάζει από τη βασική πίστη τους στα αμφίβια πλάσματα, πού αποκαλούν σαν Νόμμο, και πού είχαν έρθει από το διά¬στημα για να εκπολιτίσουν τον κόσμο. Ό Γκριόλ είχε την εκτίμηση των Ντόγκον, Ιδιαί¬τερα των ιερέων τους.

Έγραψε τα αποτελέσματα των κοινών μελετών τους σε ένα ογ¬κώδες έργο με τίτλο Le renard pale, το πρώτο μιας προγραμματισμένης σειράς, πού εκδό¬θηκε το 1965.

Οι δύο αυτές εργασίες δίνουν μία σαφή εικόνα της πίστης των Ντόγκον, πού βασίζε¬ται σε μία εκπληκτικά ακριβή γνώση της αστρονομίας, ανακατεμένης με ένα είδος αστρολογίας. Το επίκεντρο τής πίστης αυτής είναι ό Σείριος, και οι διάφοροι αστέρες και πλανήτες πού πιστεύουν ότι περιστρέφονται γύρω του. Λένε ότι το κυριότερο συντροφικό του αστέρι, πού ονομάζουν «πό τόλο», είναι από μία ύλη βαρύτερη από κάθε τι πάνω στη Γη, και κινείται σε μία ελλειπτική τροχιά 50 ετών.

Όλα αυτά είναι αληθινά. Οι αστρονόμοι τής Δύσης για πρώτη φορά συμπέραναν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε γύρω από τον Σείριο περίπου 150 χρόνια πριν. Πρόσεξαν ορισμέ¬νες ανωμαλίες στην κίνησή του, πού θα μπο¬ρούσαν να εξηγήσουν μόνο αν θεωρούσαν σαν δεδομένη την ύπαρξη ενός άλλου αστέρα κοντά του, πού προκαλούσε διαταραχές στις κινήσεις τού Σείριου με τη δύναμη τής βαρύ¬τητας. Το 1862 ό Αμερικανός αστρονόμος "Αλβαν Γκράχαμ, δοκιμάζοντας ένα νέο τηλε¬σκόπιο, εντόπισε το αστέρι αυτό και το ονόμασε Σείριο Β.


Κι όμως χρειάστηκε να περάσει άλλος μι¬σός αιώνας μετά την πρώτη παρατήρηση τής ιδιομορφίας τού Σείριου για να βρεθεί μία μα¬θηματική και φυσική εξήγηση πού να δείχνει γιατί ένα τόσο μικρό αντικείμενο εξέπεμπε μία τόσο μεγάλη δύναμη. Ό Σερ "Αρθουρ 'Έντιγκτον, γύρω στα 1920, διατυπώσετε θεωρία του για ορισμένα αστερία πού είναι «λευκοί νάνοι» - αστερία πού πλησιάζουν στο τέλος τής ζωής τους και έχουν καταρρεύσει προς τα μέσα, προς το κέντρο τους, και αποκτήσει υπερβολική πυκνότητα.


Η περιγραφή αυτή ταίριαζε αρκετά με την άποψη τής φυλής Ντόγκον. Πώς όμως είχαν μάθει γι' αυτήν μέσα στα τρία χρόνια πού με¬σολάβησαν ανάμεσα στην ανακοίνωση του "Εντιγκτον για τη θεωρία του το 1928, και τον ερχομό του Γκριόλ και τής Ντιτερλέντό 1931; Οι δύο ανθρωπολόγοι τα έχασαν: «Αυτό πού μάς προβληματίζει είναι πώς οι άνθρωποι αυτοί, χωρίς τεχνικές γνώσεις, χωρίς τα κατάλ¬ληλα όργανα στη διάθεσή τους, μπόρεσαν να μάθουν για τις κινήσεις και ορισμένα χαρα¬κτηριστικά αστέρων πραγματικά αόρατων».

Στο σημείο αυτό ένας άλλος ερευνητής μπήκε στο προσκήνιο: ό Ρόμπερτ Τέμπλ, ένας Αμερικανός καθηγητής των Σανσκριτικών και Ανατολικών Μελετών πού ζούσε στην Ευρώπη, πού γοητεύτηκε από τα δύο ερωτήματα πού προέκυπταν από το αίνιγμα.

Το πρώτο ερώτημα ήταν αν θα έπρεπε να πιστέψουμε στο γεγονός ότι οι Ντόγκον είχαν γνώσεις αστρονομίας. Το δεύτερο, αν ή απάντηση στο πρώτο ερώτημα ήταν καταφα¬τική, πώς απέκτησαν αυτές τις γνώσεις;

Αφού διάβασε προσεχτικά το υλικό τής Ζερμαίν Ντιτερλέν και αφού συζήτησε μαζί της στο Παρίσι, τελικά πείστηκε ότι οι Ντόγ¬κον πραγματικά κατείχαν μία πανάρχαια σο¬φία πού αφορούσε όχι μόνο τον Σείριο Β, αλλά και όλο το ηλιακό σύστημα γενικότερα. "Έλεγαν ότι ή Σελήνη ήταν «στεγνή και νεκρή σαν νεκρό και στεγνό αίμα». Σχεδιάζοντας τον πλανήτη Κρόνο, σχημάτιζαν ένα δακτύλιο γύρω του (είναι γνωστές άλλες δύο ξεχωρι¬στές περιπτώσεις πρωτόγονων φυλών πού γνώριζαν αυτό το γεγονός). "Ήξεραν ότι οι πλανήτες γύριζαν γύρω από τον "Ήλιο, και απεικόνιζαν τις κινήσεις τής Αφροδίτης στην ιερή αρχιτεκτονική τους. Γνώριζαν τούς «τέσσερις κύριους δορυφόρους» του Δία, πού πρώτος είδε ό Γαλιλαίος (σήμερα ξέ¬ρουμε τουλάχιστον 14). Γνώριζαν ότι ή Γη πε¬ριστρέφεται γύρω από τον άξονά της. Πί¬στευαν ότι υπάρχει άπειρος αριθμός αστέρων, και ότι υπάρχει στο Γαλαξία μας μία πε¬ριστροφική δύναμη, με την οποία είναι συν¬δεδεμένη και ή Γη.

Επειδή πολλά από αυτά προήλθαν από μύ¬θους και συμβολισμούς, σύμφωνα με τους οποίους ότι βρισκόταν στη Γη αντιπροσώπευε αυτά πού γίνονται στον ουρανό, ή ιδέα της ταύτισης» αυτής έκανε πολλούς υπολογισμούς πολύπλοκους και δυσνόητους, και δεν μπορούσε κανείς να πει ότι υπήρχαν στοιχεία τελείως ξεκάθαρα. Στην περίπτωση του Σείριου Β όμως τα βασικά στοιχεία ήταν φανερά. Οι Ντόγκον επίτηδες διάλεξαν το μι¬κρότερο αλλά και το σπουδαιότερο αντικείμενο πού είχαν -ένα σπόρο από τη βασική σοδιά τους-για να συμβολίσουν τον Σείριο Β.

«Πο τόλο» στην κυριολεξία σημαίνει αστέρι φτιαγμένο από σπόρους «φόνιο». Χρησιμοποίησαν τη φαντασία τους για να περιγράψουν πόσο απίθανα βαριά ήταν τα μεταλλικά συστατικά του: «"Όλοι οι άνθρωποι τής Γης αν ενωθούν δεν θα μπορέσουν να το σηκώσουν».

Ό Τέμπλ βρήκε τα σχέδια πάνω στην άμμο απόλυτα πειστικά. Το ωοειδές σχήμα τής έλ¬λειψης 'ίσως παρίστανε το «αυγό τής ζωής» ή κάτι τέτοιο. Αλλά οι Ντόγκον επέμεναν ότι σήμαινε την τροχιά - γεγονός πού ανακαλύφτηκε από τον μεγάλο αστρονόμο Γιοχάνες Κέπλερ στο 16ο αιώνα, αλλά φυσικά αυτό δεν το γνώριζαν οι απαίδευτες αφρικανικές φυ¬λές. Επίσης τοποθέτησαν τη θέση τού Σεί¬ριου μέσα στην τροχιά ακριβώς εκεί πού έπρεπε να είναι: δηλαδή στην εστία, κοντά στην άκρη τής έλλειψης, παρά ακριβώς στο κέντρο.

Πώς, λοιπόν, οι Ντόγκον απέκτησαν αυτές τις υπερκόσμιες γνώσεις; Εδώ, οι ιερείς τους δίνουν την απάντηση, πού γι' αυτούς δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία: πιστεύουν βαθιά ότι από έναν πλανήτη τού συστήματος τού Σείριου, αμφίβια πλάσματα ήρθαν στη Γη σε μία μακρινή εποχή και μύησαν ορισμένους με τις πληροφορίες αυτές, πού εκείνοι με τη σειρά τους τις μετέδωσαν στους μεταγενέ¬στερους. Τα πλάσματα αυτά τα λένε «Νόμμο», και τα λατρεύουν σαν αυτά «πού κατευθύνουν το συμπάν, πατέρες τής ανθρωπότητας, φύλακες των πνευματικών
αρ¬χών, κυρίαρχους τής βροχής και τού νερού».

Ό Τέμπλ ανακάλυψε ότι οι Ντόγκον σχε¬δίαζαν διαγράμματα στην άμμο για να παρασιτήσουν την περιστρεφόμενη σαν σβούρα «κιβωτό» των Νόμμο πού κατέβητε στη Γη, πού θεωρεί ότι σημαίνει ένα διαστημόπλοιο: «Οι περιγραφές τής προσγείωσης τής κιβω¬τού είναι πολύ ακριβείς. Λέγεται ότι προσ¬γειώθηκε στα βορειοανατολικά τής γης των Ντόγκον, εκεί πού οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι ήταν ή αρχική πατρίδα τους. Οι Ντόγκον περι¬γράφουν τον θόρυβο πού έκανε ή κιβωτός κατά την προσγείωση. Λένε ότι ό «λόγος» τού Νόμμο σκορπίστηκε από τον ίδιο στα τέσσερα σημεία τού ορίζοντα καθώς κατέβαινε, και έμοιαζε με τον ήχο πού βγάζουν τέσσερις με¬γάλες πέτρες πού χτυπάνε τα παιδιά, με ένα ορισμένο ρυθμό, πετώντας επάνω τους άλλες μικρότερες πέτρες, μέσα σε μία μικρή σπηλιά κοντά στη Λίμνη Ατέμπο. Σίγουρα αυτό πού προσπαθούν να πετύχουν οι Ντόγκον είναι ένας θόρυβος πού να μοιάζει με κραδασμό, σαν τού κεραυνού. Μπορεί να τον φανταστεί κανείς όταν σταθεί στη σπηλιά κλείνοντας τ' αυτιά του. Ή κάθοδος της κιβωτού θα πρέπει να έμοιαζε με τζετ πού προσγειώνεται σε μι¬κρή απόσταση».

Οι ιερείς των Ντόγκον περιγράφουν και με άλλους τρόπους την προσγείωση της «κιβω¬τού», λέγοντας άτι κατέβητε πάνω στο ξερό χώμα και «με δίνη τού ατραπού σχηματίστηκε σηκώθηκε σύννεφο από σκόνη. Ή πρόσ¬κρουση ήταν σφοδρή ... και ή κιβωτός ντεραπάρησε».

Τα συμπεράσματα τού Τέμπλ, πού πρωτοδημοσιεύτηκαν το 1976 στο βιβλίο του «Το μυστήριο τού Σείριου», προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις και ερευνήθηκαν σχολαστικά. "Έτσι, χρησιμοποιήθηκαν σαν όπλα τόσο από αυτούς πού πιστεύουν στις επισκέψεις εξωγήινων όντων στη Γη σε παλιότερες εποχές, όσο και από εκείνους (στους όποιους περι¬λαμβάνονται οι περισσότεροι επιστήμονες και ιστορικοί) πού πιστεύουν ότι ή ιδέα αυτή είναι μία ανοησία.

Ό 'Έριχ φόν Νταίνικεν, π.χ., πού τα βιβλία του πάνω στο θέμα αυτό έγιναν μπέστ-σέλλερς, σήμερα θεωρείται ότι στηρίχτηκε κυ¬ρίως σε διαστρεβλωμένα στοιχεία. Ό ίδιος υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τις δοξασίες των Ντόγκον, αποκαλώντας τις «αποδεικτικά στοιχεία ... για αρχαίους αστροναύτες». Αντίθετοι του είναι πολλοί επιστημονικοί συγγραφείς -ανάμεσα τους και ό Κάρλ Σέιγκαν και ό "Ιαν Ρίντπαθ- πού πιστεύουν ότι τίποτα δεν έχει αποδειχτεί, και ότι ό Τέμπλ απλώς διάβασε πολύ τη μυθολογία των Ντόγ¬κον.

Ό Ρόμπερτ Τέμπλ ό 'ίδιος, 10 χρόνια μετά την πρώτη του ασχολία με το θέμα, δεν αποκηρύσσει τίποτε απ' ό,τι έλεγε τότε στον έκ¬δοτη του, ό οποίος είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του για το κείμενο κάπως έτσι: «Κύριε Τέμπλ, το πιστεύετε; Το πιστεύετε εσείς ό 'ίδιος;»

Ό Τέμπλ είχε απαντήσει: «Ναι το πιστεύω. "Έχω πεισθεί από τις δικές μου έρευνες. Στην αρχή απλώς έψαχνα. "Ήμουνα δύσπιστος. "Έψαχνα να βρω κάποια απατή, με τη σκέψη ότι ήταν όλα ψέματα. Αλλά σιγά-σιγά άρχισα να ανακαλύπτω όλο και περισσότερα κομμά¬τια πού ταίριαζαν μεταξύ τους. Ή απάντηση είναι, ναι το πιστεύω».

Το κρίσιμο ερώτημα είναι- μήπως οι Ντόγ¬κον απέκτησαν τις γνώσεις τους αυτές με κοινό, γήινο τρόπο; "’ραγε οι μυστηριώδεις, σκοτεινές και λεπτομερείς αυτές αστρονομικές πληροφορίες τούς μεταδόθηκαν από τούς Νόμμο - ή μήπως από ανθρώπους τής Δύσης.

Πηγή: Το Ανεξήγητο, εκδόσεις ΩΡΙΩΝ.
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15893
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 08:29
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

πολύ ενδιαφέρον Δωρούλα :x @};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Valia

Δημοσίευση από Valia »

απ' όσο γνωρίζω πάντως και η Λήδα Σάνταλα είχε μείνει με την φυλή των Ντόγκον πολλά χρόνια και την επέλεξαν για να της κάνουν κάποιες μυήσεις @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 87219
Εγγραφή: 23 Απρ 2007 23:47
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

πιστεύουν βαθιά ότι από έναν πλανήτη τού συστήματος τού Σείριου, αμφίβια πλάσματα ήρθαν στη Γη σε μία μακρινή εποχή και μύησαν ορισμένους με τις πληροφορίες αυτές, πού εκείνοι με τη σειρά τους τις μετέδωσαν στους μεταγενέ¬στερους.
:x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Αυτά είναι,για Ωρίωνα έχουμε κάτι;;;

;;) χεχεχεχεχε
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 87219
Εγγραφή: 23 Απρ 2007 23:47
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Λεών έγραψε:Αυτά είναι,για Ωρίωνα έχουμε κάτι;;;
Εκεί που θέλω όταν θέλω.

τι πρόβλημα έχεις εσύ βρε μωρό μου? :D :D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

:D :D ’ντε καλά Σείριο,Σείριο....

Δεν τα βάζω μαζί σου :)) :))
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15893
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 08:29
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:)) :)) :)) :)) :)) :))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 32004
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 04:23
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:D :D :D :D :D :D
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

8) :))
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 30004
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 08:38
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από Fotinoula »

σχετικα με αυτο εχει και ντοκιμαντερ, το είδα πριν 2 εβδομαδες σε κρατικο και σημερα το διαβαζω και εδω Δωρουλα :-D

βρηκα ενα αποσπασμα στο youtube

http://www.youtube.com/watch?v=N6OnIXLNxhY
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 30004
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 08:38
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από Fotinoula »

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 01:36
Τοποθεσία: Universe

Δημοσίευση από ARTYADIS »

’ντε καλά Σείριο,Σείριο....

Δεν τα βάζω μαζί σου
_________________

ααααααααααααααα! =)) =)) =)) =)) =)) =))
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 30004
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 08:38
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από Fotinoula »

το τρίτο κομματι

http://www.youtube.com/watch?v=jjlq5lS3cRY
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 22085
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 09:04

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Δώρα @};- @};-
Φωτεινή @};- @};-
Τόχω δει και γω το ένα ,
αυτή η σειρά της ΕΤ1 είναι πολύ κάλη !!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

__________________________________________________________
Πολέμα και Οραματίσου

Επιστροφή στο “ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ”